פורסם 2018 באוגוסט 157 שנים תוצאה טרייה וגבוהה מאוד במבחן הביצועים של המשחק Ashes of the Singularity גורמת לנו לחשוד כי מדובר בתצוגת תכלית ממשית ראשונה של מלך הגיימינג העתידילכתבה
פורסם 2018 באוגוסט 157 שנים איך הנתונחם לעיל מתיישבים עם הנתונים שהוצגו בהם RTX 2080 משפר ביצועים ב 8% לעומת GTX 1080Ti ?
פורסם 2018 באוגוסט 157 שנים שני "הנתונים" באותה רמת אמינות כרגע. אין ברירה אלא להמתין להכרזה רשמית. לא כ"כ מבין מה החיפזון ....
פורסם 2018 באוגוסט 157 שנים ציטוט של אורח דרור עוד כמה שנים הכל עובר לענן גם ככה בהצלחה בענן, אני אשאר עם מכונה מקומית.
פורסם 2018 באוגוסט 157 שנים לא הבנתי מה ההתלהבות , אותם תוצאות כמו 1080TI. אומנם לא אותו מעבד אבל מספיק קרוב. נערך 2018 באוגוסט 157 שנים על-ידי lompy
פורסם 2018 באוגוסט 157 שנים אתה מוזמן לעבור לענן :) אני מעדיף להשאר על הקרקע ולא להסתמך על שירותים התלויים בחסדי אחרים
פורסם 2018 באוגוסט 167 שנים תרשה לי להביע עמדה מעט שונה? "שיעבור הוא לענן, ענן יעלה לי כסף! ואין לי כסף! _ (בנוסף לזה שאהיה תלוי בשרות וזה לא שלי ולא רצוני כמו שאמרת).
פורסם 2018 באוגוסט 167 שנים עזבו רגע...... ראיתם את ה RAY TRACING ? איך אומרים: "MIND BOGGLING " לא מלהיב שדווקא NVIDIA זו שעבדה על זה אבל מלהיב שזה הגיע לזה..... רגע... בעצם זה תלוי בחומרה, אז אולי באמת מגיע לNVIDIA מאחר והיא זו שיצרה את החומרה הזו שמסוגלת לעשות זאת. (הממ.... נו.... מה'כפת לי אני... העיקר שיש כוח מוערך תחת למכסה המנוע.)
פורסם 2018 באוגוסט 167 שנים Ray Tracing זה לא המצאה של nVidia וגם לא של המתחרה אדומה, הכחולה או הצהובה, זה בכלל נושא בגרפיקה ממוחשבת במדעי המחשב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.