עבור לתוכן

מחשב לשימוש באינטרנט+אופיס אבל חשוב שיהיה מהיר ויציב, דיסק ssd תקציב 2000 ש״ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שאלות אחרונות לפני שאני קונה.

ראיתי שבמפרט של נחום אין קירור למארז רק קירור למעבד. זה בסדר? או שצריך להוסיף? (אם כן, איזה?)

אני גם מוסיף כונן אופטי. אני יכול לקחת את הכי זול או שיש איזה שהיא התאמה?

צריך להגדיל את הספק כוח בעקבות הוספות אלו או שאפשר להישאר עם ההצעה המקורית?

תודה

פורסם

אני הולך קצת לסתור את עצמי, בגדול המערכת פולטת קצת חום, מעבד עם פליטה נמוכה ssd וללא כרטיס מסך חיצוני לכן מאוורר אחד זה סביר. אני תמיד מעדיף אחד מכניס אחד מוציא, גם משפר את זרימת האוויר ובמידה ואחד מתקלקל לפחות אחד עובד ככל שהטמפ' של הרכיבים יותר נמוכה זה תמיד עדיף אפילו שעם מאוורר אחד היא גם צפויה להיות נמוכה.

אישית לוקח את הצורב הזול שיש, יש כאלה שעושים דוקטורט על הרעש בזמן צריבה, אתה מוזמן.

350W מספיק בקלות.

בps08 אחורי 80 או 92 מ"מ ממליץ אחד שקט.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את השורה האחרונה. זה המלצה על מאוורר?

גם לא הבנתי מה זה אומר אחד מכניס אחד מוציא. איך עושים את זה?

פורסם

הוא מתכוון שהמאוורר הבודד שמגיע עם המארז מספיק, אך לשיפור זרימת האוויר הוא אישית מעדיף להוסיף מאוורר נוסף. כיוון האוויר תלוי בכיוון הרכבת המאוורר, כך שאחד מהם מכניס את האוויר והשני מוציא.

בשורה האחרונה מתייחסת למארז של סילברסטון, גם אני לא הבנתי במדוייק האם זו המלצה על המאוורר 80 מ"מ הקיים או המלצה להוסיף אחד שקט.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אז אני לוקח את הצורב הזול, לא משנה ספק ויש מאוורר עם המארז שאני מבין שזה מספיק.

מה אתם אומרים על הרעיון עם המאוורר שמוציא? האמת נשמע מאוד הגיוני. (ממש חשיבה מחוץ לקופסה :) )

פורסם

הps08 מגיעה עם מאוורר 120 מ"מ מקדימה מאחורה ניתן להוסיף מאוורר 80 או 92 מ"מ, ממליץ על מאוורר שקט יחסית.

למשל את זה, תוודא שמרכיבים במצב שקט.

http://www.tms.co.il/product/6019

זה צפוי לשרוד יותר בגלל מיסב כדורי, עם מהירות משתנה (יבוא לידי ביטוי בהתאם להגדרות בביוס או בתוכנה).

http://www.tms.co.il/product/12978

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

את המאורר הנוסף צריך לכתוב שיהיה בכיוון החוצה?

פורסם

לא הבנתי את השאלה, מאוורר קדמי מכניס אחורי מוציא, מאוורר ברגע שהופכים אותו משנה את כיוון זרימת האוויר, מגיע עם הברגות בשני הכיוונים, רצוי אחרי קבלת המחשב לוודא שהמאוורים מורכבים נכון.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה.

פורסם
  • מחבר

צריך להשתמש בקופון באתר של tms? איך הם יודעים שהגעתי מהפורום כדי לתת את ההנחה?

פורסם

קופונים כרגע לא רלוונטי

הרכבה בכל מקרה תהיה חינם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים