עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה לקנות Rx390g1 gaming 8gb vs Gtx970 g1 gaming 4gb

Featured Replies

פורסם

שניהם גרסת הגיימינג של gigabyte , אני מעוניין ביד שנייה במחיר נוח יותר ונתקלתי בשניהם באותו מחיר.

המחשב למטרה עיקרית של גיימינג על הצד הטוב ביותר שניתן עם הכרטיס , על 1920X1080 60hz.

מה כדאי ולמה?

פורסם

תלוי במחיר..

מה המחיר?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Barel1

תלוי במחיר..

מה המחיר?

1100 בערך לעוד שנתיים וחצי אחריות.

פורסם

עבור משומש המחיר לא בכיוון, כשיש את ה480 ועוד מעט את ה1060

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

עבור משומש המחיר לא בכיוון, כשיש את ה480 ועוד מעט את ה1060

בכמה ה rx480 עדיף עליהם ?  ובמה?

פורסם

ב1080p הוא בכמה אחוזים בודדים מעל ה970, יש לו 8GB זכרון לעומת 3.5GB, עבור חדש מילא (גם לא הייתי קונה) אבל עבור משומש המחיר הזה גבוהה מדי לטעמי, אנשים לא מפנימים שאין החזר השקעה של כרטיסי מסך, מי שרוצה לשדרג שישלם. **לא שהמוכר לא בסדר לא הגון וכו', ככה זה עסקים כל אחד מושך לצד שלו, לדעתי הוא שווה גג 900 ש"ח.

https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/RX_480/24.html
פורסם

א. 1100 זה לא מחיר ל390 או 970 יד שניה, לא כשיש חדשים בחנות ב1400-1500 +-.

ב. אם כבר 1400 שקל אז RX 480.

פורסם

לכל היותר 900 שקלים לכרטיסים שאמרת.

בעוד כחודשיים אני מאמין שיהיו RX480 עם קירורים טובים בסביבות ה 1200 שקלים לגרסאת ה 4GB, שזה בסה"כ 100 שקל יותר ממה שאתה מתכנן לשלם - על כרטיס חדש וטוב יותר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של danielzy

לכל היותר 900 שקלים לכרטיסים שאמרת.

בעוד כחודשיים אני מאמין שיהיו RX480 עם קירורים טובים בסביבות ה 1200 שקלים לגרסאת ה 4GB, שזה בסה"כ 100 שקל יותר ממה שאתה מתכנן לשלם - על כרטיס חדש וטוב יותר.

הקירורים הטובים אמורים להגיע עוד כמה ימים או מחר לא? כמה אתה משאר שיעלו?

פורסם

אחי אתה ב 2016 מה ההתלבטות בכלל ברור שתלך על הNVIDIA 

רק הצריכת חשמל זו כבר סיבה לקנות את ה970

8GB זה סתם גימיק הוא לא באמת יכול להריץ 4K או משו

פורסם

זכרון קשור לגודל הטקסטורות והאיכות שלהן ולא רק הרצלוזיה שבו המשחק רץ קובעת. אם תשים לב רק בfull hd הדרישה לזכרון עלתה מ1 גיגה ל3-4 והמגמה הזו צפויה להימשך עם דור המשחקים החדש. כבר היום יש כרטיסים עם 12 ו16 גיגה זכרון.

פורסם

לך על ה 1060 אז 

פורסם

לפותח השרשור,

עלו טיעונים נכונים בשרשור על ידי קודמיי בכל הנוגע לדור החדש rx480 וה- gtx1060 שיגיע לחנויות בעוד שבוע.

אזור חיוג המחיר של אלו הוא כ 1400 עד 1600 שח סדר גודל וככזה, הוא תוחם את המשומשים 970 וה 390 לערכים נמוכים יותר ממה שמבקשים עליהם בלוחות. 

יחד עם זאת אין כל מניעה כן לרכוש שכאלו ובתנאי שהתמחור יהיה ראלי.

היתרון של ה 390 על פני ה 970 הוא בעיקר בגזרת נפח הזכרון, 8 גיגה לעומת 3.5, שמשמעותה היא אורך חיים עדיף בראיה לעתיד. זה השקול ההכי רלוונטי לראייתי בהשוואה הפרטנית הזו.

*לגבי כל היתר, בכללו יתרון קליל וזניח בבצועים בינהם ככל שישנו כזה, אין לו כל משמעות פרקטית או שימושית.

נערך על-ידי nec_000

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nec_000

לפותח השרשור,

עלו טיעונים נכונים בשרשור על ידי קודמיי בכל הנוגע לדור החדש rx480 וה- gtx1060 שיגיע לחנויות בעוד שבוע.

אזור חיוג המחיר של אלו הוא כ 1400 עד 1600 שח סדר גודל וככזה, הוא תוחם את המשומשים 970 וה 390 לערכים נמוכים יותר ממה שמבקשים עליהם בלוחות. 

יחד עם זאת אין כל מניעה כן לרכוש שכאלו ובתנאי שהתמחור יהיה ראלי.

היתרון של ה 390 על פני ה 970 הוא בעיקר בגזרת נפח הזכרון, 8 גיגה לעומת 3.5, שמשמעותה היא אורך חיים עדיף בראיה לעתיד. זה השקול ההכי רלוונטי לראייתי בהשוואה הפרטנית הזו.

*לגבי כל היתר, בכללו יתרון קליל וזניח בבצועים בינהם ככל שישנו כזה, אין לו כל משמעות פרקטית או שימושית.

תודה על התגובה , ומה לגבי זה שה390 צורך הרבה חשמל ומתחמם מאוד? זה לא מוריד לדעתך?

כנראה הrx480/1060 יהיו הבחירה הטובה ביותר באיזור התקציב הזה לא ?

פורסם

תראה את זה כך,

אילו היה מדובר במערכת מחשב כדוגמתו של לפטופ הפועל על סוללה כך שהנך מתנייד עימו ופועל במקומות שאין שקע קיר באופן תדיר,

אזי לצריכת החשמל היתה רלוונטיות.

בהנחה הגיונית וסבירה שהנך מתייחס למחשב desktop , אזי אין לצריכת החשמל כל רלוונטיות ממשית, ובתנאי שספק הכח אצלך מחזיק את הכרטיס.

כל ספק כח ממותג מוכר שנותן מספיק זרם ממסילות 12volt , אמור להחזיק את הכרטיס, אפילו ספק 500 וואט בשקט

(וכנראה שגם ספקי 450 טובים כדוגמת אלו של seasonic).

**פער הצריכה ממילא בין 390 ל- 970 הוא כ- 80 וואט (אם זכרוני אינו מטעני), ועל כן לא משהו דרמטי גם ככה.

לגבי צריכת חשמל וזריקת חום בתוך המארז, היה ומדובר במארז הכי בסיסי וזול, זה שנמכר בגרוש וחצי בחנויות עבור מחשבי bundle

בסיסיים, מארז קטן ועלוב שלו אולי מאוורר נידוף בודד, הייתי מכניס לשיקול את החום הרב יותר שפולט 390, וגם זה רק אם ממש

הנך מחפש בדוחק לחפש עילות נגדו.

אך בהנחה שיש ברשותך מארז שפוי ובריא, לא הייתי מתייחס לכך כקושי, ובתנאי שיש למארז לפחות מאוור נידוף אחד ראוי מאחורה,

דבר שהוא די סטנדרטי כיום.

אני במקרה עובד גם עם R9-390 MSI Gaming, ואפילו מומהר מעט. החום שהוא פולט אינו דרמטי בכל קנה מידה תחת ביצועי

תלת מימד. לפניו היה במחשב זה שאצלי 7950 Vapor X, ולא קיים פער דרמטי בחום הנפלט בין שניהם.

מדובר בעוד כמה עשרות וואטים בלבד. זניח, הן אמפירית והן תחושתית.

ברמה האישית לפחות ואחרי חודשיים עם כרטיס זה, לפחות מנסיון אישי שלי עימו, מדובר בכרטיס מאד מוצלח ומומלץ.

אין לי נסיון פרטני אישי עם ה- GTX970 אך אין לי ספק שהוא כרטיס מעולה, ושווה ערך.

בהנחה שאין לך עדיפות לזה או לאחר, הייתי מתכנס לזה שימכור הכי זול

נערך על-ידי nec_000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.