עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היי רחלי,

מצאתי עוד מידע לגבי הבעיה שלך, לפי חברת "יוסי תקשורת" שעוסקת בתחום הנטסיק שלך לא מומלץ: "אינו מומלץ לשימוש כלל וכמעט שאינו תומך בתדרים בדור 4 בצורה תקנית".

image.thumb.png.89cbb8f2535b3a35eec78b6fc4952bf7.png

קישור לעמוד שלהם: https://www.yossi-tikshoret.co.il/נטסטיק-מומלץ-לנטפרי/

יש להם דגם חדש נטסטיק K, מבוסס על ZTE. אך לא ברור לי אם זה אותו הדגם MF79U או דגם משופר.

אני חושב שכדאי לך לסמוך עליהם כי הם עשו לך את העבודה. ובנוגע ל-Huawei מסתבר שיש כמה דגמים, וכל דגם תומך בתדרים אחרים. לכן זאת בעיה.

קישור למוצר באלי אקספרס:

ZTE MF79U

נערך על-ידי Jabberwock

פורסם
  • מחבר

אני ממש מודה לך על העזרה, (כמובן לא חשבתי לרגע שאתה מקבל על זה כסף),  רק באתי להגיד לך שהזמן שאתה מקדיש לי הוא מעל ומעבר ואני ממש מעריכה

אשמח לשמוע את חוות הדעת שלך על הדגם הזה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

מצאתי עוד מידע לגבי הבעיה שלך, לפי חברת "יוסי תקשורת" שעוסקת בתחום הנטסיק שלך לא מומלץ: "אינו מומלץ לשימוש כלל וכמעט שאינו תומך בתדרים בדור 4 בצורה תקנית".

אוקיי, אז את זה ראיתי כבר הרבה לפני ולא שיש לי מדי הרבה אמון בו, כי הוא בעצמו ספק של הנטסיקים האלו ויש לו את אינטרסים שלו, כך שהיא אפשר לסמוך על זה ב 100%...

ציטוט של Jabberwock

יש להם דגם חדש נטסטיק K, מבוסס על ZTE.

גם על זה שמעתי ואני אשמח לשמוע גם על זה את חוות הדעת של @yotam.m אם לא קשה לך....

פורסם
ציטוט של רחלי.

אשמח לשמוע את חוות הדעת שלך על הדגם הזה

כמה נקודות על הדגם שקישרת אליו.

1. לפי התמונה יש לוגו של חברת סלולר על גב המכשיר, משמע שיכול להיות שהנטסטיק הזה נעול לחברת סלולר מסויימת.

2. הסיומת של הדגם 320, מציינת תמיכה בתדרים מסויימים. את צריכה לבדוק אילו תדרים ספק הסלולר 019 תומך בהם ולפי זה לבדוק תאימות עם הדגם הזה כפי שרשום בעמוד של תיאור המוצר.

פורסם

היי רחלי,

על איזה דגם את מדברת E3872h-320? 

על פניו נראה שתומך בכל התדרים\רצועות הנפוצות בארץ 1 3 7 ו 28

קצת מהיר משלך עם מקסימום הורדה של 150Mbps 

ביקורות לפה ולפה אך לרוב מעודדות.

בהנחה ומדובר באמת במוצר שכתוב על המדבקה ולא עוד זיוף מבית עלי, אני לא רואה איך את משיגה משהו עדיף מזה.

אפשר למצוא את ההבדלים בין הדגמים כאן

נערך על-ידי yotam.m

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

2. הסיומת של הדגם 320, מציינת תמיכה בתדרים מסויימים. את צריכה לבדוק אילו תדרים ספק הסלולר 019 תומך בהם ולפי זה לבדוק תאימות עם הדגם הזה כפי שרשום בעמוד של תיאור המוצר.

אני אשמח לשמוע איך בודקים כזה דבר?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yotam.m

על איזה דגם את מדברת E3872h-320? 

כן, מה שאתה רואה בקישור

ציטוט של yotam.m

על פניו נראה שתומך בכל התדרים\רצועות הנפוצות בארץ 1 3 7 ו 28

קצת מהיר משלך עם מקסימום הורדה של 150Mbps 

ביקורות לפה ולפה אך לרוב מעודדות.

בהנחה ומדובר באמת במוצר שכתוב על המדבקה ולא עוד זיוף מבית עלי, אני לא רואה איך את משיגה משהו עדיף מזה.

יפה, אז אתה ממליץ לי להזמין את זה?

פורסם

שלחתי טבלת השוואה לדגמים הרלוונטים של Huawei.

* על פניו נראה שהוא תומך בכל הרצועות הרלוונטיות לישראל (שוב, הכל בהנחה שמדובר על אותו מוצר שאת רואה)

* לא רואה איך את מקבלת משהו עדיף ב 150~ שח. רוב הנתונים של הנטסטיקים דומים, נתב עם יכולות סלולאריות עולה 500-600 וצפונה.

לפי האתר של יוסי תקשורת יש צורך בהגדרת APN ידני (אין לי מושג האם בכל חברות הסלולאר או רק זו המדוברת שם באתר)

נערך על-ידי yotam.m

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים