פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים סטיגמות סטיגמות אבל עדיין כול ערס שני (וראשון) שאני רואה נוהג על סיוויק.אחלה סיוויק דרך אגב!וואטוס בקשר למסך שלי שמע נמעס לי ממנו פשוט נמעס הוא גם הצהיב, לא המסך עצמו אלה המעטפת הזאת שלו וזה מעצבן הוא בצבע של המארז של הפנטיום 133 MHZ שנקנה איתו.בקיצור אני ממש ממש רוצה איזה CRT20 אינצ' חדש הבעיה שאבא אמר שעד שהוא לא מת הוא לא יוחלף.תשפוך על המסך קצת מים, זה יסדר הכל.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים אני הוא לא זה שנוהג בתמונה הזו, אלא בן דוד שלי וחבר שלי, אני הייתי ב 106 ראלי שלו. ;Dמה שרץ אצלי בבגאז' די דומה למה שרואים בתמונה עם הרוקפורדים, רק שאצלי יש שני אלמנטים 12" של סרווין בחיבור מקבילי למגבר רוקפורד (מסתבר שיש הצדקה לניק, אחרי הכל), ללא קבל. 8)אחחחח החיים הטובים...ולמה אתה בלי קבל? דווקא הבנתי שזה מוסיף המון....
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר מוסיף המון, נכון... אבל השימוש במערכת הוא לא כ"כ אינטנסיבי ע"מ שאהיה תלוי גם בקבל... מצבר של 50 אמפר על אלטרנטור של 65 אמפר בהחלט עושים את העבודה.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים שיניתי את הכותרת ואת ההודעה הראשונה בשביל לא להפריע לשיחה על הסיביק, מצטער מראש שלכלכתי את התארד שלך עם נושא שולי כמו המסך שמת ליתהנו..
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים הוא בטח בצבא או אחרי מה נראה לך שהוא ילד בן 17ומה הבעיה להחזיק כזה רכב, סך הכול רכב יפני החלקים זולים ורמת האמינות אמורה להיות גבוהה.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים למה לא יכול להיות רכב כזה לילד בן 17? לחבר שלי יש הונדה אקורד (כיתה י"ב בן 17 וחצי..)ואם לא היית מתעצל ללחוץ על הניק שלו בצד היית רואה בפרופיל שרשום שהוא בן 20.. (אפילו שהוא נראה יותר.. וגם נראה קצת רוצח אבל זה לא העניין..)
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר בן 20 וככה... כעקרון, לאדם תקין אין בעיה להחזיק רכב שנמצא כבר קרוב ל 10 שנים על הכביש... אני נמצא קצת בקשיים כרגע והביטוח והתחזוקה הכללית של הרכב לא מקלים עלי... כבר שקלתי לא פעם אחת למכור אותו, בינתיים מנסה להשאיר אותו אצלי, אני די "מחובר" לעגלת מתכת הזו.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מה לאזעזל עשו לתארד!? איזה בלאגן... בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה אידיוטי, עכשיו באמצע התארד על ההודעה מדברים על חברת חשמל וצביעת הפלסטיק של המסך...
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים אני גם בן 17 ויש לי כמה חברים בגיל שלי עם מכוניות גם יותר יקרות(כמובן שההורים מממנים...), טויוטה סליקה, סיאט איביזה קופרה, פג'ו 306XSI וכו'... ואכן בלאגן רציני. הגענו למצב שהסיויק הצהיבה, אז תשפוך עליה מים, היא תישרף, ואבא יקנה חדשה. :lol:
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר אבא לא יקנה חדשה... זה לא התפקיד שלו ובנוסף לכל הצרות, הוא גם לא בדיוק מסוגל לעשות את זה כרגע, אפילו אם רצה... :-X
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים [ltr]when cars hit 10+ years they get real cheap. you can get an early 90's BMW M3 for 60-70K nis. I'm 57-67K nis short and with 410 nis a month it will take me... a long fucking time.[/ltr]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.