עבור לתוכן

** בזק מתחילה לשווק נתב חדש

Featured Replies

פורסם
חברת בזק החלה לשווק בימים האחרונים נתב חדש החורג מדפוס הפעילות אליו התרגלנו בשנים האחרונות. 

את כל הפרטים הטכניים לגבי הנתב ואת עלותו ללקוחות בזק תוכלו למצוא בפוסט המצ"ב.

Be_Router.jpg

פורסם

אם נעזוב רגע את הטכנולוגיה (שלמיטב הבנתי המצומצמת, יש מוצרים טובים ממנו), הרי המטרה המרכזית של המכשיר היא לשוב לימי "רק בזק" העליזים ובעצם ליצור מנויים שבויים שלא יוכלו לעבור למתחרים.. בסרט הזה היינו כבר.

פורסם

למה? בבזק החלופה היא או רכישת מודם ראוטר שרובם לא תומכים ברבות מהטכנולוגיות המובטחות, או המשך שכירת מודם ורכישת ראוטר יקר כך שלאורך זמן זה אפילו פחות משתלם.  בשביל אדם שגם ככה שוכר ציוד מבזק זו בשורה לא רעה. ובכלל שינוי מהרגלה של בזק ואספקת ציוד טוב זו בשורה טובה. 

פורסם

אוקי, הכל טוב ויפה. השאלות שנשאלות הן:

אם אני לדוגמה כיום לא לקוח של בזק, אך מעוניין בפלא ההנדסי הזה של בזק, האם אני יכול לקנות אותו ישירות מהם מבלי לעבור אליהם?, ומה מחירו?

דבר שני, האם לא משתלם יותר לקנות נתב בעל תכונות דומות, מחברה עולמית ידוע בתחום וכמובן כבר עם ניסיון של שנים מאחורי הכתפיים, כגון TP-Link, מדגם ה-Archer VR600 AC1600 המומלץ במיוחד, מאשר לקנות מוצר מחברה מקומית (בזק) שרק התחילה לייצר מוצרים כאלו?

פורסם

לכאורה רק לקוחות בזק יכולים לשכור את המוצר, לקוחות הוט צריכים מודם כבלים. 

ה VR600 לא תומך בטכנולוגיות הללו. בכל מקרה וגם בהוט אתה יכול להמשיך לשכור מודם פשוט / הוטבוקס ולקנות איזה ראוטר שאתה רוצה שכן תומך. אם יש מוצר בודד שתומך בכל הטכנולוגיות הנ''ל הוא כנראה די יקר. 

פורסם
ציטוט של nachum37

לכאורה רק לקוחות בזק יכולים לשכור את המוצר, לקוחות הוט צריכים מודם כבלים. 

ה VR600 לא תומך בטכנולוגיות הללו. בכל מקרה וגם בהוט אתה יכול להמשיך לשכור מודם פשוט / הוטבוקס ולקנות איזה ראוטר שאתה רוצה שכן תומך. אם יש מוצר בודד שתומך בכל הטכנולוגיות הנ''ל הוא כנראה די יקר. 

אוקי, הבנתי ולא הבנתי :D

אני כיום על תשתית של בזק אך עברתי לגמרי לבזק בינלאומי. שוב, האם אני כלקוח של בזק בינלאומי, יכול פשוט לקנות מבזק את הראוטר הזה ובאיזה מחיר?, או שאולי גם בזק בינלאומי מוכרים אותו?

דבר שני, ה-VR600, באילו כבר טכנולוגיות הוא לא תומך להבדיל מהראוטר החדש של בזק?, אם זה רק הסיב אופטי או שעוד משהו?

פורסם

לא יודע. 

Mesh, שליטה על בית חכם (של בזק), מנגנוני הגנת סייבר (שו?) ועוד דברים כאלו.

השכירות די זולה, בערך 150₪ לשנה, בסכום הזה אפילו במצטבר לא משתלם לקנות מודם פשוט + ראוטר טוב או מערך mesh + קונטרולר לבית חכם מהסוג שאתה רוצה (הרמוני ורה וכו). בפרט שהכל פשוט ובעברית ויש אנשים שזה תופס אצלם. 

פורסם
ציטוט של nachum37

למה? בבזק החלופה היא או רכישת מודם ראוטר שרובם לא תומכים ברבות מהטכנולוגיות המובטחות, או המשך שכירת מודם ורכישת ראוטר יקר כך שלאורך זמן זה אפילו פחות משתלם.  בשביל אדם שגם ככה שוכר ציוד מבזק זו בשורה לא רעה. ובכלל שינוי מהרגלה של בזק ואספקת ציוד טוב זו בשורה טובה. 

שכירת מודם ראוטר בכל מקרה עדיפה על קניה על כך אין ויכוח, אבל..

שכירת מכשיר כ"כ ייעודי, עם הבטחות עתידיות מעורפלות... ועוד מ"בזק" נשמע לי חשוד.

הייתי מעדיף אפשרות פתוחה יותר: פחות הבטחות לעתיד ורוד ויותר קליטה טובה ותעבורה גבוהה, מאשר להיות מנוי שבוי שלהם.

אגב, למיטב ידיעתי, לבזק היו ויש אספקת ציוד די טובה וזו בכלל לא בשורה אלא שריד מהתקופה של לפני ההפרטה.

פורסם

אני מבין את הספקנות שלך. לטעמי בזק שיחקו אותה בהשקת המוצר הזה ויש אנשים רבים שהוא יתן להם מענה טוב ובזול. 

אני אמשיך עם 200\5 בהוט עם ראוטר משלי :-)

פורסם

גם אני בדעתך.

פורסם

הבעיה היא שמוצר מסוג שכזה נועל אותך לנזק.

פורסם

לא ניתן להתחבר ישירות לנתב דרך GUI בדפדפן אלה דרך האפליקציה שלהם שקשורה לcyber ששם מספר הפעולות שניתן לעשות מצומצם, לא ניתן לפתוח פורטים, להגדיר כתובת לפי מאק וכו'.

בחינם לא הייתי משתמש בו.

פורסם

בטח שניתן אתה ניכנס לכתובת שלהם תראה מדריכים עליו ב youtube וממש לא חייב תאפליקציה לדוגמה להגדיר DMZ HOST ועוד כמה דברים רק דרך הדפדפן בחיים לא הישתמשתי באפליקציה

פורסם

לא מצאתי, אשמח לקישור.

יש לך את הנתב הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים