פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים המעבד הזה יחזיק בכתר הביצועים לפחות עד 2022. כל הכבוד ל-AMD באמת יצרו behemoth
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים ציטוט של Jabberwock המעבד הזה יחזיק בכתר הביצועים לפחות עד 2022. למה, מתי יוצא רייזן 6000?
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים ציטוט של captaincaveman זה לא אוברקלוק... זה factory defaults בביוס למעט ה-XMP לזיכרון. עוד לא התחלתי לשחק עם זה אה, נו, מעולה. לך תשיג 5.0GhZ על כולן
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים ציטוט של af db creid למה, מתי יוצא רייזן 6000? שמועות שקראתי (אני חוזר על שמועות) אומרות ש-AMD תוותר לחלוטין על 2021, ותשיק את ZEN 4 ב-2022 על AM5 עם DDR5 ו-PCIE מהדור הבא. כלום לא אושר לדעתי.
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים אני עוד לא לגמרי מבין מה הולך פה... הוא מאוד חם ב-idle. מצד שני גם בפריים וכו' הוא לא עובר את ה-75-80.
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים המתח שלו משתולל כל הזמן וקופץ עד 1.5 אני חושב שיש איזה process שרץ אצלי שלא נותן לליבות להכנס ל-sleep
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים זה לא וולטאג' דיי מסוכן ללייף סייקל של הצ'יפ? אני זוכר שה-UPPER LIMIT שהייתי מוכן להסתכן איתו על ה-3900X שלי היה 1.4~ וגם אותו השארתי רק כשרציתי לבדוק כמה יכולתי לקחת אותו רחוק.
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים ציטוט של Hiiram זה לא וולטאג' דיי מסוכן ללייף סייקל של הצ'יפ? אני זוכר שה-UPPER LIMIT שהייתי מוכן להסתכן איתו על ה-3900X שלי היה 1.4~ וגם אותו השארתי רק כשרציתי לבדוק כמה יכולתי לקחת אותו רחוק. אני חושב שAMD אמרו על זה משהו. מצאתי: ציטוט AMD מבינה שמשתמשים רבים הולכים לעבור בפעם הראשונה מפלטפורמת אינטל לפלטפורמה שלה, ורוצה להבהיר כי מתח העבודה שנצפה למעבדים החדשים שלה פועל בטווח גדול משמעותית מהטווח אליו אנחנו רגילים. ללא שינויים והתעסקויות כלל, מתח העבודה לליבות RYZEN נע בין 0.2V אל 1.5V. כמובן שכמות הזרם משתנה בהתאם לדרישת הכח של המעבד. יתכן ובמצב טורבו ליבות בודדות זקוקות למתח גבוה, על אף שכמות הזרם הנכנסת למעבד יחסית נמוכה. זה תקין. מהסקירה באתר https://hwzone.co.il/main-computers/מעבד-amd-ryzen-9-5950x-בביקורת-הטוב-מכל-העולמות/. נערך 2020 בנובמבר 85 שנים על-ידי af db creid
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים אני לא מודאג מהמתח. כמו שציינו פה, עד 1.5 זה תקין עבור המעבדים האלה. אני פשוט לא מבין למה הוא צריך לקפוץ לשם מידי פעם כשכל מה שאני עושה זה גלישה באינטרנט.
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים זה דיי דומה למה שיש לי עם ה-3900X. גם כשאני נמצא ביוטיוב או באינטרנט הוא ב-1.3~ (שזה גבוה לסדרה הזו). אם זה עד כדי כך מפריע לך, אני חושב שאתה יכול לעשות דיסייבל ל-PBO וזה אמור לסדר את זה. אבל זה בעיקרון נורמלי לרייזנים ממה שאני זוכר.
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים ציטוט של captaincaveman אני פשוט לא מבין למה הוא צריך לקפוץ לשם מידי פעם כשכל מה שאני עושה זה גלישה באינטרנט. אז תעשה משהו רציני יותר ותבדוק אם הוא עולה
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים ציטוט של captaincaveman אני פשוט לא מבין למה הוא צריך לקפוץ לשם מידי פעם כשכל מה שאני עושה זה גלישה באינטרנט. אז תעשה משהו רציני יותר ותבדוק אם הוא עולה
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים מהניסיון שלי, ברגע שאתה מאמץ את הליבות הוא יורד באופן אוטומטי כלפי מטה ומתייצב. לדעתי אתה צריך לחשוש ממצב שבו הוולטאג' מקפץ למעלה (גם ב-idle וגם ב-load) באופן קבוע לאחר OC ידני.
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים זה בזמן הרצה של prime95. לא נראה שמזיז לו יותר מידי... שני 360mm עושים את העבודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.