עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

יש למכשיר רדמי נוט 4 אנדרואיד 6 שהוא כבר לא תומך כמעט אף אפליקציה , הבעיה שיש לו מעבד מדיהטק ולא סנפדרגון ואני לא מוצא גרסה שמתאימה ל MTK

אין דרך לשדרג את מערכת ההפעלה מאנדרואיד 6 ל 8 ? בגירסה 8 כל האפליקציות עובדות , הסנפדרגון למשל ברדמי נוט 4 יצאה לו גירסה תואמת לאנדרואיד 14 !

יש למישהו קישור לגירסה אנדרואיד 8 ?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של iveco

יש למכשיר רדמי נוט 4 אנדרואיד 6 שהוא כבר לא תומך כמעט אף אפליקציה , הבעיה שיש לו מעבד מדיהטק ולא סנפדרגון ואני לא מוצא גרסה שמתאימה ל MTK

אין דרך לשדרג את מערכת ההפעלה מאנדרואיד 6 ל 8 ? בגירסה 8 כל האפליקציות עובדות , הסנפדרגון למשל ברדמי נוט 4 יצאה לו גירסה תואמת לאנדרואיד 14 !

יש למישהו קישור לגירסה אנדרואיד 8 ?

https://hwzone.co.il/community/topic Monkey Mart

נראה שאתה מתמודד עם מצב קשה. גרסאות מותאמות אישית עבור מכשירים עם מעבדי MediaTek יכולות להיות קשות להשגה עקב תמיכה ועדכונים מוגבלים. אני מציע לחפש בפורומים ספציפיים למכשיר שלך; ייתכן שתמצא אנשים שהתקינו ROMs מותאמים אישית או ביצעו רוט. לפני שתנסה לשדרג, ודא שקראת והבנת את כל ההוראות. בהצלחה!

נערך על-ידי villagetunic

פורסם
  • מחבר
ציטוט של villagetunic

נראה שאתה מתמודד עם מצב קשה. גרסאות מותאמות אישית עבור מכשירים עם מעבדי MediaTek יכולות להיות קשות להשגה עקב תמיכה ועדכונים מוגבלים. אני מציע לחפש בפורומים ספציפיים למכשיר שלך; ייתכן שתמצא אנשים שהתקינו ROMs מותאמים אישית או ביצעו רוט. לפני שתנסה לשדרג, ודא שקראת והבנת את כל ההוראות. בהצלחה!

הציעו לי 3 אפשרויות :

A16 4GB 4G מאוד חסכוני בסוללה ממש טוב מחזיק כמה ימים של שימוש חיסרון מסך 90HZ ומעבד G99 מחיר 650

A16 8GB 4G מאוד חסכוני בסוללה תוספת 4 גיגה זיכרון חיסרון כמו הראשון - מחיר 950 שקל

A26 6GB 5G בניגוד ל A16 הסוללה שלו פחות טובה בפועל מחזיק הרבה פחות זמן אולי בגלל המעבד היותר חזק 1380 או בגלל התמיכה ב 5G שהיא שותה יותר את הסוללה אולי המצלמה ? אבל מקבלים שידרוג טכנולוגי מסך 120HZ מצלמה יותר טובה עם ייצוב , אינטרנט דור 5

עכשיו אני חשבתי ללכת על ה A16 כי אני מחפש סוללה חזקה לטווח ארוך אני לא הולך לשחק משחקים לא הולך לפוצץ את המכשיר יישומים , אני מתלבט מה לקחת ? ואם ללכת על A16 ללכת על ה 8 גיגה או 4 ? אני לא פותח מלא תוכנות במכה וההפרש הוא 300 שקל שאני יכול להשקיע אותם על מזגן אחורי מסך ומטען .

תודה על העזרה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו אני חשבתי ללכת על ה A16 כי אני מחפש סוללה חזקה לטווח ארוך אני לא הולך לשחק משחקים לא הולך לפוצץ את המכשיר יישומים , אני מתלבט מה לקחת ? ואם ללכת על A16 ללכת על ה 8 גיגה או 4 ? repo

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים