פורסם 2020 ביוני 215 שנים שלום לכולם. ברצוני לדעת כמה נתונים המחשב מוריד תוך שימוש בתוכנה ספציפית. לצורך העניין אני רוצה למדוד כמה נתונים המחשב מוריד בשיחת זום מרובת משתמשים שעורכת כ-4 שעות. העניין חשוב כיוון שהשיחה נעשת בנטסטיק (כרטיס SIM שמוגבל בנפח גלישה) יש אפשרות לבקר את זה בחלונות? או שצריך תוכנה מסויימת? תודה.
פורסם 2020 ביוני 215 שנים נסה את NetLimiter יש לה אפשרות לקבוע Quota ספציפי. או להגביל DL\UL Rate מה שבמקרה הטוב יוריד את איכות הוידאו\אודיו. נערך 2020 ביוני 215 שנים על-ידי yotam.m
פורסם 2020 ביוני 215 שנים מחבר תודה על התגובה. לא ממש הבנתי את המונחים שציינת, מה שכן אני מעוניין בשלב זה נטו לצפות בכמות הגלישה, יש שם אפשרות כזו?
פורסם 2020 ביוני 215 שנים ראה בקישור https://www.howtogeek.com/427344/how-to-see-the-applications-using-your-network-on-windows-10/
פורסם 2020 ביוני 215 שנים מה ש @Ivanציין. זה כבר בנוי ב Windows 10 בגלל כל החשיבות של quota ברשתות סלולריות. לפני זה באמת היה צריך להשתממש בכלים צד ג'.
פורסם 2020 ביוני 215 שנים מחבר אם אני רוצה לדעת כמה נפח גלישה השיחה לקחה לי מכמות הGB שהוקצה לי חודשית לקו אני מסתכל על הTOTAL או על הRECEIVE?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.