פורסם 2017 באפריל 98 שנים חשבתם ש-NVIDIA נרגעה עם השקות כרטיסי המסך החדשים? תחשבו שנית, כי מפתחת הליבות הגראפיות חשפה כרטיס מסך נוסף למשפחת TITAN שכל מטרתו היא לקחת את תואר 'המהיר ביותר' מ-GTX 1080 Ti עוד לפני שהספיק להתרגל אליולכתבה
פורסם 2017 באפריל 98 שנים 1200$ לכרטיס כזה זו כזו חזירות!!! ואני אומרת זאת רק בגלל שחשבתי שכל כרטיסי הטיטאן הם DPFP. התברר לי שם אצל VCZ שהיה רק טיטאן אחד מדור הקפלר שהיה כזה. מאז כל כרטיסי הטיטאן אינם. מדובר על FP64 תמיד חשבתי לעצמי... טוב יש מי שישלם על כרטיס כזה כי הוא משתמש בייתי ואמצעים דלים ויוכל להרשות לעצמו מעט מהפוטנציאל. חזק מה TI ב10% ועולה כמעט כפול.... והוא לא FP64? כרטיס לטיפשים.
פורסם 2017 באפריל 98 שנים מוזרה למה ? זה שידור חוזר מוחלט לtitan הראשון -> 780TI -> וה titan black אחד לאחד מה שהיא עשתה אז.
פורסם 2017 באפריל 98 שנים מי שקונה כרטיס כזה כבר ישקיע בפלטת קירור ושום דבר לא יגביל אותו מהבחינה הזאת. אבל זה מטורף, עדיף זוג 1080TI.
פורסם 2017 באפריל 98 שנים חושב על כל האנשים הללו שהשקיעו 1200$ בטיטאן הראשון במחשבה שזה הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג בכסף. ובאו החבר'ה הטובים ב Nvidia ואמרו להם.. "לא לא לא.. ה 1080Ti הוא הוא המלך של הביצועים" ומה? בטוח שהיו כמה שמכרו את הטיטאן שלהם וקנו 1080TI במחשבה שזה הפעם הכרטיס הכי מהיר של NVIDIA. ושוב באו החבר'ה הטובים האלה ואמרו להם .."לא לא.. הטיטאן XP הוא הוא המלך של הביצועים..רק 1200$ נוספים והוא שלכם"... הקיצר, פראיירים לא מתים רק מתחלפים מסתבר. ונחכה אולי לטיטאן VISTA ואחר כך לטיטאן 7.. יש למה לצפות.
פורסם 2017 באפריל 98 שנים שבוע הבא יוציאו עוד אחד מעט חזק יותר, עם עוד כמה ליבות וישחררו מחדש??? זה לא עובד ככה. אנשים מצפים לקבל תמורת המחיר הזה - את הטוב ביותר, לפחות שנה! אם החברה מחליטה לשנות את המודל החברה בנוגע לשיחרורי הכרטיסים [לכזה שהוא רנדומאלי לחלוטין], ובהנחה שאכפת להם מקהל הלקוחות שלהם, הם חייבים להצהיר על כך בבירור. שמי שקונה ידע שיתכן שעוד חודש הסכום שהוא שם היה ביזבוז מוחלט. ולמה הם לא משחררים מפת דרכים ברורה?? אם כל כך חשוב להם שהטיטאן יהיה החזק בדורו למה פשוט לא לשחרר אותו כל שנה לצד ה-TI? זו יריקה בפרצופם של אלה שקנו את הטיטאן X פסקל, באוגוסט... פשוט ביזיון. חוץ מזה שיעשו כבר סדר בשמות הכרטיסים שלהם. XP זה השם שניתן לכרטיס כבר ברשת, לדגם הראשון... אבל למה שיהיה להם אכפת מכל זה? הפראיירים קונים... אין לי טיטאן [ומעולם לא היה], למי שתוהה. סתם בא לי לרטון.
פורסם 2017 באפריל 98 שנים ציטוט של wizi ונחכה אולי לטיטאן Vista ואחר כך לטיטאן 7.. יש למה לצפות. לאור "ההצלחה" והמוניטין של וויסטה, נראה לי שידלגו על השם הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.