פורסם 2018 באוגוסט 87 שנים שלום רציתי לדעת איזה פורט מומלץ לutorrent והשאלה שניה איך אני פותח את הפורט ?
פורסם 2018 באוגוסט 87 שנים תפתח חלון ותזרוק את התוכנה קודם, נתפסו בהתקנת כורה מטבעות בעבר, לא סומך עליהם. אני ממליץ על TIXATI יש להם מדריך פשוט להגדרת פורטים ורוחב פס.
פורסם 2018 באוגוסט 97 שנים מחבר ציטוט של Sheik Yerbouti תפתח חלון ותזרוק את התוכנה קודם, נתפסו בהתקנת כורה מטבעות בעבר, לא סומך עליהם. אני ממליץ על TIXATI יש להם מדריך פשוט להגדרת פורטים ורוחב פס. והמעבר בניהם והעבת הטורנטים היא פשוטה ?
פורסם 2018 באוגוסט 97 שנים מחבר ציטוט של Sheik Yerbouti לא ניסיתי, אבל מקסימום ייקח יותר זמן לטורנטים הקיימים. נראה לי שאני אוותר כי הבנתי שהתוכנה לא משהו יש לך הצעה לתוכנה אחרת חוץ מזאת?
פורסם 2018 באוגוסט 97 שנים UTORRENT סבבה כשמתקינים את הגרסה הרשמית. כן היו קצת פאשלות בעבר, אבל לא ידוע לי על משהו כיום. קצת מציקים עם פרסומות, אבל לא יותר מידי. הפורט לא משנה.
פורסם 2018 באוגוסט 97 שנים תוריד את utorrent 2.2.1. אף אחד לא משתמש בגירסאות שהגיעו אחרי זה, ובאתרי טורנטים סגורים מסוימים הן אפילו אסורות.
פורסם 2018 באוגוסט 97 שנים קליינטים עם פיצרים : deluge , qbittorrent והכי פשוט : transmission כולם קרוס פלאטפורם (לינוקס, מאק , וינדוס)
פורסם 2018 באוקטובר 146 שנים טראקרים פרטיים, אתה יודע למה? בגלל שהיא לא בקוד פתוח? אני פשוט לא מוריד מפרטיים אז לא נתקלתי בזה.
פורסם 2019 בפברואר 126 שנים ציטוט של Sheik Yerbouti תפתח חלון ותזרוק את התוכנה קודם, נתפסו בהתקנת כורה מטבעות בעבר, לא סומך עליהם. אני ממליץ על TIXATI יש להם מדריך פשוט להגדרת פורטים ורוחב פס. אני חדש בתוכנה הזו (גם פה באתר) הייתי שמח למדריך כזה לגרסת tixati v2.58 תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.