עבור לתוכן

ההונדה סיביק של רוקפורד

Featured Replies

פורסם

סטיגמות סטיגמות אבל עדיין כול ערס שני (וראשון) שאני רואה נוהג על סיוויק.

אחלה סיוויק דרך אגב!

וואטוס בקשר למסך שלי שמע נמעס לי ממנו פשוט נמעס הוא גם הצהיב, לא המסך עצמו אלה המעטפת הזאת שלו וזה מעצבן הוא בצבע של המארז של הפנטיום 133 MHZ שנקנה איתו.

בקיצור אני ממש ממש רוצה איזה CRT20 אינצ' חדש הבעיה שאבא אמר שעד שהוא לא מת הוא לא יוחלף.

תשפוך על המסך קצת מים, זה יסדר הכל.

• תגובות 98
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הוא לא זה שנוהג בתמונה הזו, אלא בן דוד שלי וחבר שלי, אני הייתי ב 106 ראלי שלו.  ;D

מה שרץ אצלי בבגאז' די דומה למה שרואים בתמונה עם הרוקפורדים, רק שאצלי יש שני אלמנטים 12" של סרווין בחיבור מקבילי למגבר רוקפורד (מסתבר שיש הצדקה לניק, אחרי הכל), ללא קבל.  8)

אחחחח החיים הטובים...

ולמה אתה בלי קבל? דווקא הבנתי שזה מוסיף המון....

פורסם
  • מחבר

מוסיף המון, נכון... אבל השימוש במערכת הוא לא כ"כ אינטנסיבי ע"מ שאהיה תלוי גם בקבל... מצבר של 50 אמפר על אלטרנטור של 65 אמפר בהחלט עושים את העבודה.

פורסם

שיניתי את הכותרת ואת ההודעה הראשונה בשביל לא להפריע לשיחה על הסיביק, מצטער מראש שלכלכתי את התארד שלך עם נושא שולי כמו המסך שמת לי

תהנו..

פורסם

חחחחחחחחחח

האם זו הסבת התרד הראשונה בהסטוריה של הפורום?

פורסם

בן כמה אתה ואיך אתה מצליח להחזיק רכב כזה?

פורסם

הוא בטח בצבא או אחרי מה נראה לך שהוא ילד בן 17

ומה הבעיה להחזיק כזה רכב, סך הכול רכב יפני החלקים זולים ורמת האמינות אמורה להיות גבוהה.

פורסם

למה לא יכול להיות רכב כזה לילד בן 17? לחבר שלי יש הונדה אקורד (כיתה י"ב בן 17 וחצי..)

ואם לא היית מתעצל ללחוץ על הניק שלו בצד היית רואה בפרופיל שרשום שהוא בן 20.. (אפילו שהוא נראה יותר.. וגם נראה קצת רוצח אבל זה לא העניין..)

פורסם
  • מחבר

בן 20 וככה... כעקרון, לאדם תקין אין בעיה להחזיק רכב שנמצא כבר קרוב ל 10 שנים על הכביש... אני נמצא קצת בקשיים כרגע והביטוח והתחזוקה הכללית של הרכב לא מקלים עלי... כבר שקלתי לא פעם אחת למכור אותו, בינתיים מנסה להשאיר אותו אצלי, אני די "מחובר" לעגלת מתכת הזו.

פורסם

מה לאזעזל עשו לתארד!? >:( איזה בלאגן...

בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה אידיוטי, עכשיו באמצע התארד על ההודעה מדברים על חברת חשמל וצביעת הפלסטיק של המסך... :o

פורסם

אני גם בן 17 ויש לי כמה חברים בגיל שלי עם מכוניות גם יותר יקרות(כמובן שההורים מממנים...), טויוטה סליקה, סיאט איביזה קופרה, פג'ו 306XSI וכו'...

ואכן בלאגן רציני. הגענו למצב שהסיויק הצהיבה, אז תשפוך עליה מים, היא תישרף, ואבא יקנה חדשה. :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אבא לא יקנה חדשה... זה לא התפקיד שלו ובנוסף לכל הצרות, הוא גם לא בדיוק מסוגל לעשות את זה כרגע, אפילו אם רצה... :-X

פורסם

חחחחחחחחחחחח RazorJunior :lol: :lol:

פורסם

תמשכן רמקול.

פורסם

[ltr]when cars hit 10+ years they get real cheap. you can get an early 90's BMW M3 for 60-70K nis. I'm 57-67K nis short and with 410 nis a month it will take me...    a long fucking time.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים