עבור לתוכן

מכת מחץ אחרונה? NVIDIA מתכוננת להשיק את ה-GeForce GTX 1070 Ti

Featured Replies

פורסם

לא בטוח שהיקף הזמינות המצומצם של כרטיסי ה-Radeon Vega באמת יוכל לסכן את ההובלה היוקרתית שלה, אך נראה כי מפתחת הליבות הירוקה בכל זאת מכינה עבורם תשובה הולמת 

לכתבה

פורסם

קונספירציה: יכול להיות ש-NVIDIA מנסה לייצר כאן כרטיס לא משתלם למיינרים, כזה שיקנו גיימרים במקום GTX 1070 סטנדרטי

פורסם

למה להם? המטרה שלהם היא למכור כמה שיותר יחידות, מה אכפת להם למי?

פורסם

כמו שאמרו חז"ל: מתאים לשוק! ישנה איזו מגרעה בין 1070 לבין 1080 וזה נכנס שם בדיוק. אבל לטעמי זה יהפוך את GTX1080 ללא משתלם. אה.. ויכול להיות שזה אמור להכנס שם ממול ה VEGA56?

פורסם

1800? אחח, החלום...

פורסם
ציטוט של ag43

X כמות תמכר ככה או ככה. NVIDIA צריכה קהל לקוחות יציב, כזה שירשם לשירותים שלה ויחזור לקנות מוצרים שלה.

כזהשלא יעסיק את מחלקות ההחזרות המסכנות של היצרניות שלה. הדברים האלה חוזרים במאסות בגלל מיינרים.

היא רוצה קהל גיימר, היא ושאר היצרניות

פורסם

בהתחשב בזה שכרגע הVEGA מעניין כמעט רק את המיינרים לNVIDIA אין מה לדאוג.

פורסם

וואי ... ממש הארת לי . עכשיו מובן לי למה יצרו כרטיסים יעודיים לכרייה (אלו ען אחריות מוגבלת). אוי זה קוץ בישבן כשלוקחים 1080 וקורעים לו ת'צורה בכרייה ואח"כ מחזירים אותו בכדי לקבל חדש. בטח AMD סובלת מהנושא הזה יותר.

פורסם

מחכה לו בקוצר רוח, המנייה של NVIDIA תמשיך לעלות ואני אמשיך להרוויח :)

פורסם

ציטוט של ag43

כי הם רוצים לשמר את קהילת הגיימרים שהולכת אחריהם ואוהבת אותם, לפעמים בלי הצדקה. 
זה מאוד הגיוני, לשמר לקוח נאמן ולא לנפנף אותו ברגע שיש אחד חדש ולא ברור עדין רק בגלל כסף.

במקום הורדת מחירים ל 1080 הם יכולים להוציא 1070TI עם בוסט ליבה\זכרונות כזה שיעקוף אותו ברפרנס ובמחיר יותר נמוך. את המחיר של 1070 יורידו קצת. 1080 הגיע לסוף דרכו אבל כש 1080TI בפסגה ללא עוררין אין בו באמת צורך.
תכלס עברה כבר שנה+ עם פסקל ואפשר להתחיל לרענן שורות ולעדכן מחירים למטה. התודות שמורות בין השאר ל AMD ול VEGA56.

1070TI שחזק מ-1080 ובמחיר 1070 יהיה ה 970 החדש או אפילו ה 8800GT האגדי מבחינת החבילה הכוללת שהוא מציע.

נערך על-ידי omertgm

פורסם

אני לא חושב שיש פה שיקול של מיינינג. זו החלטה טיפוסית, מאחר ו AMD איחרו מעל שנה וכרגע יש מתחרה ל 1070 מבחינת ביצועים

"ומחיר נייר" אז להוציא 1070 על סטרואידים.. זה לא מפתיע.

פורסם

המקסימום שהם יתנו עם 1070ti הוא משהו שיתקרב ל1080 במחיר קצת פחות. אין להם שום הגיון לתמחר כרטיס חזק יותר בזול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים