פורסם 2004 בנובמבר 2220 שנים מחבר TY GEVER אני אקח את זה לא הבנתי למה Advice עולה יותר האמת.. לא משנה קיצר אני יכול לקבוע שהוא יכבה אוטומטית וזהו? סבבה
פורסם 2004 בנובמבר 2220 שנים כן אפשר בתוך התוכנה אצלי מוגדר תוך 10 דקות ככה שאם חוזר החשמל עד אז הוא לא יתכבה
פורסם 2004 בנובמבר 2220 שנים אני רכשתי אותו לפני מספר חודשים וטפו טפו הוא עושה את העבודה מצוייןהוא החזיק לפחות 8 נפילות מתח וגם החזיק את המחשב שלי ליותר מ-2 דקות בהפסקת חשמל (לא יודע כמה הוא יכול להחזיק כי רק קפץ הפקק אז החשמל חזר תוך שתי דקות).התוכנת ממשק שלו היא לא הכי ידידותית אבל עושה את העבודה
פורסם 2004 בנובמבר 2220 שנים ראשית http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=159254&typeId=27&sid=10&pid=1שנית,בואו נדבר על הסכנות. איך בדיוק קפיצות מתח, הפרעות חשמל, ירידות מתח, שינויי תדר, הפסקות ומה לא, פוגמים במכשירים שלנו?אם יש קפיצה המחשב נשרף? אני מבקש שמישהו יסביר את זה.יש לי את המחשב שלי כבר 3 שנים. זאת אומרת שלושה חורפים. הסיכוי לפגיעה של ברק הוא קטן עד מאוד,מה שכן אני די בטוח שיש גם ביטוח על כזה דבר. וב500 שקלים אני יכול כבר לקנות ספק חדש עם לוח האם ולגמור עניין.לבסוף - http://tva.canoe.com/emissions/salutbonjourwe/salutptcom/downloads/dontworry.htm
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים למישהו יש נסיון עם ה- UPS של Mustek?PM800ואיכן ניתן לקנות במחיר סביר את ה- UPS של APC ?APC BACK-UPS RS 800VA 230Vאו APC BACK-UPS RS 1000VA 230Vתודה מראש.
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים APC UPSאבל בשביל מה אתה צריך כזה הספק גבוה?אני עם ה 700 מחזיק מחשב, מסך, וידאו, די וי די, רסיבר, טלויזיה ועוד...
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים APC UPSאבל בשביל מה אתה צריך כזה הספק גבוה?אני עם ה 700 מחזיק מחשב, מסך, וידאו, די וי די, רסיבר, טלויזיה ועוד...אני מחפש את ה- UPS הספציפי שציינתי, לצערי הוא לא נמצא בזאפ.אני רוצה UPS בהספק כזה בשביל שבעתיד (הקרוב) לא אצטרך להחליפו.
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי שזה טוב ושזה יכול להחזיק לי כמה שעות פחח מי יקנה את זה מקסימום נהרס ספק כח קונים חדש חחחחח 100 שקל כמו 5 ספקים כמו UPS :kopfpatsch:
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים אחד לא איכותי....זה יכול לקרות גם עם ספקים איכותיים מאוד, זה פשוט הרבה פחות סביר.... נדיר אפילו הייתי אומר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.