עבור לתוכן

רגע לפני החשיפה, הנה כל הפרטים על דור כרטיסי המסך החדש של AMD

Featured Replies

פורסם

1. הרפרנס של ה-fury x הוא קירור מים ולכן ההשוואה היא בסדר גמור.

2. את הלקוח הממוצע זה לא מעניין. הוא מסתכל על ביצועים.

3. פוטנציאל ה-OC לא נקבע בגלל סוג הקירור. זה שיש על כרטיס קירור טוב יותר לא הופך אותו ל-OCER פחות טוב. זה כשל לוגי :)

• תגובות 140
  • צפיות 32.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לחלוטין צודק בנוגע ל OC, וזה מודגם בצורה יוצאת דופן (אני לא דיברתי על מקרה כללי אלא ספציפית 980TI VS FURY-X, כנראה לא הייתי ברור לגבי זה).

כמו שאמרת, בלי להיכנס לשאר הדברים שלא מעניינים את הצרכן הפשוט, רק מתוצאות FPS בשטח.

קירור אויר לוקח קירור מים גם ישירות מקופסה וגם עם OC מקסימלי.

דוגמה יפה לזה:

- - - תגובה אוחדה: - - -

מעניין מאוד יהיה לראות איך תבדל עצמה כל חברה (MSI, ASUS ושות') כאשר הרפרנס הוא כזה קירור מים מותאם וסגור.

מקווה שזה לא יביא לשעמום בין הדגמים כמו שקורה ב TX או 295X2

פורסם

מצד שני על גרסאות קאסטם של ה- 980TI משלמים גם יותר לעומת ה- Fury X.

אבל אין ספק שפוטניצאל ה-OC נראה טוב יותר על ה- 980.

פורסם

האכזבה העיקרית שלי היא מיכולת OC קטנות מדי.

כעיקרון יש את כל התנאים הנכונים-קירור מים וטמפ' ליבה נמוכות מאוד- אבל משהו שם לא מאפשר את זה.

כנראה, כרגיל, בלית ברירה, AMD דחפו את הכרטיס כבר למקסימום.

באמת שמקירור מים לכרטיס חד ליבתי ציפיתי הרבה יותר.

דרייברים נותרה תקוותם היחידה כעת.

פורסם

כרגע אין אפשרות לשחק עם המתח. 100mhz בלי שינוי מתח זה לא רע לכרטיסים של AMD. אני מנחש שיצליחו להוציא עוד 100-150mhz.

פורסם

הלוואי שכך יהיה, שייתן גם 30% OC עם טמפ' העבודה שלו, שתהייה הצדקה לקירור מים היקר.

אחרי כל-כך הרבה זמן של בניית ציפייה והשקה שנמשכה ונמרחה עד אין קץ, להמשיך ולומר חכו לעדכון תוכנה\דרייברים\DX12\WIN10 שיעשו את ההבדל ובכן, זה כבר לא תופס, מאבד את המומנטום, יוצר רושם ראשוני רע ומאכזב באופן כללי. לצערי בדומה להשקות AMD שהיו בעבר.

המדד האולטימטיבי היה מחירי 980TI בחודשיים הקרובים.

פורסם

ב-4K 4way cf/sli

4xfury-x

thief-4k-fury-e1435342006348.jpg

4xtitan-x

theif-4k-titan.jpg

כשכרטיסים שעולים 2600$ עם 4GB מנצחים כרטיסים שעולים 4000$ עם 12GB זה אומר שאולי יש פה משהו :)

פורסם

זה אומר שלא מנצלים שם זיכרון... אבל זה לא מפתיע שהיו בנצ'ים שבהם fury ינצח וכאלו שבהם titan ינצח.

פורסם

זה בדיוק כמו התירוצים לצד השני (דרייברים, OC גרוע וכו').

התמונה היא לא חד משמעית, והכטיס רחוק מלהיות כישלון.

פורסם

אני לא חושב שיש אתר רציני אחד שקרא ל-FURY X כשלון. הבעיה שיש לך כאן היא שיש מוצר מתחרה של חברה בעלת רבע מנתח המכירות של המתחרה הגדולה שלה, שמתומחר בדומה ואינו באופן כולל מציג ביצועים חזקים יותר.

יכולות OC עלובות הן לא תירוץ. ב-PC GAMING SHOW אחד המהנדסים אמר שאפשר לקרוע את ה-FURY X באוברקלוק. מה קרה לאחר ההשקה? תדר הזיכרון נעול לחלוטין, ואפילו תחת קירור מים הליבה לא עולה מעבר ל-8% תוספת תדר. זה רחוק שנות אור מיכולות האוברקלוק הפנומנליות של ה-GTX 980 TI, שבדגמים רבים (ולא יקרים בנוסף) שלו מצליח להוסיף צפונית ל-20% שיפור ביצועים נטו. וזה עוד מבלי לשחק עם מתחים.

דרייברים הם גם לא תירוץ. נכון להיום המצב הוא לא בשמיים בכלל. עד היום, זמן ארוך לאחר ההשקה, אין תמיכה של CFX ב-Witcher 3 (לא תגיד משחק נישה, המתמודד למשחק השנה מסוגו) והפרשי ההשקות בדרייברים מאוד מדאיגים.

יש דברים בגו, המצב לא מזהיר במיוחד.

יחד עם זאת, ה-FURY X הוא אחלה מוצר עם ביצועים מעולים, פשוט שלבוא ולהעז לשים אותו בתג המחיר של 980 TI זאת החלטה שגויה. אתה יודע מה NVIDIA עשתה זמן קצר לאחר ההשקה של ה-FURY X? הורידה את מחירי 980 TI באירופה, החלטה שמשפיעה עלינו ישירות.

הייתה לי תקווה שה-FURY נטול האיקס יהווה מכה רצינית לשוק הגבוה יותר של NVIDIA, אבל עם R9 290X שתומחר מחדש עם 8GB במעל ל-400$, קשה לי לראות איך הוא יעלה פחות מ-500$ כמתחרה ישיר של מוצר מאוד חזק כשלעצמו, ה-GTX 980.

פורסם

אני לא ממהר לחרוץ את גורלו מבחינת oc. מחכה לראות מה תעשה גרסה חדשה של MSI AB.

כמובן שאם היום הייתי קונה כרטיס, זה היה ה-980ti.

עריכה:

טוב נו, 3 980ti. [emoji12]

פורסם

הייתה לי תקווה שה-FURY נטול האיקס יהווה מכה רצינית לשוק הגבוה יותר של NVIDIA, אבל עם R9 290X שתומחר מחדש עם 8GB במעל ל-400$, קשה לי לראות איך הוא יעלה פחות מ-500$ כמתחרה ישיר של מוצר מאוד חזק כשלעצמו, ה-GTX 980.

בהתחלה הייתה לי תקווה שלשוק הנמוך יותר יבוא כרטיס כמו ה-380 כולל ה-X שקצת יטרוף את הקלפים, אבל שה-970 אפילו לא נופל מה-390 ב-FHD

שעולה לא פחות מ- 2000 שקלים, כנראה שנחזור לשחק עם קבוצה הירוקה לאחר לא מעט שנים עם האדומים.

פורסם
ב-4K 4way cf/sli

ניסוי נהדר!! מראה שאפיק הזיכרון -384BIT- מגביל את TX במערך 4SLI (ע"פ בנצ' זה) בעוד שהליבה מגבילה את FX כשהוא בכרטיס בודד (ע"פ המוני הבנצ'ים האחרים).

ועכשיו שאלה- מי מבין הכרטיסים יותר מאוזן?

פורסם

לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנות בהתבסס על באנץ' שבוצע ע"י Matt Buck מ-AMD. במיוחד שלא ראינו את ה-scaling לכל הליבות, הגדרות, ובסך הכל מדובר פה בכ-3% יתרון ממוצע.

עם זאת אני לא אומר שאין הגיון בדבריך. בהחלט ייתכן שאפיק זכרון ורוחב פס של HBM תורם יותר ברז' 4K.

פורסם

ראיתי גם איפשהו fire strike ultra.

ליבה אחת הוציאה ארבע ומשהו, וארבע ליבות 13 ומשהו. זה סקיילינג לא רע בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים