עבור לתוכן

1060 - יש ביקורות דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

^אפשר לינק?

• תגובות 46
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איכשהו הצלחתי לשרוד את המבטא שלו... ואני חייב לומר, שאני לגמרי מסכים איתו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... עברתי על הסרטון.

אני לא מתכוון לרכוש 1060 או 480 עד שיהיו לפחות איזה שני גירסאות צד שלישי ל 480 ונראה מה ההבדל ביציבות.

אבל אני כן שומר על אופציה לקנייה של EVGA 1070 רק אם אמצא דיל שווה דרך EVGA\Amazon

אגב לגבי 480.. ה Nitro של Sapphire ו הקירור צד שלישי של XFX מבחינה חיצונית.. נראים קילומטרים יותר סקסיים

מכל מה שראיתי עד עכשיו בהשקה של NV. אם היה קריטריון של דוגמנות לכרטיסים האלה.. האדומים ראשונים בגדול.

פורסם

דוגמנות לא צריכה להיות קריטריון קובע לדעתי, אבל אולי דעתי היא דעתו של מיעוט.

בכל זאת, נראה שאולי נכנס קצת שכל לאנשים במזרח, וה-Nitro נראה סולידי ופשוט מבחוץ, שום דבר מפוצץ ואידיוטי בסגנון RGB כבד ועיצוב של מטוסי קרב.

ידוע לי שהוא מכיל חתיכת גוף קירור רציני. נראה מה  אפשר לעשות איתו במיוחד באוברקלוק. כמו שהוא מהמפעל, אין לי ספק שהדבר הזה חזק בממוצע מ-GTX 1060 רפרנס, זה לא אתגר

פורסם

או בקיצור,

למדנו שכל החברה שהמליצו פה בפורום שלא למהר, ולהמתין עם הרכישה בסבב הזה עוד קצת,

עד שנראה מה ילד יום וכל גרסאות ה- 480 ו ה-1060 תצאנה, לרבות התייצבות מחירים, ותחרות מחירים שתעשה את שלה,

כנראה המליצו נכון וראוי.

בהקשר לכתבת סרטון ההשוואתית, בהחלט מעניין ומעלה לא מעט נקודות ששוות התייחסות, בעת ההחלטה על רכישה כעת

בהסתכלות על העתיד קדימה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם אין לי שום אינטרס לעשות אוברקלוק לכרטיס, האם זה משנה איזו גרסא אני לוקח? יש פה במלאי בבריטניה gtx 1060 בגרסאת המיני של זוטאק ב240 פאונד. האם יש לי מה לדאוג מהיותו מיני? פריים אחד בביצועים לפה או לשם לא ישנה לי, בסה"כ המחשב שלי יחסית גרוטאה, פשוט נראה לי שהגיע הזמן לזרוק את הR6850 שלי לפח, רק שהכרטיס יעבוד תקין.

פורסם

לא אמורה להיות משמעות אקוטית, למעט אולי סחירות בעתיד אם ובכלל....

פורסם
ציטוט של DrShawarma

אם אין לי שום אינטרס לעשות אוברקלוק לכרטיס, האם זה משנה איזו גרסא אני לוקח? יש פה במלאי בבריטניה gtx 1060 בגרסאת המיני של זוטאק ב240 פאונד. האם יש לי מה לדאוג מהיותו מיני? פריים אחד בביצועים לפה או לשם לא ישנה לי, בסה"כ המחשב שלי יחסית גרוטאה, פשוט נראה לי שהגיע הזמן לזרוק את הR6850 שלי לפח, רק שהכרטיס יעבוד תקין.

זה לא משתלם.

ע"פ חוק אתה אמור להצהיר עליו כשאתה חוזר ארצה (17% מעמ) ואז זה יוצא לך יותר יקר מהארץ - ובלי אחריות - וכרטיס קצת פחות טוב לדעתי.

ממליץ לך לקנות בארץ ב 1400 שקלים את הגרסא של Gainward בלי להסתבך :)

פורסם

אני גר בבריטניה,   משתכר בפאונדים ומשלם את המיסים שלהם. 240 פאונד זה מחיר סופי כולל משלוח. 

פורסם
ציטוט של DrShawarma

אני גר בבריטניה,   משתכר בפאונדים ומשלם את המיסים שלהם. 240 פאונד זה מחיר סופי כולל משלוח. 

עדיין לא הייתי ממליץ לקחת את הגרסא הקטנה בלי לראות איזו ביקורת רשמית עבודה (ייתכן שיש כזו לא בדקתי)

פורסם

אין ביקורות על המיני מעבר לתגובות של אנשים בפורומים, בדקתי.  אליי הוא מגיע מחר אז גם אוכל לתת רשמים

פורסם

ביקורות המשתמשים בניואג וכו' משבחות את הכרטיס,  לא שזה בדיוק שיא האמינות. נראה לי שאני אזמין,   לא כזה משנה לי עם הכרטיס רץ ב50 מעלות או ב70.

פורסם

קניתי את הפשוט ביותר של Gainward. שקט מאוד גם במאמץ, רוב הזמן המאווררים כבויים, רק במשחקים הם מתחילים לעבוד, במנוחה הוא בטמפ' של 36°. במאמץ לא הגעתי איתו ליותר מ-67°.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

אין סיבה שיהיה עם הכרטיס בעיות טמפ'.. הוא כרטיס של 120W.

אני מודה שאני נוטה קצת להיות יותר מותגי וללכת בעיקר על המפוחים של EVGA או

על ה FTW שלהם. הפעם כבר החלטתי שהקירור של MSI זה הכרטיס הבא שלי.

ה Gainward אמור לעשות אחלה עבודה.

פורסם

^הסט-אפ קירור של MSI האדום שחור האלו סדרת gaming, יש לי אותו ב R9-390.

חתיכת מפלצת של קירור, כמעט כמו רדיאטור לאוטו :biglaugh:

וגם מאד שקט ואפקטיבי. ממליץ בחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים