פורסם 2021 באוקטובר 164 שנים שלום, יש לי מחשב של ASUS RUG GU501, עדכנתי את המחשב לאחרונה לווינדוס 11, ווידאתי גם שהמחשב תומך במערכת ההפעלה. כעת, אני מנסה לשחק ב Valorant, והמשחק הפסיק לתפקד וזה דורש להפעיל TPM ו Secure boot. מבדיקה שעשיתי ה TPM אצלי פעיל, אז הבעיה היא ב secure boot שאני לא מצליח לשנות בו את ההגדרות. יש מדריכים ביוטיוב שמציגים איך לטפל בבעיה, אבל זה עם BIOS שונה משלי. בתמונות שצירפתי אני מנסה לשנות את זה ל ACTIVE, הבעיה שהאופציה חסומה לי. תודה רבה
פורסם 2021 באוקטובר 164 שנים מחבר ציטוט של HelpSupport בדוק אם תחת ה- BOOT יש הגדרה CSM Support והוא במצב Disabled אין לי את האופציה הזאת
פורסם 2021 באוקטובר 174 שנים ציטוט של Arnold Nataev אין לי את האופציה הזאת נסה לבצע Optimized Default - F7, אח"כ F10 לשמירה ויציאה. לאחר שהמחשב יופעל מחדש בדוק שוב הגדרות בביוס לתאימות WIN11 - ש- Secure Boot במצב ACTIVE וה- TPM מופעל (PTT). לא הצלחת - נסה לקבל עזרה מאסוס ישראל - 073-2248174
פורסם 2021 באוקטובר 174 שנים כנס ל-KEY MANAGEMENT וחפש INSTALL DEFAULT KEYS או לשנות ל-USER MODE ואז לאפשר את הSECURE BOOT. אם אתה מסתבך תעלה תמונה של האפשריות שיש שם. נערך 2021 באוקטובר 174 שנים על-ידי yotam
פורסם 2021 באוקטובר 174 שנים מחבר ציטוט של yotam כנס ל-KEY MANAGEMENT וחפש INSTALL DEFAULT KEYS או לשנות ל-USER MODE ואז לאפשר את הSECURE BOOT. אם אתה מסתבך תעלה תמונה של האפשריות שיש שם. ניסיתי לשנות את ה platform mode ל user אבל גם האופציה הזאת חסומה. ניסיתי גם לקבל עזרה מהתמיכה של אסוס, אבל לא היה להם ממש פתרון עבורי.
פורסם 2021 באוקטובר 174 שנים מחבר ציטוט של yotam בחר RESTORE FACTORY KEYS. תודה רבה, זה פתר את הבעיה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.