עבור לתוכן

קניית GTX 1080

Featured Replies

פורסם

היי חברים..

רציתי להתייעץ אני חושב לקנות את הgtx 1080 החדש.. אני כרגע עם gtx 980 של MSI יש טעם להחליף ההבדל משמעותי בכלל?

תודה..

פורסם

אתה משחק על 1080P, מתכנן לשחק על 1440P ומעלה?

אם לא, אז לדעתי אין צורך לשדרג.

פורסם

ההבדל משמעותי, אבל אם אתה מרוצה בשביל מה להחליף בכלל?
מעבר לזה שכרגע שוק המשומשים ל980 לא כזה טוב.

פורסם
  • מחבר

כן האמת ששמתי לב שהמחירים ליד שניה לא משהו..

פורסם

מעניין באמת...

מה הכוונה ב- "מחירים לא משהו" ?

פורסם

לדעתי 980GTX זה הכרטיס יד שניה הכי לא משתלם כיום...ביד שניה הוא נמכר ב1800 ש"ח בממוצע כשעומד להיכנס כרטיס שלפי הערכות זהירות חלש ממנו ב5 אחוז ותומך בdirectx 12 ועוד דברים חדשים  ב1200-1500 ש"ח 
אני אישית ניסיתי לקנות אחד כזה ב1300(והיתי במצב רוח נדיב במיוחד) מזל שהמוכר לא הסכים הוא עשה לי טובה. כמעט עשיתי שטות.

כנראה ה980TI יד שניה כנראה בעצם  הוא הזוכה בתואר הכרטיס הכי לא משתלם שיש  כאשר יש את ה1070 חדש במחיר נמוך יותר מהמחיר הממוצע  ביד שניה 

פורסם

מאור ימלך!!!

מאוד נהניתי לשרת אותך ביום שישי :)

אני אישית חושב ש-980TI יהיה בטווח של 1300-1500 ש"ח העוד פחות מחודש. מה שאומר שהוא יהיה כרטיס סופר משתלם למחירו.

פורסם

אנשים ביד 2 מוכרים חומרה (כרטיסי מסך בפרט) במחירים הזויים (גבוהים!) בסוף הכל עניין של מתי הם יצליחו להפטר מהסחורה.

במחירים שכל כך קרובים (כמה מאות שקלים) למוצר חדש לגמרי עם אחריות ועם טכנולוגיה עדיפה אין טעם לרכוש יד 2.

פורסם
ציטוט של leahd3

מאור ימלך!!!

מאוד נהניתי לשרת אותך ביום שישי :)

אני אישית חושב ש-980TI יהיה בטווח של 1300-1500 ש"ח העוד פחות מחודש. מה שאומר שהוא יהיה כרטיס סופר משתלם למחירו.

תודה מישל גם אני נהניתי מהשירות המעולה שלך אין הרבה מוכרים שאוהבים את התחום הזה כמו שאנשים כאן בפורום אוהבים.

אם ה980TI הוא ימכר ב1300-1500 ש"ח הוא אכן יהיה סופר משתלם ויהיה חלון זמן קצר לנצל את זה כי ברגע שהמחיר יהיה 1300 הרבה יתנפלו עליו ואז המחיר יעלה (-: זה גם תלוי בכרטיסים החדשים שיצאו סוף החודש.

משעמם לא יהיה.

פורסם
ציטוט של DimRah

אתה משחק על 1080P, מתכנן לשחק על 1440P ומעלה?

אם לא, אז לדעתי אין צורך לשדרג.

אם אני רוצה 4K, ה-GTX1080 יספיק עבור זה?

אם יש לי מחשב בן 4 שנים עם מעבד ivy bridge i5, עם כרטיס כמו 1080 כדאי כבר לקחת מחשב חדש?

פורסם

ה1080 מצוין ל2K להרבה זמן כלומר אורך חיים ארוך יחסית, לגבי 4K אורך החיים שלו יהיה קצר יותר וכבר עכשיו יש משחקים ב4K שהוא מריץ בפחות מ60 fps בכללי הוא טוב גם ל4K אפילו לאורך זמן אם אתה מוכן להתפשר על הגדרות הגרפיקה אבל מי שקונה כרטיס כזה לא ירצה להתפשר. לדעתי דור המעבדים הגרפים הנוכחי הוא טוב יותר ל2K מאשר 4K כי אז יהיה לו אורך חיים טוב יותר וביצועים באמת חלקים בכל מצב בגרפיקה מקסימלית, אלא אם כן הולכים על sli אבל לא כל המשחקים תומכים בזה וזה גם פחות משתלם משמעותית מכרטיס אחד במיוחד שמדובר בכרטיס קצה עליון.

לגבי המעבד זה דגם K אם כן כדאי לעשות אוברלוק ולהרוויח עוד ביצועים ולמתוח את אורך חייו, לגבי צוואר בקבוק אם תשחק ברצלוזיות גבוהות לדעתי לא יהיה צוואר בקבוק כי רוב העומס הוא על הכרטיס מסך

ברצלוזיה של 1080 יכול להיות שיהיה רמה מסוימת של צוואר בקבוק אבל וזה אבל גדול אתה לא תרגיש את זה כלומר זה יעבוד לך טוב בחווית השימוש כלומר 50-60+ fps זה גם משתנה מאדם לאדם יש כאלו ש30 מספיק להם ויש כאלה שרוצים מספר תלת ספרתי.

לדעתי 50-60 טוב לרוב האנשים או 60+  שרוצים ביצועים חלקים בלי פשרות. כאשר 30 זה גם שחיק אבל תלוי באנשים גם.

נ.ב

אם אתה נשאר ברצלוזיה של 1080P אין טעם לקחת 1080gtx 
ה1070 יהיה מעל ומעבר גם לדעתי  כנראה כאן ישתלם 480RX של אמד שיוצא ב29 החודש  שיהיה במחיר משתלם של 1200 לפי הערכות  שיהיה יבוא מסודר ולא כרטיסים בודדים או אף 970 אפשר לקנות יד שניה במחיר טוב אם מוצאים.

פורסם
ציטוט של Zeev86

אם אני רוצה 4K, ה-GTX1080 יספיק עבור זה?

אם יש לי מחשב בן 4 שנים עם מעבד ivy bridge i5, עם כרטיס כמו 1080 כדאי כבר לקחת מחשב חדש?

לא לא.

OC קטן ואתה מסודר _ (רצוי גם זכרונות מכובדים בעלי XMP)

פורסם
ציטוט של 1stcowgirl

לא לא.

OC קטן ואתה מסודר _ (רצוי גם זכרונות מכובדים בעלי XMP)

היי. תודה על התגובה. אבל לא הבנתי את השורה הראשונה. למה התיחסת כשרשמת לא, למעבד או ל4K או לשניהם? תודה.

פורסם

המעבד יהיה צוואר בקבוק בהרבה משחקים גם עם OC.
היא התכוונה למעבד בשני המקרים אבל ממה שקראתי היא טועה.
יש משחקים שצריכים יותר כוח עיבוד ובהם המעבד יהיה צוואר בקבוק, כמה זה משנה? תלוי בך.

פורסם
ציטוט של Moon-Mage

המעבד יהיה צוואר בקבוק בהרבה משחקים גם עם OC.
היא התכוונה למעבד בשני המקרים אבל ממה שקראתי היא טועה.
יש משחקים שצריכים יותר כוח עיבוד ובהם המעבד יהיה צוואר בקבוק, כמה זה משנה? תלוי בך.

האמת שגם עכשיו עם GTX970 ומעבד נוכחי יש משחקים כמו FALLOUT4 שרצים על 30-50 FPS עם ירידות משמעותיות אפילו כשב-Nvidia Experience אני מגדיר את אופטימיזציה אוטומטית ומשחק כתוצאה על Med-High. אני לא בטוח אם זה CPU או GPU.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים