פורסם 2018 בפברואר 127 שנים ציטוט של djelectric וגה יעילה משמעותית כש-AMD השאלה היא האם היא יעילה מספיק ? לפי הדוגמא שהבאתי נראה שכן.. (עד +- כרטיס מסך1050) אבל rx570+ ניידים כמעט ואין , ואלו שיש ... לא שווים במיוחד (לעומת 1060)
פורסם 2018 בפברואר 127 שנים נכון. כי יעילות ארכיטקטונית זה שם המשחק, זה הקלף שמנצח סדרה של כרטיסי מסך. זה מה ששם אותה בלפטופים, במחשבי מיני, ובכרטיסי מסך שקל וזול לייצר, הן בלוחות עצמם והן בקירורים
פורסם 2018 בפברואר 127 שנים למיטב ידיעתי עדיין אין מוצר מוגמר שמבוסס על זה. ברגע שיהיה, אני סמוך ובטוח שיצא לי לשים את הידיים עליו
פורסם 2018 בפברואר 127 שנים ציטוט של djelectric למיטב ידיעתי עדיין אין מוצר מוגמר שמבוסס על זה אין. אני מצפה בקוצר רוח
פורסם 2018 בפברואר 137 שנים אם כבר מדברים על יעילות .... המוח האנושי צורך כעשרים וואט במהלך פעולה מאומצת. זה אותו מוח שמתכנן ומייצר את מחשבי העל החזקים ביותר, שלצד חוזקם החישובי, עדיין מתקשים בדברים אלמנטריים שמוחנו עושה כבדרך אגב. כמובן שמיותר להרחיב את הדיבור על צריכת האנרגיה של אותם מחשבי על.
פורסם 2018 בפברואר 137 שנים ציטוט של askme במהלך פעולה מאומצת מעניין מאוד. למרות שרוב הזמן , המוח לא נמצא בפעולה מאומצת מה שנקרא "מערכת 2" (thinking fast and slow) , למרות , שגם בהייה אקראית מעייפת , מעניין כמה אנרגיה צורך בפעולה "יומיומית" אני מניח שההפרש , קטן מאוד. וזה דווקא מעניין
פורסם 2018 בפברואר 137 שנים כל מה שקשור למוח מעניין, אבל בוא נישאר בנושא הדיון. גם ככה זה אוף אוף טופיק, אז מבחינתי לפחות, עד כאן.
פורסם 2018 בפברואר 137 שנים http://www.guru3d.com/news-story/new-nvidia-gpu-is-named-at-reuterscalled-turing.html
פורסם 2018 בפברואר 137 שנים מחבר ציטוט של askme אם כבר מדברים על יעילות .... המוח האנושי צורך כעשרים וואט במהלך פעולה מאומצת. זה אותו מוח שמתכנן ומייצר את מחשבי העל החזקים ביותר, שלצד חוזקם החישובי, עדיין מתקשים בדברים אלמנטריים שמוחנו עושה כבדרך אגב. כמובן שמיותר להרחיב את הדיבור על צריכת האנרגיה של אותם מחשבי על. כדי לטחון את כמות המספרים שמחשבי העל טוחנים בעזרת כוח עיבוד של האדם הממוצע, אתה תצטרך כמות לא סבירה של כוכבי לכת דמויי הארץ שבכל אחד מהם אוכלוסייה כמו בכדור הארץ שלנו. אני משוכנה ש"צריכת החשמל" של כל המוחות האלו יחד תעלה לעין שיעור על זו של מחשב על... אבל בדיוק כמו מחשבי העל האלו, גם המוח שלנו התפתח לעשות בצורה יעילה את מה שמוטל עליו. כל אחד והמטלה שלו.
פורסם 2018 בפברואר 147 שנים ההכרזה על כרטיסי מסך החדשים ב Nvidia GTC 2018 March 26 שם הארכיטקטורה יהיה עם שם אלן טיורינג... כל זה לפי ידיעות Reuters אז אין על מה להיות סקפטי... השאלה אם זה יהיה pascal refresh עם GDDR6 או יהיה בנוי על VOLTA... סביר שהיה בנוי על pascal עם כמה שנוים נראה שיפור באחוזים בודדים מול GTX 1080 TI אבל עם שיפור בצריכת חשמל... נערך 2018 בפברואר 147 שנים על-ידי TECH AMATEUR
פורסם 2018 בפברואר 157 שנים מחבר עוד טוויסט, עכשיו מדברים שהסדרה הנ"ל בשם "טיורינג" מיועדת מראש ובלעדית לכריית מטבעות. הם יהיו זולים מכרטיסי מסך למשחקים ואולי האור בקצה מנהרת המחירים המנופחים לגיימרים שכמותנו. https://www.techpowerup.com/241552/nvidia-turing-is-a-crypto-mining-chip-jen-hsun-huang-made-to-save-pc-gaming נערך 2018 בפברואר 157 שנים על-ידי omertgm
פורסם 2018 בפברואר 157 שנים הגיוני, בהתחשב בפועלו של אלן טיורינג. מסקרן מאוד באיזה סוג של מוצר יהיה מדובר
פורסם 2018 בפברואר 187 שנים מה אכפת לחברות שכרטיסים שלהם נקנים לטובת כרייה? מכירות זה מכירות לא? מה זה משנה שאחרי שנה הכרטיס נזרק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.