עבור לתוכן

1070 נחת במחשב שלי היום

Featured Replies

פורסם

אלה התדרים שלי במנוחה

כרטיס G1 GAMING

GPU Z.gif

• תגובות 74
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של StavBN

^

@nec_000

לא ידעתי שיש ספקי מחשב עם קירור פאסיבי, נחמד להכיר.

בינתיים אני עם אותו ספק כבר 7 שנים :beerchug:

ואני די חושב ש19db זה לא בספקטרום האנושי :)

אכן, 19db זה מתחת לרצפת הרעש הטיפוסית בחדר מגורים בייתי ובלתי שמיע לחלוטין ממקום הישיבה מול המסך.

ולכן הדרך היחידה להיות מסוגלים להבחין במאוורר כשהוא כבר כן מסתובב ומייצר את אותם 19db, זה להתכופף מתחת לשולחן,

להצמיד את האוזן לאגזוז של ספק הכח, ואז להיות מסוגלים לשמוע שבאמת משהו מסתובב שם בשקט.

ולאחר 5 פלוס שנות ניסיון עימו, אין לי אלא לשבח דגם זה כאחד מ "ה-" ספקים המומלצים לדורותיהם שנתקלתי בהם.

למי שמתעניין לינק לקריאה:

http://www.hardwaresecrets.com/seasonic-x-series-560-w-power-supply-review/

Conclusions

The new Seasonic X-Series 560 W is an impressive power supply. During our tests it achieved efficiency always above 87%, peaking 90.3%, voltages very close to their nominal values (3% regulation instead of the traditional 5% regulation), and extremely low noise and ripple levels. On top of that, due to its highly overspec’ed components, we could easily pull 730 W from it with efficiency still above 87%. This is remarkable.

פורסם

הX של סיסוניק מאוד טובים ומוצלחים.

גם הספק שלי מסדרת RM של Corsair לא מפעיל את המאוורר מתחת לנקודה מסוימת, למעשה מעולם לא שמעתי אותו פועל.

פורסם

הספק במאמץ בערך מעל 50-60% עובר את ה19db.

יש המון נטייה בספקים שמיועדים לשקט ובכלל לעבור לfdb וכל מיני חיקויים, בתאוריה הוא קצת יותר שקט באותה מהירות סיבוב ועקומת הגדלת הרעש שלו עם הזמן קטנה יותר משל dbb.

אישית אני מעדיף dbb בעיקר כמו זה שבx560, הרבה מתלוננים על כל מיני שטויות שקשורים למאווררי fdb ונגזרותיהם, סביר שחלק גדול בגלל מאווררים לא מספיק איכותיהם.

@StavBN

יש גם ספקים בלי מאוורר בכלל....

בעיני זה בזבוז כסף.

http://www.anandtech.com/show/4217/seasonic-xseries-560w/6

http://sigmaplays.com/home/323-seasonic-x560-560w.html

פורסם
  • מחבר
ציטוט של deelad

אלה התדרים שלי במנוחה

כרטיס G1 GAMING

קיבינימט... כנראה שסמכתי על התוכנה הלא נכונה. שים לב להבדלים.

שנים שאני לא משתמש ב GPU-Z מאחר וחשבתי שהשנייה די אמינה.

לגבי הספק כוח - אני כבר שנים עם HX850W של קורסאייר. מעל 5 שנים לדעתי.

הרעש שהוא מפיק מהמאוורר לגמרי בסדר גמור, פשוט כרגע עם ה 1070 ו Noctua על המעבד,

ובכללי יש לי מאווררים מאוד איכותיים במארז.. אז שומעים רק את המאוורר של הספק.. זה לא מפריע

כי הוא לא באמת רועש.. פשוט שומעים רק אותו מאיזור המחשב.

dvk3kn.jpg

פורסם

ציטוט של coch

קיבינימט... כנראה שסמכתי על התוכנה הלא נכונה. שים לב להבדלים.

שנים שאני לא משתמש ב GPU-Z מאחר וחשבתי שהשנייה די אמינה.

אם אתה מתייחס למהירות שעון של זכרון הכרטיס - שתי התוכנות צודקות.

GPU-Z מציגה את המהירות ה "אמיתית".

CPUID HWMonitor מציגה מהירות "DDR אפקטיבית" (Double Data Rate).

כאשר מדובר בזכרון GDDR5, היצרניות עצמן מציגות מהירות "QDR אפקטיבית" (Quad Data Rate).

במקרה שלך במנוחה:  202.5mhz real clock = 405mhz DDR = 810mhz QDR

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. טוב לדעת. לפחות זה גם נראה תקין.

תודה.

פורסם

יש לי את הכרטיס הזה כבר חודש וחצי , נקנה עם מחשב חדש :) 

יש לי מסך 1080P 144HZ וההבדל בפריימים הוא משמעותי ואני שמח שקניתי 1070 ולא משהו ברמת 1060 וrx 480,

במשחקים כגון BF4, Overwatch, Doom וכו', אין מצב שמגיעים לפריימים כאלה גם בהגדרות לא הכי גבוהות עם כרטיס פחות חזק.

אם מישהו מחשיב את עצמו די רציני במשחקי מולטיפלייר של FPS ויכול להרשות לעצמו אז זאת בחירה מושכלת מאוד,

ושווה השקעה של עוד 40 אחוז לכרטיס מסך או 20-30 אחוז כסף אם מדובר במחשב חדש. ( יש ראש שקט ל3-4 שנים ב1080P).

ההתלבטות עכשיו אם לקנות מסך 1440P למשחקי סינגל או לחכות כבר ולקפוץ ל4K ולהוסיף עוד 1070 בSLI עוד איזה שנה בערך, נוטה לאפשרות השנייה.

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה סיבה מספיק טובה לשחק ב 4K בעשור הקרוב. כמובן שזו דיעה אישית. רק עכשיו משחקים

מבחינת סטנדרט הגיעו לקונסולות ב FHD.. ברור שזה מצחיק כי זה קיים ב PC כבר שנים. אבל עדיין.. אני חושב

שאנחנו עוד לא שם מבחינת סטנדרט.. צריך כוח עיבוד רציני ויש עם מערכים של כרטיסים בעיות שלא יהיו לך עם

כרטיס יחיד. אני בכל מקרה חושב שמסך איכותי 1440P זה פתרון מושלם לגיימינג כבד. ה 1070 גם נועד לחוויה

כזו.. אז אני דווקא ממליץ לך על האופציה הראשונה  :)

פורסם

הימור שלי שעוד כשנה וחצי 4K זה ה1440P החדש, השוק רץ לכיוון הזה.

גם 21:9 נכנס חזק לשוק הגיימרים.

פורסם

מצטרך למה שאתה כותב ידידי @coch, אך מסייג מעט:

לטעמי ולמיטב ניסיוני, גם אין הבדל ממשי מובחן בצורה מהותית במעבר שבין 1080P לבין 1440P.

צריכים לשבת ממש קרוב למסך, עד כדי קבלת זוויות צפייה גדולה במיוחד, כזו שהיא מעל לתקן THX הקולנועי - קרי מעל 36 מעלות,

על מנת להיות מסוגלים להבחין "באיכות עדיפה" תחת גראפיקת CGI בטכנולוגיה של היום.

עוד 10 שנים זה יהיה משהו אחר, אבל היום... ?    חבל על הכסף ועל הפיקסלים המיותרים.

1080P הוא sweetspot מאד גבוה ולא סתם "המציאו את התקן הזה" לפני כשני עשורים. התקן נבחן בקפידה רבה ולא לפני בדיקות ומדידות

על נסיינים. התקן נמצא כאופטימום תחת זוויות צפיה תקניות של THX, אשר מעליו השיפור המובחן מגיע לעקומה שטוחה.

דהיינו שאנחנו לא סתם ב- 1080P, זה אינו אקראי או כפולמוס יד, וגם אינו מבוסס חלילה על מגבלה כלשהיא לא בטכנולוגיה ולא בכסף אם מישהו חושש.

זהו תקן שהוחלט עליו בכוונה תחילה עם המון תבונה ומחשבה מאחוריו.

ולכן מבחינתי, לא יהיה אצלי מסך מעל 1080P, והשלב הבא יהיה (מבחינתי) מעבר ישיר לקסדת VR על מנת להנות מהקפיצה הטכנולוגית הבאה

ל- dual channel 3d imagery .

פורסם

THX ימליצו על מה שמכניס להם כסף http://www.thx.com/test-bench-blog/when-does-4k-matter/

אתה גם קונה רק  רסיברים שמאושרים על ידי מר' לוקאס בגלל ששילמו על החתימה שלו שם?

פורסם

@nec_000, אני מאמין שההמלצה של THX עבור טלויזיות ביתיות היא 40 מעלות, ולא 36.

בחישוב זריז שלי, צריך לשבת במרחק של כ 94 ס"מ ממסך 27 אינץ' ע"מ להגיע ל40 מעלות זוית צפיה.

לפי המדריך הזה: http://carltonbale.com/1080p-does-matter/

במרחק של כ120 ס"מ ומטה, תצליח לראות הבדלים בין 1080P ל1440P בהנחה והראיה שלך היא 20/20

לכן, אם אתה יושב בהתאם להמלצות THX, ויש לך ראיה טובה, בהחלט תשים לב להבדל :)

פורסם

^היכולת "לשים לב להבדל", אינה אומרת בשום אופן "איכות טובה יותר" בדומיין CGI עליו אנו מתדיינים פה.

כתבתי זאת ברורות גלגל מעלה לקרוא שוב.

תקן THX מדבר על 26-36 מעלות, לא 40 , וטלוויזיה אינה קשורה לנושא, זהו מסך מחשב והשימוש והראיה שונות לחלוטין.

מעבר לזווית מסוימת, העיניים כבר רצות ימינה ושמאלה על המסך יותר מדי, או בקיצור לא מה שהתכוון המשורר.

שורה תחתונה היא, מי שמתעקש לקנות עם הרגש שיקנה גם רזולוציה 16K, ושבמכוון יבחר להתעלם מידע פדגוגי.

היצרנים ישמחו למכור לכזה הכל, העיקר לעשות כסף על גבי בורותו של הצרכן שבוחר להשאר נבער.

אנו כאן בעדינות נציע ידע, לא דוחפים לאף אחד מקל בכח. מי שירצה יקשיב, ילמד, ירחיב אופקיו, יהנה, ובדרך יחסוך גם לא מעט.

ומי שלא, גם ברוך הבא, אצלנו כל אחד מקובל באותה מידה.

פורסם

מוזמן לחפש בגוגל: "thx viewing distance"

תמצא שההמלצה לטלויזיות היא 40 מעלות, וההמלצה לקולנוע היא 36 מעלות במושב המרוחק ביותר באולם. לא יודע מה איתך, אבל אני אישית מעדיף בד"כ לשבת איפשהו באמצע.

בכל אופן, אתה בעצמך אמרת שכאשר נשב קרוב יותר מההמלצה שציינת (36 מעלות), כן נשים לב להבדל:

ציטוט של nec_000

צריכים לשבת ממש קרוב למסך, עד כדי קבלת זוויות צפייה גדולה במיוחד, כזו שהיא מעל לתקן THX הקולנועי - קרי מעל 36 מעלות,

על מנת להיות מסוגלים להבחין "באיכות עדיפה" תחת גראפיקת CGI בטכנולוגיה של היום.

עבור זוית צפיה של 36 מעלות עם מסך 27 אינץ' צריך לשבת במרחק של משהו כמו 105 ס"מ מהמסך. רוב שולחנות המחשב שאני אישית מכיר הם באיזור ה60 ס"מ עומק.

לכן אלא אם אתה נוהג לשבת במרחק חצי מטר מהשולחן שלך בזמן שאתה עובד (לא נראה לי נוח במיוחד), אתה בעצמך אמרת שיהיה ניתן להבחין "באיכות עדיפה" תחת גראפיקת CGI בטכנולוגיה של היום.

אני מסכים, אגב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים