עבור לתוכן

זקוק לעצתכם ברכישת ראוטר מתאים

Featured Replies

פורסם

https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&cuts=2616&q=ax20&site-search=ax20#

TP-Link Archer AX20 AX1800 Dual-Band Wi-Fi 6

המליצו לי על הנתב הזה. אלא שהידע שלי בכל הנושא שואף לאפס!

כרגע יש לי אינטרנט של 200 מגה, דרך הוט (ספקית הוטנט) עם נתב מחורבן שנקרא HOTBOX 2 - עם המון ניתוקים!

יש לי מספר שאלות :

האם הנתב שלמעלה יכול להחליף (טכנית ומעשית) את הנתב של הוט? האם הוא ייתן ביצועים עדיפים באופן מורגש?

אם אני עובר לבזק, האם הוא עדיין יתפקד ברמה טובה או גבוהה גם עם החיבור של בזק?

במידה ויגיעו (במהרה בימינו, אמן!) אלינו סיבים-אופטיים של אחת החברות, האם גם אז הנתב הזה יהיה שמיש במקום מה שיש לחברות הסיבים להציע?

עד כמה זה מורכב ומסובך להגדיר את הנתב הזה לשימוש ברשת של הוט או בזק?

האם יש נתב אחר שעדיף על זה כמענה לכל האמור לעיל?

אם יש מידע חיוני נוסף שכדאי לי לדעת, אשמח להרחבת השכלתי בנושא.

תודה מראש לכל העוזרים! :D

פורסם

תבקש מהוט את ההוטבוקס 4, הוא יותר מתקדם ותומך בוויפי ב-2.4 וגם ב-5 ג'יגה. שווה לך לנסות לפני שאתה משקיע בציוד על חשבונך. אני גם מחובר בתשתית הוט וספק הוטנט ב-200 מגה וההוטבוקס 4 עובד בסדר גמור

פורסם

יש לי הוטבוקס 1 ותשתית הוט עם ספק הוטנט במהירות של 200 מגה אחרי שדרוג ממהירות של 100 מגה.

הדגש אצלי הוא על מהירות אלחוטית ואחרי שדרוג לא הרגשתי הבדל. הנתב שיש לי עובד על תדר 2.5 ותקן N.

ביקשתי לשדרג להוטבוקס 4 ואמרו לי זה כרוך בעלויות נוספות. הבנתי שהוטבוקס 4 מגיע עם שדרוג למהירות של 500 מגה אבל אם להיתעקש יש מצב לקבל אותו בחבילה של 200 מגה.

פורסם

גם לי היה הוטבוקס 1. התלוננתי בפני הוט על כך שהמהירות לא הייתה טובה - הייתי ב-200 מגה ולא קיבלתי את המהירות הזו. בנוסף, ההוטבוקס נמצא בסלון והקליטה של הוייפיי בחדרים הייתה חלשה ואיטית, והם הסכימו לתת לי הוטבוקס 4 בלי תשלום נוסף, והשיפור היה משמעותי בהחלט

פורסם

@ariel007 אצלי מהירות הייתה לפי ציפיות בחיבור חוטי ועל זה הוט מסתכלים. הם לא מתחייבים לספק חיבור אלחוטי לפי ציפיות של לקוח.

פורסם
  • מחבר

ננסה ביום ראשון לארגן שדרוג להוטבוקס 4. אם זה אפשרי, אעדכן בתוצאות.

תודה לכל העוזרים! :)

פורסם

@Aviram Dan מה נשמע? יש עדכונים?

פורסם
  • מחבר

הסכימו לשלוח לי את ההוטבוקס 4 להתקנה עצמית. עלות :  30 שח עבור השליח.

הוא אמור להגיע מחר (שני) אחה"צ. נקווה שיעבוד כמו שצריך, וייגמר סיוט-הניתוקים הנצחי הזה. :)

פורסם

@Aviram Dan מה קורה? איך עובד? מה המהירות אלחוטית?

פורסם
  • מחבר

טוב, אז בצד המינוס - עדיין יש ניתוקים ומהירות הגלישה צונחת מדי פעם במהלך היום.

בצד הפלוס - כמות הניתוקים פחתה בערך ב-30%. כעת יש לי 2 תדרים (2.4 ו-5) - אז העברתי את רוב המכשירים ל-5, ובינתיים זה עובד לא רע, למעט כאשר יש ניתוקים, כמובן.

בסיכומו של דבר, זו כנראה בעיה של תשתית, שנקווה שתיפטר לחלוטין ברגע שיגיעו הסיבים.

ושוב תודות לכל העוזרים! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים