פורסם 2020 ביוני 305 שנים אשמח לקבל חוות דעתכם האם המחשב הזה יצליח להתמודד בצורה מכובדת עם תוכנות כמו premire pro ו davinci resolve 16. ואם לא, האם יש לכם אלטרנטיבות טובות יותר במחיר הזה? מתן 🙂 נערך 2020 ביוני 305 שנים על-ידי mtn123
פורסם 2020 ביוני 305 שנים היי ברוך הבא לפורום ! הכותרת אומרת עריכה גרפית, והתוכן עריכת ווידיאו. זה דומה, אבל לא אותו דבר. מה האמת ?
פורסם 2020 ביוני 305 שנים מחבר צודק לגמרי. תיקנתי. עיקר העבודה היא עריכת וידאו, אך נוסף על כך גם התעסקות עם עריכת תמונות ב photoshop ו lightroom. מתן
פורסם 2020 ביוני 305 שנים תודה. אז איכות המסך כן חשובה, אני מתכוון לגמוט צבעים. מה התקציב והאם יש עןד פרמטרים חשובים - משקל, גודל המסך וכו' ?
פורסם 2020 ביוני 305 שנים מחבר התקציב נע באזור ה 5,500 שקלים. אני יודע שמדובר בתקציב שהוא דל כשמדובר בתחום הזה, אך זה מה שיש לי. אין לי הכרח במחשב סופר קל משקל, וגודל המסך רצוי שיהיה 15 אינצ'ים לכל הפחות. מאוד מעריך את העזרה מתן
פורסם 2020 ביוני 305 שנים אז לפחות, תיקח נייד עם כרטיס מסך יותר עוצמתי ומסך שהוא בסדר גמור מבחינת צבעים. וגם הנייד הזה עם שלוש שנות אחריות ובתקציב + , או מתחתו באילת ....
פורסם 2020 ביולי 45 שנים מחבר אשמח אם תעיף מבט על זה. במידה ואני רוכש אותו באילת, יכול להיות שמדובר בעסקה משתלמת בהרבה, לא?
פורסם 2020 ביולי 45 שנים היי שבוע טוב אם המחיר בטווח שלך, ברור שהחומרה עדיפה, כלומר כרטיס מסך וכדאי ללכת עליו ( על זה ששאלת, מק"ט 69634 ).
פורסם 2020 ביולי 45 שנים עוד נייד שכדאי לחשוב - https://did.li/UkDNf הסוללה שלו מחזיקה לא הרבה ( קצת מעבר לשלוש שעות , כשעה פחות מאחרים ) ואולי המסך יצריך כיוון , אבל הוא עדיין עם גמוט טוב ובהירות מעל 300 ניט.
פורסם 2020 ביולי 55 שנים מחבר ה Omen שצירפת פה בהחלט נשמע מעניין מאוד. מה העדפה האישית שלך מבין שניהם? נניח ואנחנו שמים בצד את עניין הסוללה, מבחינת קירור מי עדיף? ועוד שאלה היא מה עדיף - rtx2060 אבל 32 ram זיכרון פנימי או לחילופין rtx 2070 אבל 16 גיגה זיכרון פנימי. *יתרון נוסף של ה omen הוא יציאת ה thunderbolt 3... מעניינת אותי דעתך. תודה על הסיוע! מעריך מאוד מתן
פורסם 2020 ביולי 55 שנים היי ללנובו, מסך טיפה יותר איכותי והוא יותר קריר תחת העומס. כמות הזיכרון ניתנת לשדרוג, כרטיס מסך / מעבד - לא. וכאן אני מגיע למנטרה הקבועה ( שלי ) - נייד זה אוסף של פשרות. בעיה ..... תצטרך להחליט מה יותר חשוב לך.
פורסם 2020 ביולי 55 שנים מחבר ללא ספק צודק. הסיבה שאני חייב מחשב נייד היא כי בקרוב (כשהקורונה הארורה תאפשר זאת), אני יוצא לטייל מסביב לעולם עם קרוואן... אז יש לי הכרח בניידות של המחשב.. בכל אופן, אני אשקול בין שתי ההצעות האלו מה הכי נכון לי. אני מעריך מאוד את העזרה! תודה🥂 מתן
פורסם 2020 ביולי 55 שנים מחבר עוד הרבה לפני הקורונה התאריך המדויק ליציאה היה ה 1 באוקטובר .. אבל ברור לי שאוקטובר זה כבר לא יהיה... נשאר רק לקוות שיהיה חיסון בחודשים הקרובים... בינתיים ממשיך לעבוד ולחסוך עוד למסע הזה.. ואם זה יהיה רק עוד שנה... אז עוד שנה, הכל טוב.. 🥂
פורסם 2020 ביולי 55 שנים כוונתו של Moon-Mage היא שעד אז יצאו עוד ניידים, ובהחלט כדאי לשים את שני הניידים על הכוונת, ולקנות נייד ממש לפני המסע....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.