עבור לתוכן

RX 480 CFX VS GTX 1080

Featured Replies

פורסם

אין פיית קסמים שהולכת לקחת 20-30 וואט מהכרטיס ולהשאיר אותו כמו שהוא. פליטת חום נמוכה יותר הולכת לבוא על חשבון הורדה בעקביות הביצועים בצורה כזאת או אחרת.

בקיט גורו מציינים את אותו המקור הזה. ציון גרפי של 13.2K בסטוק זה מכובד, זה מעבר ל-12-12.5K בסטוק שמקבלים RX 480 עם מערכות המבחנים השונות (כולל זה שבחנתי)

יש ל-RX 480 כ-101 בשורות רעות להתמודד איתן עם המתחרה קל המשקל שיצא לו בקרוב, רובן סובבות סביב יעילות וכל מה שקשור בזה.

• תגובות 32
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Undervolting לא אמור לפגוע בביצועים. ואם יהיה DC זה יהיה פשוט לפזר מלח על הפצעים. וכמו שנק אמר, אם יצליחו לנתב את העומס יתר מה-PCI-E Slot ל-PCI-E connectors, לא צריכה להיות פגיעה בביצועים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

אם יצליחו לנתב - Kudos. משום מה אני קטן אמונה בנושא.

כרטיס המסך צורך X חשמל כי הוא צריך, לא כי בא לו. תקטין לו את מתח הפעולה, אתה מנמיך לו את הטורבו מ-1266.

פורסם

בכל מקרה אני לא בטוח אם GTX 1060 יפתיע במחיר שלו ויצליח לשבור את RX 480 ביחס של עלות-ביצועים (אף על פי שזה משהו שאני כן מייחל שיקרה).

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

שורש הבעיה לא יהיה במחיר, אלא במחיר בפועל.

גם אם GTX 1060 באמת יוכרז ב250 דולר, סביר להניח שלא נראה אותו מתחת ל-300 בזמן הקרוב בארהב

פורסם

אני מהמר על מצב כזה:

ביצועים הכרטיסים יהיו מאוד קרובים, 5%+- לפה או לשם.

ביצועים למחיר הRX 480 יהיה עדיף בצורה דיי משמעותית.

ביצועים לצריכת חשמל הGTX1060 יהיה עדיף בצורה דיי משמעותית.

פורסם

על פי הבטחה של אנוידיה, אז זה עם כוכבית, ה-GTX 1060 מהיר מ-RX 480 ב-15 אחוז.

צריכת חשמל בפועל של RX 480 במקסימום עומדת על 160W, קח או תן 5 וואט. באנוידיה אומרים שהוא יעיל ב-75% ממנו, משמע באיזור 110W בפועל במאמץ במשחק.

GTX 1060 עולה 250$, בכאילו. כרטיסי FOUNDERS עם חזירות של אנשים יעלו בטווח של בין 300 ל-350 דולר. עד שיגיעו גרסאות צד שלישי, הן יעלו 250-300 דולר גם כן.

כך, המצב בעוד כחודש לדעתי יהיה 260-270 דולר לצד שלישי GTX 1060 נגד אותו מחיר לצד שלישי RX 480. במצב הזה ה-RX 480 עשוי להיות בסכנה. ה-founders edition יוצר בכמות מוגבלת ויגמר מהר הפעם

פורסם

כבר עכשיו יש תמונות ועיצובים של 1060 של החברות השונות משמע הם כנראה מאד קרובים לייצור ממש(ואולי אפילו מייצרים ומארגנים סטוקים) שלא כמו עם ה1070 וה1080 שבכלל לא ראו אותם אפילו אחריי ההשקה הרשמית.

פורסם

חסרון של ה1060 שהוא לא יתמוך בsli

רוב המשחקים AAA תומכים בזה

כך שמי שירצה לשדרג בהמשך למסך 2k או שיש לו כבר זה טוב שיש את האופציה הזו.

דבר נוסף directx 12 וולקן שם לאמד כנראה יהיה יתרון מסוים, חכו למשחקים בהמשך חדשים יותר.

סך הכל שניהם יהיו מעולים. ולכל אחד יתרונות וחסרונות משלו. כרגע ההשערה שלי שאין כאן נוק אאוט 

פורסם

1060 תומך SLI בגרסת ה 6GB.

רק גרסת ה 3GB לא תומכת SLI, צעד הגיוני למדיי אם הוא מוריד עליות יצור.

פורסם

עידן יש מקור למה שאתה אומר?
אני די בטוח שזו הייתה שמועה בהתחלה, ועכשיו כבר ברור שאין אפשרות  לSLI ל1060, אבל יכול להיות שאני לא מעודכן.

פורסם

זה מה שאני מכיר

http://wccftech.com/nvidia-gtx-1060-review-samples/

נ.ב

נראה שאין מחבר SLI באף אחת מהגרסאות, כניראה עניין של דריבר בלבד והחיבור יעשה דרך הPCI-E (כמו AMD), או שבאמת גם ה6GB לא תומך SLI.

פורסם

אם יהיה לזה SLI זה בטוח יעבור את ה1080 בביצועים בכל מה שתומך בריבוי כרטיסים, זו יריה רצינית ברגל.
יכול להיות שזה ינגוס בעקבים של הכרטיסים של ה1000$ ואז בכלל.

פורסם

כרטיס אחד עדיף על 2 חלשים. זו אקסיומה שתהיה נכונה גם בעתיד הלפחות קרוב.
לא משנה איזה כרטיס ומול איזה ומאיזה מחנה.

1060 לא תומך ב SLI באופן רשמי ומוחלט, לא משנה איזו גרסה שלו.
https://www.techpowerup.com/223960/nvidia-announces-the-geforce-gtx-1060

פורסם

המשפט הזה שקופצים איתו בראש כל פעם שכרטיס אחד טוב משניים, שאגב גם אצלי הוא כל הזמן מהדהד, הולך להתיישן, רוב המשחקים החדשים הקיימים ובעתיד יעבדו יפה מאוד עם שני כרטיסים, רוב הלוחות היום תומכים SLI\CF, כך שזה כבר לא מילה גסה שני כרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים