פורסם 2020 ביולי 35 שנים יש לי מחשב לנובו נייד עשיתי שחזור מערכת של הווינדוס מנקודת שחזור ליום אחד לפני וזה איפס לי לחלוטין את כל הווינדוס מהתחלה. הגעתי לתפריטים של בחירת השפה ורשת האלחוטית ואז זה נתן שגיאה ושלח אותי למסך כחול ומאז אין אפשרות לעלות את הווינודס. עברתי שעות על מדריכים ברשת ואין פיתרון בנושא. מישהו יודע מה הבעיה שלו?
פורסם 2020 ביולי 35 שנים מחבר גם אם היה לי כונן שחזור זה לא היה עוזר. נכנסתי לאפשרות של שחזור המערכת מUSB/כונן שחזור וזה נתן לי הודעה שלא ניתן לשחזר את המערכת בדרך הזאת אני כבר מיואש
פורסם 2020 ביולי 35 שנים אם יש לך התקנה מלאה של Win10 על כונן USB, תמיד אפשר להפעיל משם ולבצע התקנת תיקון. אין כזה דבר לא ניתן. במקרה הכי גרוע - עושים התקנה נקייה כולל איפוס כל הנתונים וההגדרות, אבל לפעמים אפשר להימנע מזה ולעשות התקנת תיקון במקום.
פורסם 2020 ביולי 35 שנים מחבר אין לי בעיה לעשות התקנה נקיה זה גם ככה מחשב חדש אין עליו חומר אישי. אבל כשנכנתי בחלונות הכחוולים להגדרה של שחזור מערכת הפעלה מכונן USB זה כתב לי באנגלית שלא ניתן לבצע את הפעולה. מה זה אומר?
פורסם 2020 ביולי 35 שנים יש לך כונן USB חיצוני עם התקנת Win10 עליו? הכנסת אותו והפעלת את המחשב ממנו? אם לא, איך אתה מצפה לשחזר? אם זה מחשב חדש, שעדיין באחריות, ייתכן שאפשר להוריד התקנת כזו עבור כונן USB מאתר לנובו.
פורסם 2020 ביולי 35 שנים מחבר כן זה מחשב בן חודש. יש לי כונן דיסקאון קי של 16 גיגה זה יספיק? איך אני מתקין עליו את הווינדוס 10? ומה אני אמור לעשות אחר כך? המחשב ממש חדש לא מבין איך זה הגיע למצב הזה
פורסם 2020 ביולי 35 שנים תתחיל לקרוא כאן: https://support.lenovo.com/us/en/solutions/ht103653 יש שם קישור בפנים איך לפי המספר הסידורי של המחשב אתה יכול לקבל הורדה דיגיטלית של התקנת חלונות, ובהמשך קישור לכלי שבאמצעותו מתקינים את זה על כונן USB + הוראות. כן, 16 גיגה צריכים להספיק.
פורסם 2020 ביולי 35 שנים מחבר כשאני מתקין מחדש את הווינדוס 10 בדרך הזאת הדרייברים במחשב התקול נשמרים או שאני צריך להוריד גם אותם מחדש?
פורסם 2020 ביולי 35 שנים אם זו התקנה שמגיעה מיצרן המחשב, אני מקווה שרוב הדרייברים כבר כלולים. אם לא, Windows Update יודע למצוא כמעט הכל לבד. אולי כמה מסוימים תצטרך להתקין עצמאית.
פורסם 2020 ביולי 35 שנים מחבר זה התקין לי את הווינדוס 10 על הUSB. איך אני מפעיל את המחשב ממנו ומתקין את הווינדוס? התיקון שאמרת?
פורסם 2020 ביולי 45 שנים לפעמים אם אתה מדליק את המחשב כשכונן הUSB מחובר, הוא יעלה ממנו ישירות. במקרים אחרים, אפשר בBIOS לשנות את סדר הכוננים שממנו ייעשה BOOT.
פורסם 2020 ביולי 45 שנים מחבר אחי רציתי להודות לך מכל הלב על העזרה. עשיתי בדיוק מה שאמרת והצלת אותי ואת המחשב. הצלחתי להעלות את הווינדוס אחרי המון כשלונות במדריכים ברשת ורק הפתרון שלך עזר! אז שוב תודה :)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.