עבור לתוכן

נאום הגרעין של ראש הממשלה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין ספק שאת הנעשה עכשיו ניתן יהיה לשפוט

בפרספקטיבת הזמן.

מן הסתם, יש כ"כ הרבה משתנים שיכולים להפוך

כל מהלך ולהביא לתוצאות שהפוכות  ממה שמקווים להשיג,

שבאמת קשה עד בלתי אפשרי לדעת מה נכון וטוב לעשות.

לאור כל זה, עדיין אפשר להביע דיעה לכאן או לכאן, 

אבל באמת אפשר לעשות זאת בלי שמות תואר 

דביל, אפס, סתום  וכו'.

• תגובות 123
  • צפיות 14.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

או קיי

אז ככה.

רוה"מ השתתף במצעד הניצחון במוסקבה לצדו של פוטין,

ולא מזמן הסתיים המפגש ביניהם שמן הסתם כלל את כל האירועים

מהיממה האחרונה. כך גם העיד רוה"מ עצמו.

ברור שעמדת נשיא רוסיה הפוכה מז של נשיא ארה"ב,

ומעניין אם רוה"מ הצליח להציג את אותה המצגת באותה הצלחה

מבחינת התוצאות כפי שהיה לו אצלטראמפ.

ימים יגידו....

כלפי חוץ, בזמן המצעד ואחריו, היחסים בין שני המנהיגים - ממש אידיליה.

מה מתרחש בין ארבעה קירות ?  אין לי מושג.

ראוי לציין  שהשתתפו גם צוותים משתי המדינות, כך שזה לבטח 

לא הסתכם ב"היי, מה העניינם " בין שני הצדדים. 

פורסם

לאף אחד לא מזיז את הביצה מה עשיתם במילואים. למה השמאלנים תמיד משוויצים שהם היו ביחידות קרביות, ואחר כך מוצאים אותם בשבורים שתיקה ושות.

"תמיד עדיף פתרון שהוא לא צבאי במידה ושניהם יביאו את אותם תוצאות, מי שלא מבין את זה הוא או ילד או דביל שצמא לדם"

נו וסאנקציות על אירן זה לא פיתרון לא צבאי? טיפש.

טראמפ עושה בשנה אחת למען ישראל מה שלא נעשה לישראל ב30 שנים האחרונות.

אם אתם מכחישים שטראמפ זה הנשיא הכי אוהד של ישראל אי פעם, אז אתם משקרים רק את עצמכם.

פתאום מעבר השגרירות לירושליים זה לא כזה דבר היסטורי, זה דבר פעוט. אתם רמאים, ונוכלים ופשוט שונאים שלאר נותנים לכם להביא לפה סודנים, סוריים וכלות גרמניות.

שוב, השמאל היא תנועה גלובלית חובקת עולם, לכן ישראל לא בראש מעינייכם אלא טובת מדינותך העולם השלישי. לא סתם הסיסמא של טראמפ היתה AMERICA FIRST, בניגוד מוחלט לשמאל שאומר שצריך להקריב את המערב כדי לעזור למדינות עולם שלישי פראיות.

פורסם

אתה מדבר שטויות.

א. החלוקה שלך של אני גבר וכל מי שלא חושב כמוני הוא שמאלני עוכר ישראל היא פשוט דבילית.

ב. זה בדיוק מה שמי שאתה מעריץ רוצה שיקרה.

ג. הקישקוש שלך על השמאל זאת תנועה חובקת עולם וכו' ממש דבילי, מה זה שמאל? חלק מהימין טוען שביבי שמאלני ואומר עליו דברים כמו שאתה אומר על שמאלנים, סה"כ תרוץ עלוב שלך להוציא לגיטמציה מאנשים.

ד. למשל נכה צה"ל שגם עושה מילואים קרבי, זה אפשרי לידיעה כי משרד הבטחון לא מעדכן פרופיל מפציעה אם אתה לא מבקש, בעד לגרש 92% מהשוהים הלא חוקיים, שונא את שוברים שתיקה אבל חושב שטראמפ מסוכן לעולם, מהו?

כן שמאלני, לא שמאלני, אוהב את המדינה, שונא אותה?

רוב האנשים באמצע, הקיטלוג שלך מסוכן.

אל תשלה את עצמך לגבי ארצות הברית, היא עושה מה שטוב לה וזה נכון לכל הצדדים שם.

מצד שני אי אפשר לבטל את התודה על העזרה שלהם בלי קשר למה הם עושים את זה.

פורסם

תבין חביבי, להאשים אנשים שאשכרה תורמים למדינה בזה שהם בעד הכחדתה, לא כל כך מסתדר. ובתור אחד שנראה שמתיימר להיות בעד המדינה, דווקא אתה אמור להיות גאה במילואימניקים פשוטים שתורמים מעצמם נטו לטובת המדינה.

שאר השטויות שאתה פולט על קרביים שהולכים לשוברי שתיקה, על השגרירות (ביג פאקינג דיל) והברכות שאתה מחלק לכולם פשוט לא שוות תגובה.

בעד המדינה? במקום לזמבר במוח על טראמפ לך תעשה משהו.

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

מה נסגר עם שלושתכם ?  :nixweiss:

מילא הייתם מביאים טיעונים בעד ונגד נושא הדיון,

ונגיד רגעית נסחפתם עם העלבונות .....

אבל איפה ?

רק כניסה השניים באחד ולהיפך על טהרת אישיות שבכלל

לא מכירים אותה האחד של השני.

@Sargon די כבר עם השמאלני שמאלני שמאלני.
מיצינו, תגיב לגופם של דברים.

ונון ויר יר - לא חייבים להיסחף אחריו.

ממש לא. בבקשה.

פורסם

המעבר של השגרירות חשוב מאוד כי זה קובע עובדות בשטח. כמו שכולנו פה גדלנו שהכותל הוא שלנו, אפילו השמאלנים שבנינו, והנה... הכותל כבר לא שלנו על פי האו"ם אלא הכותל שנוי במחלקות כאחרון ההתנחלויות.

לכן העברת השגרירות חשובה, שלא תמצא את עצמך בעתיד דן על עוד חלקים של ירושליים "להחזיר" לפלסטינים.

במובן מסויים שמחתי שאובאמא לא הטיל ווטו על ההחלטה של האו"ם של לקבוע כי הכותל לא שייך לנו. כי זה נתן את הטיעון האולטימטיבי נגד השמאלנים שאמרו שהמתנחלים הם מרושעים שעוברים על החוק הבין לאומי.

הכל יכול להשתנות, מה שברור לך היום שהוא של ישראל יכול להיות מחולק כמתנה לפלסטינים בבחירות הבאות.

טראמפ הנשיא הכי טוב לישראל כי הוא נכנס לעימות בנושאים הכואבים שככל שמתחמקים מלהתעמת מהם, ככה הם נעשים יותר מסוכנים.

הפלסטינים, אירן ואיפלו רוסיה הם סוג של סרטן שככל שאתה דוחה את ההתמודדות מולם, ככה הם גודלים ונהיים יותר מסוכנים.

אז כן, לפעמים עימות הוא טוב, כי במקרה של אירן העימות הוא בילתי נמנע. השאלה היא לא האם נהיה איתם בעימות, השאלה היא האם נהיה מוכנים לעימות הזה.

לכן הסנקציות של טראמפ על אירן הן מצויינות. הריי לאירן כבר יש תוכנית ארוכת טווח איך להשמיד את ישראל, אבל עצם העובדה של טראמפ נבחר לא כצפוי טורף להם את הכלפים לתוכנית המסודרת שהיתה להם להשמיד את ישראל בעזרת השמאלנים של ארה"ב, אירופה וישראל.

דמיין לך מה היה קורה עם הגבול בעזה אילו הילרי היתה נשיאה, היא היתה מכסחת אותנו על כל כדור חיי שהיינו יורים.

כאילו, יש לכם זיכרון של תולעת? אתם שוכחים את אובאמא האיום? אתם לא מעריכים את זה שארה"ב של טראמפ לא מזיז לה בכלל מה קורה בגבול עם עזה? אתם לא מסוגלים להעריך את השקט המדיני שקיבלנו מארה"ב והאור הירוק לפעול ביד חופשית?

כאילו שכחתם שכל הנשיאים ב30 השנים האחורונת החזיקו אותנו בבייצים.

לגביי זה שעשיתם מילואים, זה יפה מאוד ומכובד. אבל אני לא אוטומטית מכבד כל אדם שעשה מילואים. זה שמישהו עושה משהו אחד טוב, לא אומר שהוא אוטמטית טוב בכל שאר הדברים או צודק בכל שאר הדברים.

טיפ, אל תשוויץ כל כך הרבה שאתה קרבי במילואים. אתה לא יכול לחזק את הטיעונים שלך רק בגלל שעשית מילואים, אתה צריך להביא טיעונים נכונים לא להשתמש בכשלים לוגים.

פורסם

לא זכור לי שמישהו מהחברים טען שטראמפ הוא לא נשיא אוהד ישראלאו טענו שהעברת השגרירות הינו אירוע של מה בכך.

הדיבור המזלזל שלך באנשים שתרמו ותורמים למדינה וממש לא מעניין אותי אם הם היו ג'ובניקים בסדיר ופותחי ממטרות במילואים, שהצבא קרא להם הם באו, ושהוא עדיין קורא להם שהם באמצע החיים הם עדיין באים אז תנהג בהם בקצת כבוד.

(בכללי תאמץ לעצמך את המנהג לנהוג בכבוד לכלל הבריות לאחר זמן מה אתה תגלה שגם אליך מתנהגים בכבוד וזה נותן הרגשה טובה).

כי בזכות אלה האנשים (כלל מערך המילואים) המדינה הזאת קיימת, היא לא קיימת בזכות אלה שמסיתים היא לא קיימת בזכות אלה שיושבים וצועקים שמאל שמאל כל היום, המדינה קיימת בזכות אלה שקראו להם הם התייצבו פעם אחר פעם.

וכמו שאמרו פה החברים, אתה משתמש במילה שמאלני בשביל לכסות על אי יכולת להתדיין בכבוד ולטעון טיעונים משכנעים ולהגן עליהם, אתה פשוט לא מכבד את עצמך.

לא אחת ראיתי אנשים ששי קרב, אבל משום מה לרוב אלה אותם האנשים שלא יצעדו למלחמה, אלה האנשים אשר במלחמה ישבו בממד, כאשר ביד אחת הם יהיו לוחמי מקלדת מהוללים, וביד השנייה יחזיקו שוקו חם בזמן שאחיהם יחרפו נפשם במלחמה.

אולי אני טועה לגביך, ואם אני טועה לגביך אז הראה קצת כבוד כלפי האנשים פה שבמלחמה הבאה ייצעדו למלחמה ביחד איתך.

יש לי לי טענות משלי כלפי השמאל, ובתוך השמאל יש גם חוגים ופלגים בדיוק כמו בימין שבתוכו נמצא הימין המשיחי\מלכוני שבספק אני אם רוב הימין בכלל רואה בהם חלק מהימין, לקלטג מחנה שלם כבוגד זה בורות.

שמעון פרס אחד ממייסדי השמאל האם עליו ניתן להגיד בוגד? האיש גיבור ישראל אחראי על מפעל הטקסטיל בדימונה אבי התעשיות הביטחוניות ובין הראשונים שאמר ופעל לקידום המדע ורדיפת הידע.

פורסם
ציטוט של Sargon

לגביי זה שעשיתם מילואים, זה יפה מאוד ומכובד. אבל אני לא אוטומטית מכבד כל אדם שעשה מילואים. זה שמישהו עושה משהו אחד טוב, לא אומר שהוא אוטמטית טוב בכל שאר הדברים או צודק בכל שאר הדברים.

טיפ, אל תשוויץ כל כך הרבה שאתה קרבי במילואים. אתה לא יכול לחזק את הטיעונים שלך רק בגלל שעשית מילואים, אתה צריך להביא טיעונים נכונים לא להשתמש בכשלים לוגים.

ולחזק את הטיעון שאני לא עוכר ישראל זה אפשר? תודה.

ולהשוויץ? אני לא משוויץ, במה יש כאן להשוויץ? אני מתגאה בזה. אם אתה היית כל שנה עוזב את הכל והולך לאכול קצת חול אז גם אתה היית מתגאה. מה לעשות שמישהו צריך לעשות את זה, כדי שאנשים כמוך יוכלו לשפוך את חכמתם בפורומים.

פורסם

"אנשים כמוך", אני אזרח בדיוק כמוכם, תפסיקו לבלבל את המוח.

כשאני מדבר על השמאל, אני מדבר על המפלגות של השמאל. כיום אין אף מפלגת שמאל שהיא לא קיצונית ובעד ישראל.

אפילו המפלגה השמאלנית המתונה לכאורה של אבי גבאי היתה צריכה "להשהות זמנית" את הקשר שלה עם הלייבור האנגלי(שים לב, לייבור באנגלית זה עבודה) כי זה פשוט נראה רע שהחברים של גבאי הם נאצים ואנטי שמיים. אז הוא השהה "זמנית", עד שאנשים קצרי זיכרון ישכחו את העובדה שאבי גבאי משתף פעולה עם השמאל האנטי שמי ברחבי העולם.

כלומר, יש מפלגות שפוגעות בישראל ומזיקות לישראל. במקרה כל מפלגות השמאל הן כאלה נכון להיום.

פרס? פרס בן אדם מתועב. בימיו האחרונים ביזבז מאות מילוני שקלים מקופת המדינה כיחסי ציבור כדי שאנשים ישכחו שהיה גזען קומוניסט ואחד הפוליטיקאים הכי מושתחים בתולדות מדינת ישראל.

להזכירך מי קרא למזרחים "אספסוף". להזכירך מי הקים פה שיטת ממשלת של רפובליקת בננות שאנו סובלים ממנה עד היום רק כדי לאפשר לאליטות האשכנזיות להטות את הבחירות בצורה לא דמוקרטית.

הפשע הגדול של מפא"י ושל פרס זה שהם לא הקימו דמוקרטייה, אלא רפובליקת בננות קומוניסטית.

אני מתעב את פרס, הוא אדם רע מהיסוד.

אגב: אם יש "שמאלנים טובים" אין אף פלטפורמה בה הם משמיעים את דעותייהם. לא יצא לי לשמוע שמאלני בטלווזיה ובחדשות אומרים דברים לא טיפוסיים ל"ליברליזם יהודי" קיצוני.

רק מדרגים בלי להגיב חחח, אין לכם מה לטעון כנגד, פתאטי.

פורסם

לסיכום,

טראמפ הציל את המערב מהחורבן והסדר העולמי החדש של ה"ליברליזם היהודי" וה"קיצוניות האיסלאמית".

על הדרך טראמפ שיבש לאירן את התוכנית המסודרת ארוכת השנים של אירן להשמיד את ישראל. אירן בנתה על תמיכה מנשיאים אוהדים לאירן ומאירופאים אוהדים לאירן, במקום זה היא קיבלה סתירה בפרצוף.

טראמפ גם הפך את אמריקה למעצמה החזקה בעולם(בהרבה) והפסיק את התוכניות של השמאלנים לחלק את העושר של ארה"ב למדינות עולם שלישי ולאירופאיים כפויי הטובה.

שימו לב שכל העולם מלווה מארה"ב. בגלל זה כשארה"ב מבטלת את ההסכם עם אירן, אז האירופאים חייבים לשמוע בקולה כי כמעט כל העולם תלוי בארה"ב.

התוכנית של הילרי ואובאמא היתה לחזק את העולם על חשבון ארה"ב. תוכנית שבזכות טראמפ לא יצא לפועל.

לכאורה מטרה נעלה להפוך את כל מדינות העולם לעשירות יותר על חשבון ארה"ב. אלא שכיום ארצות הברית היא בערך המדינה היחידה בעולם שנלחמת בעריצויות ונלחמת למען חירות הפרט.

האירופאים, מכיוון שהם שמאלנים, לא מאמינים בחירויות הפרט והחופש, לכן יקריבו את חירויות הפרט והחופש על מנת לנצח ב"מבחן התוצאה". כלומרף להנדס תוצאה רצויה על חשבון כל הערכים והעקרונות של המערב.

השמאל למעשה תמיד מעוניין להנדס את התוצאה הסופית, ולא אכפת לו איך. לרוב בכך שירמוס אינדיווידואליים ואוכולוסיות.

דרך אגב, כל פעם שאתם מדברים על עריצות הרוב, המצב בישראל הוא למעשה עריצות המיעוט ולא עריצות הרוב.

בקצרה יש לי הרבה מה לאמר ולכם אין את כח העיבוד במוח לקלוט את כל המידע מבלי להתחיל לחזור לסיסמאות ישנות וטיעוני MEMES.

פורסם

*ארצות הברית לא בדיוק נלחמת עבור חרויות הפרט אלה דווקא מצמצמת אותם.

*כמעט כל הפעילויות שלהם והחורבן שהם משאירים בכל כך הרבה מקומות זה בשביל האינטרסים שלהם שזה לגיטימי, אבל אם אין להם אינטרס הם לא יזיזו אצבע, הם ממש לא נלחמים בשביל "חרויות הפרט".

*עוד פעם עם הקישקוש השמאלני שלך, "האירופאים הם שמאלנים" ואז קישקוש שפוסל יותר מ700 מיליון איש, צר לי זה פשוט דבילי.

*אתה מוזמן לבדוק מה החוב הלאומי של ארצות הברית וכמה היא חייבת לסין, היא חוגגת על כסף שאין לה.

אין ספק שזאת מדינה שחשובה לעולם עם שאר היצורים שקיימים בו, אי אפשר לקחת להם את מה שהם עשו מול הנאצים, אפילו שזה בקושי קרה, אין לזה משמעות.

את הפיתוחים שלהם וכו'.

בלי קשר, כמה זמן אתה רוצה שהימין יהיה בשלטון כדי שתאשים את פרס במצב במדינה?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה !

עפים לידנו טילים מימין ומשמאל   ואתם עדיין מתעסקים

בהשקפות פוליטיות ?  נו באמת, תתחברו ( תנסו לפחות )

למציאות.

בין אם היא שמאלנית או ימנית - כרגע, היא ( המציאות ) לא הכי וורודה.

יום טוב ושקט ...

פורסם

היום שוחררו 3 שבויים מצפון קוריאה, הנשיא האמריקאי וסגנו קיבלו את פניהם.

אחת העיתונאיות שאלה אותו האם זה הרגע שהוא הכי גאה בו, הוא אמר שהוא יהיה גאה ברגע שקוריאה תפורק מנשק גרעיני, זה נראה שטראמפ באמת מאמין שיש כוונות לשינוי בשלטון הצפון קוריאני.

אני חושב שהקוריאנים משקרים אבל יש לנסות להגיע עימם להסכם כל עוד המערב לא נותן כלום עד שאין צעדים אמיתיים כלומר גישה מלאה לכל האתרים בצפון קוריאה והתחלה של פירוק הנשק הגרעיני.

בנוסף יש לשים לב שההתקפה הישראלית אתמול התרחשה ישר אחרי פגישת נתניהו פוטין.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של k534d

בנוסף יש לשים לב שההתקפה הישראלית אתמול התרחשה ישר אחרי פגישת נתניהו פוטין.

לצערי לא מדוייק. ( בלשון המעטה )

הפגישה התקיימה בין 15:30  לנניח  18:00 , וגם זה בהגזמה.

כל הבלאגן בצפון רק החל אחרי חצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים