עבור לתוכן

מעבד Core i7 6700K בביקורת - הכירו את סקיילייק

Featured Replies

פורסם

למה עדיף להשקיע עוד 20 בשביל לקבל box (קופסה נטו)?

• תגובות 130
  • צפיות 18.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשרות לממש אחריות מול אינטל בהחלט שווה את 50-100 ש"ח תוספת לדעתי.

פורסם

^בדיוק. וקופסא לשים על המדף, מה רע :D

פורסם

מה רע? בזבוז כסף, בחיים לא מימשתי אחריות על מעבדים ועד לא מזמן היה לי E6300 שהיה ב-OC של 3.0Ghz במשך לפחות 6 שנים ולא נהרס עד היום. זה פשוט רכיב שהאחריות לא תקפה לגביו כי לא צריך אותה. ולמכרים הנדירים שכן צריך? החנות תחליף, כי בסך הכל אם יש בעיה במעבד קשה לפספס את זה.

פורסם

בסה"כ מדובר ב20 שקלים... לא הייתי קורא לזה בזבוז כסף. מילא ההפרש היה גדול.. אבל כל אחד ודעתו. אני אישית אוהב לשמור את הקופסאות של החומרה שרכשתי ואני בטוח שאני לא היחיד. קח לדוגמא אנשים שיעדיפו עותק פיזי של משחק ולא דיגיטלי. האחריות מאינטל היא בונוס ובמעבדי TRAY לא ניתן להשתמש בTuning plan של אינטל למי שיהיה מעוניין בכך. בנוסף במידה ותרצה למכור את המעבד ביד שניה אני בטוח שיהיה יותר ביקוש למעבד BOX, למרות שזה שולי. 20 שקלים לא יהרגו אף אחד. אבל זכותך לחשוב איך שתרצה.

פורסם

20 שקלים לא יהרגו אף אחד, אבל אלו 20 שקלים שיכולת לחסוך. לפעמים אני חושב שאני מדבר עם ילדים.

פורסם
ולמכרים הנדירים שכן צריך? החנות תחליף

החנות לא תוכל להחליף אם המפיץ פשט רגל.

פורסם

ואני מרגיש שאני מדבר עם קמצן מתנשא. אולי אתה באמת מדבר עם ילד לך תדע. ציינתי פעמיים אם לא יותר שזאת דעתי. אם אתה לא יכול לקבל דעות של אחרים אז צר לי אבל אתה זה שמתנהג כמו ילד... בקיצור אין לי את הכוח הנפשי להתווכח איתך, אז בוא אני אנפח לך קצת את האגו ונסכם את זה בכך שאני ילד ואתה זה שצודק פה.

פורסם

פיתרון תרמי של אינטל, סיבוב נוסף שלIvy/Haswell ?!

http://www.anandtech.com/show/9505/skylake-cpu-package-analysis

אישית, חשבתי שבסוף דור הרביעי אינטל לא יחזרו לחסוך על המשתמשים וילחימו את הקירור בדורות הבאים. אז חשבתי..

פורסם

זאת לא הנקודה, מי שאוסף קופסאות של רכיבי חומרה, אני מבין, אבל אם זה עניין של אחריות זה בזבוז כסף כי זה מיותר.

פורסם

אגב היתרון הגדול של מעבדי Skylake נעוץ בקידוד וידאו.

אינטל בשעה טובה שיפרו את סט הפקודות החדש AVX, AVX2, אומנם קיים בדורות קודמים אבל משום מה לא עבד.

במעבד Core i7-6700K ברגע שהסט AVX מופעל, הוא משאיר אבק אפילו למעבדי 6~8 ליבות, פשוט לא ייאמן...

לדעתי מעבדי SkyLake הם "גן עדן" לעורכי וידאו.

פורסם
20 שקלים לא יהרגו אף אחד, אבל אלו 20 שקלים שיכולת לחסוך. לפעמים אני חושב שאני מדבר עם ילדים.

אנשים מבוגרים שיש להם 1700 שקל להוציא על מעבד לא באמת מתרגשים מ-20 שקל מחורבנים. ואם הם נותנים את היתרונות שצויינו בתגובות הקודמות - אז אחלה.

אתה קורה לו "ילד"? בדיוק להיפך, לילדים 20 שקל באמת מזיזים את הביצה. לאנשים מבוגרים עם חיים אמיתיים שמשלמים על מגורים וכל שאר עלויות המחייה השונות - 20 שקל (כשאתה במילא מוציא כמעט 2,000 - כלומר הבדל של 1%) זה זניח לחלוטין.

פורסם
אגב היתרון הגדול של מעבדי Skylake נעוץ בקידוד וידאו.

אינטל בשעה טובה שיפרו את סט הפקודות החדש AVX, AVX2, אומנם קיים בדורות קודמים אבל משום מה לא עבד.

במעבד Core i7-6700K ברגע שהסט AVX מופעל, הוא משאיר אבק אפילו למעבדי 6~8 ליבות, פשוט לא ייאמן...

לדעתי מעבדי SkyLake הם "גן עדן" לעורכי וידאו.

להבנתי מדובר על תוכנה בודדת.

media espresso

http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i7_6700k_processor_review_desktop_skylake,11.html

פורסם

השאלה האם זה מטגן את המעבד כמו ב4790K

פורסם

אני מאמין שאדובי ישלבו וגם אביד, ואולי Fusion.

אדובי תמיד עבדו בשת"פ עם אינטל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים