עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אני מחפשת בנרות משהו איכותי בלי בעיות חיבור לאינטרנט (כמו שיש לי עכשיו...)

אשמח להמלצות ממקור מידע אמין או מניסיון אישי בלבד.

תודה מראש.

פורסם

בלי לדעת מה הציוד שלך, זה קצת בעייתי.

הכוונה, ראשית איזה נייד יש לך, וגם איזה ראוטר כמובן,

או מי הספק של האינטרנט.

פורסם

יש לנסות על הדרך השלילה מה גורם הבעיה.

אין פתרון קסם.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של A-10

בלי לדעת מה הציוד שלך, זה קצת בעייתי.

הכוונה, ראשית איזה נייד יש לך, וגם איזה ראוטר כמובן,

או מי הספק של האינטרנט.

מחשב נייד Lenovo

מצורף תמונות של הנטסטיק שיש לי כרגע

הספק - אם הכוונה לחברת הסים - אז 019

וחסימה של נטפרי אם זה קשור

ציטוט של Jabberwock

יש לנסות על הדרך השלילה מה גורם הבעיה.

אין פתרון קסם.

אמרו לי שכנראה הניתוקים הרבים זה בגלל שהדגם די ישן ופשוט

לכן אני מחפשת משהו יותר טוב, כמו Hwawey לדוגמא

אבל יש כ"כ הרבה סוגים וחברות שלמי שלא מבין בזה כ"כ, זה נהיה ממש מסובך...

לכן אשמח להמלצות מאלו שכן מבינים בזה, תודה!

תצלום0405.jpg

תצלום0406.jpg

פורסם

במקום שאקשקש עצמי לדעת,

עדיף ש -  @yotam.m יעזור לך.

פורסם

היי רחלי,

לפני שסתם נזרוק דגם באויר.

אנסה לא לקשקש את עצמי לדעת, לא מאוד חזק בתחום.

האם יש לך חיווי קליטה (סלולארית) במקומות שאת טוענת לבעיות?

האם יש צורך שהמוצר יתנייד איתך או שיש אפשרות גם לראוטר עם חיבור לחשמל ואופציה להוספת כרטיס סים?

מנסה להבין את כלל השימושים.

בגדול כן, מדובר במוצר ישן ויש מוצרים טובים ומהירים בהרבה בשוק לאו דווקא זולים.

נערך על-ידי yotam.m

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על המענה!

ציטוט של yotam.m

האם יש לך חיווי קליטה (סלולארית) במקומות שאת טוענת לבעיות?

כן, אני בפרטנר ויש זמנים שעובד מצוין, אבל בא נגיד שרוב הזמן זה לא כך, לצערי.

אגב, אם זה משנה - אז בדקתי באתר לכיסוי אנטנות באזורי, מצורף התוצאה 

ציטוט של yotam.m

האם יש צורך שהמוצר יתנייד איתך או שיש אפשרות גם לראוטר עם חיבור לחשמל ואופציה להוספת כרטיס סים?

בעקרון אני מעדיפה שהתנייד איתי, אבל כן יש אפשרות לחיבור לחשמל עם אופציה לסים (מקסימום אשתמש בסים שיש לי עכשיו, וכשארצה להתנייד אקח את הסטיק הישן)

אז מה אתה מציע?

תודה רבה

צילום מסך 2024-10-09 183649.png

פורסם

תראי, למודם סלולארי כזה שיושב על שולחן ומחובר לחשמל תמיד יהיה היתרון של יציבות, המוצר מחובר לחשמל לא בתנועה מתמדת כל הזמן על שקע USB על כל השמשתמע מכך.

לגבי נתב תומך ב 4G\5G קיימים המון דגמים אפשריים בעיקר ל ZTE\ASUS השאלה היא מה התקציב ומה המהירות הורדה העלאה הנדרשת? (כמו כן, החבילה שקנית מספקית הסלולאר צריכה לתמוך) לפי התמונה הלא כ"כ ברורה ששלחת בזמן שה DL הוא 100 וה UL 50 במתאם הנוכחי שאת משתמשת בו.

אגב, אם מדברים על תמיכה ב 5G המחירים עולים לכיוון ה 1500 שח וצפונה.

נערך על-ידי yotam.m

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yotam.m

השאלה היא מה התקציב ומה המהירות הורדה העלאה הנדרשת? (כמו כן, החבילה שקנית מספקית הסלולאר צריכה לתמוך)

בסביבות 150 ש"ח פחות או יותר (עדיף פחות כמובן 😉),

התכוונתי לקישורים מעלי אקספרס וכדו' ששם המחירים לא אמורים להיות כ"כ יקרים

המהירות לא כ"כ חשובה, העיקר שתהיה סבירה ובלי ניתוקים!

תודה רבה

פורסם

יש פה הרבה דברים לא ידועים.

למשל:

1. האם במקום בו את שוהה יש מספיק קליטה סלולרית?

2. ספק הסלולר 019, האם גודל החבילה תקין ואין בעיה של מגבלה איתו.

3. האם המודם שלך מדווח על אחוזי הקליטה בוינדוס? האם את מזהה בעיה כלשהי שהמכשיר מדווח?

4. את מציינת שיש לך ניתוקים, כל כמה זמן הם קורים? האם יש דפוס מסויים כשזה קורה? והאם זה רק במקום מסויים.

פורסם

ובכל מקרה רק אוסיף שאני לא מסוגל לספק שום לינק לעלי אקספרס למוצר ככ מורכב שדורש אמינות ובקרת איכות ברמה גבוהה כמו מודם סלולארי.

150 שח זה בקושי התקציב לסטיק בינוני ממש לא בכיוון של נתב עם יכולת סלולאר.

המודם הסלולארי הנוכחי שלך מגיע עם 100Mbps בחלק של ההורדה משמע 12.5M/Bs וזו עוד מהירות תיאורטית כן? בקושי מאפשר לראות סרטון באיכות נורמלית ביוטיוב.

פורסם
ציטוט של yotam.m

המודם הסלולארי הנוכחי שלך

לפי התמונה אני לא רואה שרשום עליו שם של חברה כלשהי.

אין משהו עדיף להציע?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

1. האם במקום בו את שוהה יש מספיק קליטה סלולרית?

כן

ציטוט של Jabberwock

2. ספק הסלולר 019, האם גודל החבילה תקין ואין בעיה של מגבלה איתו.

כן, יש לי חבילת אחוז גלישה גבוה

ציטוט של Jabberwock

3. האם המודם שלך מדווח על אחוזי הקליטה בוינדוס? האם את מזהה בעיה כלשהי שהמכשיר מדווח?

לא מדווח, אבל ראיתי באינטרנט משהו על בדיקת ping ועשיתי וזה באמת היה בעייתי

ציטוט של Jabberwock

4. את מציינת שיש לך ניתוקים, כל כמה זמן הם קורים? האם יש דפוס מסויים כשזה קורה? והאם זה רק במקום מסויים

הניתוקים מאד לא בזמנים מסוימים ולא שמתי לב שזה משנה אם אני מסתובבת בין מקומות בבית, הסביבה פה אמורה להיות מצוינת עם קליטה, לאח שלי יש נטסטיק hweway וזה מצוין ואף פעם כמעט לא עושה לו בעיות וניתוקים

בכל מקרה יש ימים ככה ויש ימים יותר טובים, ושמתי לב שזה תלוי גם בשעות, למשל בשעות הלילה המאוחרות זה יותר טוב ובשעות הבוקר והצהרים - פחות, כנראה תלוי בעומס

זה לא רק הניתוקים, גם המהירות מאד איטית

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yotam.m

ובכל מקרה רק אוסיף שאני לא מסוגל לספק שום לינק לעלי אקספרס למוצר ככ מורכב שדורש אמינות ובקרת איכות ברמה גבוהה כמו מודם סלולארי.

למה, שמעתי שהרבה קונים בעלי אקספרס, כמובן אלה שמבינים בדברים האלה ויודעים על מה להסתכל ושמעו המלצות וכו', אבל בסדר, אתה לא חייב לי כלום כמובן

ציטוט של yotam.m

150 שח זה בקושי התקציב לסטיק בינוני ממש לא בכיוון של נתב עם יכולת סלולאר.

אולי פה בארץ, עם קונים מספקים שמוכרים את זה ונותנים על זה אחריות וכו, אבל מחו"ל זה הרבה יותר זול ובהחלט יכול להיות בכאלו מחירים

פורסם

רחלי,

אנחנו הרי לא מדברים על ניסוי וטעייה פה. שהרי אם כן אפשר לנסות להזמין 10 דגמים שונים מעלי אקספרס ואני כמעט בטוח ש 1 מהם יעבוד נפלא.

אין פה עניין של חייב או לא, אני לא מקבל שכר על הזמן שלי פה משמע אני עושה את זה באמת ובתמים על מנת לנסות ולעזור ולא לשלוח אותך לקנות סתם פלסטיק ב 150 שח.

בסוף מה שעושה את המוצר זו בקרת איכות והחומרה שבפנים, על מנת להחזיק מהירות סלולארית גבוהה יש להשתמש בצ'יפ מודרני וחזק לכן גם יקר. Huawei m אכן חברה עם מוניטין מצוין בתחום, שתפי אותנו מה ראית במחירים האלה אולי נחכים ואף נוכל להמליץ בהנחה ומדובר בחומרה איכותית.

אגב, אחד הדגמים עם ההמלצות היותר חיוביות בטווח מחיר הזה הוא Huawei E8372 שנמכר בארץ בסביבות 220-240 שח.

וגם פה אנחנו מדברים על אומנם מוצר מבית טוב אבל תמיכה של עד 150Mbs משמע רק 50% מהיר משלך (על הנייר)

נערך על-ידי yotam.m

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים