עבור לתוכן

מתלבט איזה דגם של GTX1060 לקנות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות GTX 1060. כרגע ההתלבטות היא בין GAINWARD(הדגם הרגיל ודגם הפיניקס) לבין MSI GAMING X.

לגבי GAINWARD: לא מצאתי עדיין ביקורות רציניות עליו. עם זאת, ביו טיוב מישהו עשה עליו סירטון. הוא טוען שהטמפרטורה שאליו הוא מגיע היא 70C. במקום אחר קראתי, ש72C היא טמפרטורת הסף של GTX1060. אם זה נכון, אז נראה לי שגוף הקירור של GAINWARD(בגרסא הרגילה) הוא גבולי מבחינת הביצועים שלו. לגבי הפיניקס- לא מצאתי מידע בנושא. האם 70C זה קביל, והאם נכון שהסף הוא 72, שמעליו הכרטיס יתחיל להוריד לעצמו את המהירות?

MSI: הביקורות עליו מעולות, גם מטעם המשתמשים בNEWEGG וגם מטעם האתרים המקצועיים. הוא לא עובר את ה65C. הבעיה היא, שהוא מאד גדול, ושוקל קילו. קראתי בעבר שכרטיסים שכאלו נוטים לשבת בצורה "רופפת". האם זהו מקור לדאגה? יכול להיגרם נזק כלשהו?

פורסם

מנסיון שלי ה-Gainward הפשוט מעולה. אני לא חושב שהייתי משקיע יותר מ-100 שקל מעליו בשביל שיפור כלשהו.

בשונה מ-3 צינורות קירור של הגרסה הפשוטה, ל-Phoenix יש 4 צינורות נחושת בבסיס, ומספק שיפור נחמד. אם יש לך לגרסה הזאת - זה מעולה. עולה סביב 1550 ממה שראיתי

פורסם

יש לי את ה 1060 של Gainward הגרסה הפשוטה.

כאשר הרצתי Unigine heaven benchmark שמתי לב שכתוב שמהירות השעון של הכרטיס עצמו עומד על 1911mhz (כנראה מGPU BOOST כי לא עשיתי אוברקלוק בהתחלה שזה מוזר כי זה אמור להיות 1700~). הטמפרטורה הגיע לי ל75 במבחן הזה והמאווררים לא עברו את ה60% שלהם (כאשר ב AFTERBURNER הם על אוטומטי). 

לאחר מכן הוספתי +200 למהירות השעון מבלי להוסיף power limit והרצתי את המבחן שוב , למעלה כתוב מהירות שעון 2113mhz והטמפרטורות לא הגיעו ל82 מעלות (שזה מה שמוצב כטמפרטורה מקסימלית באפטרברנר, לא היה THROTTLE).

מה שכן, עם האוברקלוק הזה עברתי את HEAVEN אבל קרס לי בFIRESTRIKE.

סך הכל ממליץ מאוד , שקט מאוד ועושה עבודה מעולה במהירויות סטוק :) 

פורסם
ציטוט של djelectric

מנסיון שלי ה-Gainward הפשוט מעולה. אני לא חושב שהייתי משקיע יותר מ-100 שקל מעליו בשביל שיפור כלשהו.

בשונה מ-3 צינורות קירור של הגרסה הפשוטה, ל-Phoenix יש 4 צינורות נחושת בבסיס, ומספק שיפור נחמד. אם יש לך לגרסה הזאת - זה מעולה. עולה סביב 1550 ממה שראיתי

גם אני בדיוק באותה ההתלבטות עכשיו...

בכ-1550 ש"ח אפשר להביא מפלונטר את ה-Gainward הפשוט, גרסת ה-Phoenix וגם גרסאות של MSI ו-Inno3D. על שתי האחרונות לא מצאתי ביקורות והם נראים לא פחות טוב מה-Gainward, אני ממש מתלבט מה לקחת.

מה ההבדל בין ה-Phoenix ל-Phoenix GS? יש הבדל בקירור או רק בקלוקים?

פורסם
  • מחבר

הGS מגיע עם אוברקלוק.

על הMSI יש מלא ביקורות, אחד מהם בלינק שצרפתי. כמו כן יש ביקורות 100% חיוביות עליהם בNEWEGG. מה שמטריד אותי, כמו שציינתי, זה הגודל והמשקל..

פורסם

הmsi נראה מצוין

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

ציטוט של nesberr

אז מהי טמפרטורת הסף של הכרטיס הזה? פה כתוב שהסף של הreference design הוא 72 מעלות:

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1060_gaming_x_review,40.html

איפשהו ביוטיוב ראיתי שזה 82 מעלות. האם זה משתנה מחברה לחברה?

לפי Nvidia, הטמפרטורה המקסימלית היא 94 מעלות (כמובן שכדאי מאוד מאוד לא להתקרב לזה אפילו): http://www.geforce.com/hardware/10series/geforce-gtx-1060 

ציטוט של nesberr

הGS מגיע עם אוברקלוק.

על הMSI יש מלא ביקורות, אחד מהם בלינק שצרפתי. כמו כן יש ביקורות 100% חיוביות עליהם בNEWEGG. מה שמטריד אותי, כמו שציינתי, זה הגודל והמשקל..

ציטוט של your humble servant

הmsi נראה מצוין

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אם ככה אז אני כנראה אלך על ה-Phoenix. דיברתי על הכרטיס הנ"ל: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GTX-1060-6GT-OC ולא על ה-Gaming X.

יש לי במארז מקום לכרטיס עד 27 ס"מ, 8 מילימטרים מפרידים ביני לבין ה-Gaming X :(

פורסם

אם להגיד את האמת הקירור הזה של MSI נראה פשוט משמעותית מהפניקס. הוא נראה אפילו פשוט מהבסיס של Gainward

יש לך פניקס בלי אוברקלוק (לא כזה ביג דיל) סביב 1500 אאלט בחנויות הגיימינג בארץ

פורסם

זהו שכל היופי פה זה בעצם ש MSI הצליחו להביא את הפתרון קירור שלהם עם הסידרת 1000 לרמות הכי טובות באבולוציה שלו.

ברור שהבסיס של הקירור ממוחזר מסדרה לסדרה אבל מבחינת שקט וטמפ' במאמץ נכון לעכשיו הקירור הזה הכי מוצלח.

אני גם חושב שהוא די גדול יחסית אבל אני נעול עליו בגלל האיכות ומה שאמרתי למעלה. אפילו הפלטה האחורית נעשתה במחשבה.

עוד חודש בערך אני מקבל אותו מחו"ל.

פורסם

ב wellcom יש להם גרסת פניקס בלי OC . אך כמו שאמרתי גם הגרסה הרגילה מעולה מאוד (מה שיש אצלי). שדרוג משמעותי מGTX 670 לזה.

פורסם

הכרטיס מזכיר את 970 של הדור הקודם. כלומר הוא יעיל מאוד אז לא אמורה להיות בעיה מיוחדת עם אף גירסא מבחינת חום וכו'.

הלוואי והיה להם את החוש שיש ל Sapphire מבחינת עיצוב קירורים.. הכרטיסים של NV מכוערים לדעתי רובם.

פורסם
ציטוט של coch

הכרטיסים של NV מכוערים לדעתי רובם.

אני אישית גם ככה לא רואה את הכרטיס ולמארז יש סוג של חלון אבל יש כמו עיצוב מברזל מעל החלון אז גם בקושי רואים מה הולך בפנים.

ככה או ככה הכרטיס כלפי מטה ואני לא רואה איך הוא נראה (אם היה לי מארז אם הרחבה לPCIE שיהיה אפשר לראות את הכרטיס עצמו אז כנראה היה לי יותר אכפת).

פורסם

כן יש בזה משהו שאתה לא באמת מסתכל על הכרטיס במארז.. אבל ככה סתם בכללי.. אני חושב שכרטיסים של AMD

חיצונית נראים יותר בוגרים לעומת המצועצעים של NV.. אני מקבל את ה 1060 באיזור חודש הבא :D

יצא לי פחות ממה שחשבתי. אני מוסיף עגול 108 שקל ( לפי הדולר ) על הסכום שאני מקבל על ה 970 שלי.

הבעיה היא שאין לי אחריות אבל זה פחות 650 שקל ממחיר בארץ.

פורסם
ציטוט של coch

כן יש בזה משהו שאתה לא באמת מסתכל על הכרטיס במארז.. אבל ככה סתם בכללי.. אני חושב שכרטיסים של AMD

חיצונית נראים יותר בוגרים לעומת המצועצעים של NV.. אני מקבל את ה 1060 באיזור חודש הבא :D

יצא לי פחות ממה שחשבתי. אני מוסיף עגול 108 שקל ( לפי הדולר ) על הסכום שאני מקבל על ה 970 שלי.

הבעיה היא שאין לי אחריות אבל זה פחות 650 שקל ממחיר בארץ.

ואו פחות 650 ש"ח זה מטורף. שילמתי על שלי 1480בערך. הביצועים מעולים ואני מרוצה אבל המחיר ממש גבוה לאומת MSRP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים