עבור לתוכן

מחיר בארץ GTX1060

Featured Replies

פורסם
ציטוט של nec_000

התוצאה היא, שהשחקן בסגמנט שהוציא על הפיתוח הרבה פחות, מסוגל בתורו גם לדחוף לשוק את המוצר שלו הרבה יותר בזול.

כתבת הרבה, ודווקא קראתי הכל... אפשר לסכם זאת בכמה מילים שמתארות את המצב בתעשיית אלקטרוניקה: מוצר דגל יקר וחכם מול חיקוי זול שעושה 80%.

רוצה דוגמא? מכשיר דגל סלולרי שמריץ אנדרואיד על 1440p, מעבד מתקדם וכל השאר - מול חיקוי סיני זול שעושה 80% מהעבודה כי הוא בא מחברה שלא משקיעה הרבה בפיתוח (סוגרים את כל הפינות הקשות עם קצת reverse engineering של המובילים בשוק, מוסיפים קצת קסטומיזציה לאנדרואיד ודואל סים - והנה מכשיר חדש).

ציטוט של coch

אגב.. למי שלא רוצה לחכות או שעושה חרם בארץ או שבא לו להזמין ברגע זה 

שמת לב אגב למשהו משעשע? המחיר הנ"ל הוא אחרי 330 דולר "הנחה"... כלומר מתומחר 650 $!!! :D

ואגב, בדקתי שוב תוך כדי הקלדה וכרגע כבר מופיע שאזל המלאי. תבדוק...

• תגובות 180
  • צפיות 26.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה nvidia בכלל מפרסמים את הMSRP של הלא רפרנס אם גם ככה המחיר מתחיל מהרפרנס.

פורסם
ציטוט של E71

כתבת הרבה, ודווקא קראתי הכל... אפשר לסכם זאת בכמה מילים שמתארות את המצב בתעשיית אלקטרוניקה: מוצר דגל יקר וחכם מול חיקוי זול שעושה 80%.

רוצה דוגמא? מכשיר דגל סלולרי שמריץ אנדרואיד על 1440p, מעבד מתקדם וכל השאר - מול חיקוי סיני זול שעושה 80% מהעבודה כי הוא בא מחברה שלא משקיעה הרבה בפיתוח (סוגרים את כל הפינות הקשות עם קצת reverse engineering של המובילים בשוק, מוסיפים קצת קסטומיזציה לאנדרואיד ודואל סים - והנה מכשיר חדש).

שמת לב אגב למשהו משעשע? המחיר הנ"ל הוא אחרי 330 דולר "הנחה"... כלומר מתומחר 650 $!!! :D

ואגב, בדקתי שוב תוך כדי הקלדה וכרגע כבר מופיע שאזל המלאי. תבדוק...

כן.. ראיתי שזה נגמר. שאני פירסמתי את זה היו 4 או 5 במלאי. בגלל זה פירסמתי את זה כי באותו רגע זה היה ה 1060 היחיד שיש לו מלאי זמין.

בכל מקרה העניין עם ההנחה זה סתם טריק שיווקי.. מספיק שאדם אחד רכש מהם במחיר של 600 דולר - אז הדבר הזה הפך לרלוונטי

לפירסום למרות שזה מגוחך.

פורסם

ביקורת ראשונה ( מי שמבין ערבית.. יאזאלאמה שיהנה )

http://arabhardware.net/2016/07/19/مراجعة-البطاقة-الرسومية-gtx-1060-founders-edition/

אני היום עובד מהבית אז אני עוקב די צמוד אחרי העניין  :)  :)

יש גם מספרים למטה.

נערך על-ידי coch

פורסם

ביקורת וידאו קצרה 

פורסם
  • מחבר

עדכון "מהשטח" :

הוסיפו את הכרטיס לTMS

נע בין 1550 ל-1800

פורסם

5-6% ביצועים לא שווה 300+ שקל לדעתי...

ציטוט של עידן פ.

אני מהמר על מצב כזה:

ביצועים הכרטיסים יהיו מאוד קרובים, 5%+- לפה או לשם.

ביצועים למחיר הRX 480 יהיה עדיף בצורה דיי משמעותית.

ביצועים לצריכת חשמל הGTX1060 יהיה עדיף בצורה דיי משמעותית.

ההיתי על המילימטר... :P

פורסם

לאכזבתי גם אני אמרתי שהמחירים יגיעו ל 1700-1800 שקל.

פורסם

בהמשך לפוסט שלי מהבוקר (שנמצא בעמוד הקודם) ביקשתי לחפש קצת נתוני market share עדכניים ככל שניתן, שלפחות כוללים גם ממצאים

רלוונטיים לגבי מה שהולך לאחרונה ביוני-יולי -> התקופה שבה הושקו הכרטיסים החדשים של שתי היצרניות.  הממצאים מעניינים (רצ"ב מטה תמונה).

הממצאים הללו מראים, שבחודש החולף קרי ב- 30 הימים האחרונים, יחס הכרטיסים מצד שני המותגים שיש בשוק ה- descreete GPU,

נוידיאה ו- AMD, הוא כפי שיפורט בהמשך, אך נדרש הסבר קצר לאופן החישוב של הנתונים לפני הצגתם:

בטבלה מטה מוצג סה"כ השוק, שמכיל גם את מעבדי הגראפיקה המובנים של אינטל. היות ואלו אינם כריטיסי descreet אלא מאיצים גראפיים

בסיסייים מובנים במעבדי/לוח אם, אנחנו צריכים להוריד אותם תחילה מסטטיסטיקה של הדגימה, ולהשאר רק עם הנתונים אודות נוידיאה ו- AMD

שירכיבו את ה 100% נתח השוק שמורכב רק מכרטיסי descreete. הנה החישוב:

נוידיאה בכללי זה 52.19, AMD זה בכללי 24.44, וסה"כ 76.63 . מעתה ה- 76.63 הוא המאה אחוז שלנו לצרכי descreete GPU.

ומשכך, נתח השוק של נוידיאה הוא 52.19 חלקי 76.63 = 68%

ונתח השוק של AMD הוא 24.44 חלקי 76.63 = 32%

אלו נתונים סטסטיים שמתייחסים רק ל- 30 הימים האחרונים ובנויים על מספר אלפי תצפיות, משמע שסטיית התקן קטנה יחסית וטובה עבורנו,

ולכן מייצגת די נאמנה את הפילוח בשוק (נכון לרגע זה).

אלו נתונים שתומכים בהחלט בתזה, הגורסת כי כרטיסי AMD החדשים בעלות של רק 200-240$ לצרכן, לעומת כרטיסי ה- 450 עד 700 דולר

של המתחרה, בשקלול היצע נמוך מאד מצד נוידיאה (קשיי ייצור) לעומת אספקה טובה יותר מהותית מצד AMD, משנה את פילוח נתח השוק

שבין שתיהן.

עד כה ובראיה מאד זהירה כמובן, במיוחד כשעבר רק חודש מאז ההשקה של הדור החדש וזו אינה תקופה מספקת לבחינה רצינית, עושה רושם

שהטקטיקה בה בחרה AMD עובדת לה ומשרתת את המטרה. כרגע מה שנותר לבצע, זה לעקוב אחר פרסום נתוני הרבעון העסקי הקרוב

(תוצאות אפריל עד יוני) שמפורסם בדר"כ בחודש אוגוסט, ולבחון בשתי היצרניות את סך המכירות, ואת הרווחיות הרבעונית, כדי להבין האם

חל שינוי אמיתי גם בתוצאות המדידות והמדווחות לבורסה, וכי לא מדובר בפאטה מורגנה זמנית.

**תזכירו לי להביא לפנינו את הנתונים (אם אשכח), אעשה זאת עבורנו באוגוסט ונפרסמם כאן. 

market share.JPG

נערך על-ידי nec_000

פורסם
ציטוט של coch

לאכזבתי גם אני אמרתי שהמחירים יגיעו ל 1700-1800 שקל.

הפוניקס נראה מעניין ב1550 שקל, אבל אני לא חובב גדול של פאליט (חברת האם של גיינוורד)

מנגד זה יהיה בערך 50-100 שקל יותר מהגרסאות הטובות של הRX480.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של עידן פ.

הפוניקס נראה מעניין ב1550 שקל, אבל אני לא חובב גדול של פאליט (חברת האם של גיינוורד)

מנגד זה יהיה בערך 50-100 שקל יותר מהגרסאות הטובות של הRX480.

דווקא בכל הביקרות שעשו לpalit וgainward בדגמים של 1070 ו-1080 ממש התלהבו מהביצועים ומיכולת ה-OC.

מצחיק שבארץ הם עולים יותר זול.

פורסם

זה לא אותם כרטיסים אלא דגמים בחירים יותר (GLH ולא GS)...

ומרגיז שהוא דורש 2.5 סלוטים, והצבעים שלו מכוערים P:

נערך על-ידי עידן פ.

פורסם
, אך נדרש הסבר קצר לאופן החישוב של הנתונים לפני הצגתם:

בטבלה מטה מוצג סה"כ השוק, שמכיל גם את מעבדי הגראפיקה המובנים של אינטל. היות ואלו אינם כריטיסי descreet אלא מאיצים גראפיים

בסיסייים מובנים במעבדי/לוח אם, אנחנו צריכים להוריד אותם תחילה מסטטיסטיקה של הדגימה, ולהשאר רק עם הנתונים אודות נוידיאה ו- AMD

גם לamd יש GPU מובנה במעבדים שלה, גם אותו צריך לנטרל (אבל אי אפשר לדעת כמה מהנתונים).

פורסם

כבר אני רואה כרטיסי GTX1060 (לא FE) ב1450 ש"ח

ואני לא מדבר על המפוח

נראה כי הRX480 איבד את התחרות בארץ שלנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים