עבור לתוכן

ZEN3 - המידע הכי אחרון וטרי שיש

Featured Replies

פורסם

המעבד הזה יחזיק בכתר הביצועים לפחות עד 2022.

כל הכבוד ל-AMD באמת יצרו behemoth

• תגובות 380
  • צפיות 48k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

GeekBench5

image.thumb.png.ef0973a4e43c05b680fc2410851f39e2.png

פורסם
ציטוט של Jabberwock

המעבד הזה יחזיק בכתר הביצועים לפחות עד 2022.

למה, מתי יוצא רייזן 6000?

פורסם
ציטוט של captaincaveman

זה לא אוברקלוק... זה factory defaults בביוס למעט ה-XMP לזיכרון. עוד לא התחלתי לשחק עם זה :)

אה, נו, מעולה.

לך תשיג 5.0GhZ על כולן :)

פורסם
ציטוט של af db creid

למה, מתי יוצא רייזן 6000?

שמועות שקראתי (אני חוזר על שמועות) אומרות ש-AMD תוותר לחלוטין על 2021, ותשיק את ZEN 4 ב-2022 על AM5 עם DDR5 ו-PCIE מהדור הבא.

כלום לא אושר לדעתי.

פורסם

אני עוד לא לגמרי מבין מה הולך פה...

הוא מאוד חם ב-idle. מצד שני גם בפריים וכו' הוא לא עובר את ה-75-80.

image.png.490d186c89ac1a549f899cb364ee058c.png

פורסם

המתח שלו משתולל כל הזמן וקופץ עד 1.5

אני חושב שיש איזה process שרץ אצלי שלא נותן לליבות להכנס ל-sleep

פורסם

זה לא וולטאג' דיי מסוכן ללייף סייקל של הצ'יפ? אני זוכר שה-UPPER LIMIT שהייתי מוכן להסתכן איתו על ה-3900X שלי היה 1.4~ וגם אותו השארתי רק כשרציתי לבדוק כמה יכולתי לקחת אותו רחוק.

פורסם
ציטוט של Hiiram

זה לא וולטאג' דיי מסוכן ללייף סייקל של הצ'יפ? אני זוכר שה-UPPER LIMIT שהייתי מוכן להסתכן איתו על ה-3900X שלי היה 1.4~ וגם אותו השארתי רק כשרציתי לבדוק כמה יכולתי לקחת אותו רחוק.

אני חושב שAMD אמרו על זה משהו.

מצאתי:

ציטוט

AMD מבינה שמשתמשים רבים הולכים לעבור בפעם הראשונה מפלטפורמת אינטל לפלטפורמה שלה, ורוצה להבהיר כי מתח העבודה שנצפה למעבדים החדשים שלה פועל בטווח גדול משמעותית מהטווח אליו אנחנו רגילים. ללא שינויים והתעסקויות כלל, מתח העבודה לליבות RYZEN נע בין 0.2V אל 1.5V. כמובן שכמות הזרם משתנה בהתאם לדרישת הכח של המעבד. יתכן ובמצב טורבו ליבות בודדות זקוקות למתח גבוה, על אף שכמות הזרם הנכנסת למעבד יחסית נמוכה. זה תקין.

מהסקירה באתר https://hwzone.co.il/main-computers/מעבד-amd-ryzen-9-5950x-בביקורת-הטוב-מכל-העולמות/.

נערך על-ידי af db creid

פורסם

אני לא מודאג מהמתח. כמו שציינו פה, עד 1.5 זה תקין עבור המעבדים האלה. אני פשוט לא מבין למה הוא צריך לקפוץ לשם מידי פעם כשכל מה שאני עושה זה גלישה באינטרנט.

פורסם

זה דיי דומה למה שיש לי עם ה-3900X. גם כשאני נמצא ביוטיוב או באינטרנט הוא ב-1.3~ (שזה גבוה לסדרה הזו).

אם זה עד כדי כך מפריע לך, אני חושב שאתה יכול לעשות דיסייבל ל-PBO וזה אמור לסדר את זה. אבל זה בעיקרון נורמלי לרייזנים ממה שאני זוכר.

פורסם
ציטוט של captaincaveman

אני פשוט לא מבין למה הוא צריך לקפוץ לשם מידי פעם כשכל מה שאני עושה זה גלישה באינטרנט.

אז תעשה משהו רציני יותר ותבדוק אם הוא עולה :)

פורסם
ציטוט של captaincaveman

אני פשוט לא מבין למה הוא צריך לקפוץ לשם מידי פעם כשכל מה שאני עושה זה גלישה באינטרנט.

אז תעשה משהו רציני יותר ותבדוק אם הוא עולה :)

פורסם

מהניסיון שלי, ברגע שאתה מאמץ את הליבות הוא יורד באופן אוטומטי כלפי מטה ומתייצב.

לדעתי אתה צריך לחשוש ממצב שבו הוולטאג' מקפץ למעלה (גם ב-idle וגם ב-load) באופן קבוע לאחר OC ידני. 

פורסם

image.png.f89836c4d5cef7f2ccbf5de7582a8794.png

זה בזמן הרצה של prime95. לא נראה שמזיז לו יותר מידי... שני 360mm עושים את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים