עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ-2600 ש"ח למחשב נייח לגיימינג ועיצוב גרפי

Featured Replies

פורסם

שים לב לכמות, במפרט עם ה-CL16 הוא בחר שניים של 8GB

• תגובות 31
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההבדל בין 8GB ל- 16GB יהיה קטן מאוד בביצועים במשחקים. כמו שנאמר לך כבר, עדיף לך להשקיע ב- 8GB במהירות גבוהה אם כבר. תזמונים לא קריטיים בכלל בגיימינג.

פורסם
ציטוט של --- The King ---

ההבדל בין 8GB ל- 16GB יהיה קטן מאוד בביצועים במשחקים. כמו שנאמר לך כבר, עדיף לך להשקיע ב- 8GB במהירות גבוהה אם כבר. תזמונים לא קריטיים בכלל בגיימינג.

במעבר מ-8GB ל-16GB הוא עובר לדואל צאנל מה שבמשחקים יכפיל את הביצועים של כרטיס המסך המובנה של ה-ryzen. אפשר לראות את זה בתור דרך לחסוך את הקניה של כרטיס המסך החיצוני ולפוטושופ יותר זכרון בטח לא יזיק.

נערך על-ידי etal

פורסם

אה אוקי, לא שמתי לב שמדובר בליבה המובנית במעבד ולא בכ. מסך חיצוני. לגבי הפוטושופ נכון, אבל גם 8GB זה מספיק.

פורסם

8 ג'יגה כבר מתחיל להיות לחוץ... בשביל פוטושופ בכלל. אם יש אפשרות לדחוף 16 ג'יגה אז בהחלט עדיף. CL14 לעומת 16 לא קריטי.

האמת שאני לא מעודכן כלכך בהבדלים בין הלוחות - תבדוק את היציאות שלהם. 

בקשר ל SSD -  סך הכל לא תרגיש הבדל בביצועים וגם אף אחד לא מבטיח לך שהסמסונג לא יתקלקל בעתיד. אחריות חמש שנים לעומת שלוש לא שווה בערך 50 אחוז הפרש במחיר לדעתי. אבל כל אחד והשיקולים שלו. הכל פונקציה של כסף ומה הכי משתלם. יותר טוב תמיד יהיה.

אם כבר יכול להיות יותר משתלם ללכת על לוח קצת יותר יקר עם 4 סלוטים של זיכרון - כדי שתוכל בעתיד לשדרג ל 32 ג'יגה אם תרצה.

נערך על-ידי YarYar

פורסם

^^^^

נכון שתמיד יש יותר טוב, אבל זו לא סיבה לקחת SSD  לא משהו..

בייחוד כשקונים מערכת חדשה.

הכונן של טים יהיה סבבה למערכות ישנות שמשדרגים בהן כונן מערכת,

אבל לעניות דעתי חבל לרדת מהרמה של  MX500  לפחות.

לגבי זכרונות - אני תוהה מתי אנשים יצאו מאגדת ה - CL  הזאת.

מה שהיה קריטי בשחר ה - DDR  כבר מזמן לא בעל אותו משקל אם בכלל.

תמיד עדיף זיכרון מהיר, לא כ"כ משנה ה - CL  שלו ( בגבולות הסביר ).

וברור שעדיף 16 גיגה סי אל 16  משמונה גיגה סי אל 15.

פורסם

אני גם לפני קנייה של מחשב חדש - תוכל להסביר לי למה ה TEAM לא יהיה טוב? מהירות קריאה וכתיבה הבדל קטן מבחינתי לא מורגש. 

אצלי במחשב אחד ההארד דיסקים בן יותר מעשור והוא עדיין עובד. למעשה אף פעם הארד דיסק לא מת לי. כמדומני SSD גם הזול ביותר יהיה יותר אמין - דיגיטלי לעומת מכאני. אז בוא נגיד שאני מוכן להתפשר על 3 שנות אחריות לעומת חמש. יש עוד סיבות לשלם יותר?

פורסם

לא. מצטער.

זה סתם ייצא וויכוח שלא מועיל בכלום. :)

הבעתי את דעתי. מן הסתל יש מאחוריה הגיון מסויים.

מה טיבו של אותו הגיון  ?  :nixweiss:  לא לי לקבוע.

יש בדיון הזה מספיק ידענים  שיחוו את דעתם לכאן או לכאן.

פורסם

א. זה לא נכון בהכרח שלא תרגיש הבדל בביצועים. זה מאוד תלוי בשימושים. לדוגמא בזמן פתיחת דפדפן אנטרנט לא תרגיש בהבדל, אבל לדוגמא בפתיחת פרוייקט של 50 ג'יגה בתוכנת עריכה כלשהיא, הבדל של 50-100 מגה לשניה במהירות הכונן תיהיה מורגשת. אז נכון לרוב האנשים ההבדל בביוצעים לא מהותי, אבל לחלק כן.

ב. אמינות != אחריות.

בודקים וסוקרים רבים ציינו לשבח את הכונננים של סמסונג על סמח בדיקות רבות. חפש השוואות, לא חסר.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתעסק בקבצים גדולים במיוחד בפוטושופ, מקסימום 100 מגה. אז אני חושב שאני אקח 8G RAM ובכל זאת את ה-SSD של סמסונג כי אני יותר בוטח בהם.

זה, ועוד כל מה שדיברנו עליו קודם, עולה 2300 שקלים, שזה הרבה כסף שאפשר לחסוך בשביל כרטיס מסך טוב שאני חושב שאי אפשר למצוא ב-300 ש"ח.

This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores

CPU:
AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box
    Qty: 1 - Price: ₪ 480
Motherboards:
Gigabyte GA-A320M-S2H
    Qty: 1 - Price: ₪ 254
Memory:
DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA
    Qty: 1 - Price: ₪ 328
Cases:
Antec VSK-4500B-U3 + PSU 500W
    Qty: 1 - Price: ₪ 281
SSD Drives:
Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III
    Qty: 1 - Price: ₪ 378
Hard Drives:
Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda
    Qty: 1 - Price: ₪ 191
Software:
Windows 10 Home 64 Bit English
    Qty: 1 - Price: ₪ 392
Total: ₪ 2303
Will Compete with every offer or specifications in the Forums.
The Prices are including VAT and for Credit card up to 12 equal payments.
https://www.tms.co.il/12803

פורסם

שים לב שבחרת ב Evo 850 כשקיים 860 בכמעט אותו מחיר. ב 300 שקל אני בטוח שתוכל למצוא כרטיסים לא רעים בכלל ביד 2, אם זאת אופציה.

סך הכל נראה סבבה, תמיד הרי תוכל להוסיף עוד סטיק של 8 ג'יגה זיכרון. למרות שאם פוטושופ זה הדיבור הייתי הולך על 16 מראש. קח בחשבון שללוח יש רק 2 סלוטים של זיכרון. המחשב בנוי כך שתוכל לשדרג את המעבד בעתיד על אותו לוח, לא חבל להיתקע עם מקסימום 16 ג'יגה?

פורסם
  • מחבר

שמתי 860, תודה על חדות העין :D

אני לא חושב שאי-פעם אצטרך יותר מ-16G, וכרגע מספיק לי 8. זה טוב שיש לי את האפשרות להרחיב ל-16, בכל מקרה.

מצאתי רק כרטיס מסך אחד ביד 2, R7 360 NITRO DDR5 2GB ב375 ש"ח, האם זה שווה את זה לגיימינג?

פורסם
ציטוט של Sol Fisher

אני לא חושב שאי-פעם אצטרך יותר מ-16G, וכרגע מספיק לי 8. זה טוב שיש לי את האפשרות להרחיב ל-16, בכל מקרה.

מסכים עם YarYar. חבל שאולי תיהיה מוגבל בעתיד בשביל לחסוך 50 ש"ח. קח את הלוח הזה עם 4 סלוטים לזיכרון:

https://www.tms.co.il/ga320mam2

ציטוט של Sol Fisher

מצאתי רק כרטיס מסך אחד ביד 2, R7 360 NITRO DDR5 2GB ב375 ש"ח, האם זה שווה את זה לגיימינג?

לדעתי לא שווה. חפש את אחד מהכרטיסים האלה:

GTX 1050TI

GTX 1060 3GB/6GB

GTX 960

GTX 970

GTX 980

GTX 980TI

Radeon RX580

Radeon RX570

Radeon RX480

Radeon RX470

אם לא תמצא אז אני ממליץ לחכות לסדרה הבאה של Nvidia שאמורה לצאת בחודשים הקרובים, אולי אפילו חודש-חודשיים, ואז אולי תוכל למצוא בחנויות ובאתרים כמו amazon מבצעים על הסדרות הישנות או מציאות מיד שניה מאנשים שחיכו לסדרה החדשה ושידרגו ורוצים למכור את הכרטיסים הישנים שלהם.

פורסם

וואלה באמת יבש שם כרגע. לפני כמה ימים הצצתי והיו כמה מציאות. עכשיו נאדה. תכוון לאיזה GTX950 או GTX760, אולי אפילו 660TI, 670..

גם 7950 של AMD. הייתי מצפה למצוא כאלה ב 300, כולם פלוס מינוס ברמה של 1050, שעולה לפחות 600-700 שקל בחנות.

http://gpu.userbenchmark.com בהצלחה

פורסם
  • מחבר

טוב, אני חושב שסיימתי.

This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores

CPU:
AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box
    Qty: 1 - Price: ₪ 480
Motherboards:
Gigabyte GA-A320MA-M.2
    Qty: 1 - Price: ₪ 301
Memory:
DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA
    Qty: 1 - Price: ₪ 328
Cases:
Antec VSK-4500B-U3 + PSU 500W
    Qty: 1 - Price: ₪ 281
SSD Drives:
Samsung SSD 250G 860 EVO 2.5" SATA III
    Qty: 1 - Price: ₪ 386
Hard Drives:
Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda
    Qty: 1 - Price: ₪ 191
Software:
Windows 10 Home 64 Bit English
    Qty: 1 - Price: ₪ 392
Total: ₪ 2358
Will Compete with every offer or specifications in the Forums.
The Prices are including VAT and for Credit card up to 12 equal payments.
https://www.tms.co.il/12819

שכחתי משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים