עבור לתוכן

חזרתי לארץ עם הרבה מתנות ליי וצריך עזרה כנסו ותראו....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עם כך אז עכשיו השעה 6 עד 8 גג אני מבטיח תמונות של כול המחשב לשי מוכן כמו שצריך עם הקרור מיים עם הכוללללל

מילת שלי..

• תגובות 117
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OK

ותביא איכותיות מבחינת היופי והפירוט !!

פורסם

http://www.pc-spot.co.il/reviews/p4c800edlx1.php

יש שם וולט מודינג והכל בעברית !

" בלוח יש בעיה עם יציבות מתח המעבד. ציינתי את זה בפרק של בעיות ידועות של לוח האם. בOC הבעיה הולכת ומחמירה. אצלי כאשר מתח המעבד מוגדר 1.525V ברגיעה המתח מגיע ל- 1.6V ובעומס נופל עד כדי 1.50-1.48V. במתח מוגדר ל- 1.6V וב- FSB 260MHz ברגיעה המתח היה על 1.66V ובעומס נפל עד 1.56V. כאשר אני מגדיר מתח מעל 1.6V המערכת אינו מבצעת POST כלל. לא שלא עוברת, לא קורה כלום. אצל אחרים הבעיה לא כה חמורה וניתן להפעיל את הלוח מעל 1.6V, אבל אין שום שיפור ב- OC בגלל אי יציבות המתח ההולכת ומחמירה. את הבעיה ניתן לתקן ע"י וולט-מודינג. אני אפרט לגביו בהמשך. דרך אחרת וקלה יותר לעקוף את נפילת המתח היא לבטל HT. אני לא יודע להסביר למה זה עוזר, אבל עובדה שגם אצלי זה שינה את התמונה."

אורקה שכתב את מה שצטטת פה יש מעבד northwood וגם לי יש כזה שבדיפולט צורך 1.525 פרסקוט כמו שיש לye_3333 צורך אם אני זוכר נכון בדיפולט 1.35  ככה שלתת לפרסקוט  מעל 1.6 זה כמו לתת 1.9 או 1.8 למעבד של נורטווד

ד"א השעה כבר 21:50 ועדיין אין תמונות !!!

פורסם

תתחדש אחי!

בהצלחה עם האובר קלוק! :xyxthumbs:

פורסם

כבר 10:15

משהו כבר באמת התחיל להיות מסריח...

פורסם
  • מחבר

טוב אני פה וסליחה על האיחוררר אז כול מי שחשב שאני מבלף פה או לא יודע מה איזה ילדון דפוק שמחרטט אז לאאא אינה התמונות שרציתם לפחות מה שארגנתי בנתיים..

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

ועוד

פורסם
  • מחבר

ועוד

פורסם
  • מחבר

ועוד

פורסם
  • מחבר

ועוד

פורסם

פשוט מדהים!, הדבר הזה ניראה כמו טנק קירור!

פורסם
  • מחבר

ugusss ;D ;D

פורסם
  • מחבר

ועוד

פורסם

אנשים אוכלים קרמבו לצוהורים ואתה מביא לנו חלקים שעולים כמו חודשיים משכורות :x

אח שלי המון מזל טוב, תהנה :)

פורסם

אתה סתם מקפיץ את התרא'ד, תעלה את כל התמונות לוואלה או כל שרת אחר ותתן לנו את הurl...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים