עבור לתוכן

ברוכים הבאים לבוסטון: Fallout 4 נחשף, והוא נראה מדהים

Featured Replies

פורסם
למרות שאני יודע להעריך את מה שהם מציעים, אני בהחלט גם יודע מתי הם מפשלים ובמה הם ממש לא טובים (עדיף שיתנו למישהו אחר לבנות דמויות וטקסטים, למשל.) אם בזה אני שפוט של בת'סדה, אז אני מוכן בהחלט להחשב אחד, בשמחה.

אבל כבר הבנתי שאתה לא מת עלי מאז הוויכוחונצ'יק האידיוטי שלנו, תתקדם הלאה בבקשה.

בכל מקרה, אני חושב ש-Witcher 3 נראה טוב, אבל לא מדהים. אם כבר צויינו הקווסטים, אחרי שעשיתי מאות קווסטים משניים כבר ואני חורש עליו בלי הפסקה, אני יכול להגיד בוודעות שרובם הגדול הם משימות משעממות שחוזרות על עצמן שוב ושוב. ושוב. ושוב - להפעיל Witcher Sense, למצוא מפלצת, להרוג. להפעיל Witcher Sense, למצוא רוצח, להרוג/להשאיר חי. ראית אחד, ראית שני, ראית את כולם. אני לא חושב שמשחקים אחרים בהכרח עשו את הנושא זה טוב יותר, הנקודה שלי הוא שהמשחק הזה מוערך הרבה מעבר למידה וללא סיבה אמיתית. רק הקווסטים הראשיים והעיקריים טובים בו, נקודה.

לגבי השאר - האווירה מצויינת, ללא ספק, והעולם נהדר, אני אוהב איך שהם עשו את הערים וזה ללא ספק משחק משובח. אבל אם מדברים על גליצ'ים, הם לא קטנים ולפעמים מפריעים ממש במשחקיות, רק אתמול היו לי 2 קרבות שבהם באמצע קרב ממושך גראלט הפסיק להרביץ. לא חשוב מה ניסיתי, הוא רק היה יכול לברוח ולזוז, אבל שום התקפה לא קרתה. או שנתקעתי בתוך הקיר באמצע הקרב לפני יומיים בזמן שהמפלצת מפרקת לי את הצורה. ויש את ההצקות של לשלוף חרב, להחזיר אותה, לשלוף חרב לא נכונה, להחזיר אותה, בייחוד כשנלחמים נגד צבא מעורב של מפלצות ובני אדם. אתה יודע מה זה לנסות פתאום להרוג Master Vampire עם אגרופים? :)

אל תטעה, אני אוהב משחקי RPG, ואני אוהב את Witcher 3. אבל עדיין חושב שהוא מוערך יתר על המידה.

מנסים פה להתקדם הלאה אבל נפתח פה דיון על Witcher 3, GTA ו-"יתרונות הגראפיקה במשחקי מחשב"

• תגובות 242
  • צפיות 47.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רגע, רגע, רגע...אם אני מדבר על פולאאוט 4 אז אני זומבי פאנאט עיוור. אם אני לא מתווכח ומדבר על משהו אחר, אז אני מסיט את הנושא.

אני לא מבין, יש מנהלים בפורום הזה?

פורסם

צודק גם אני סטיתי מהנושא של הדיון הזה.

בוא נסכים להפסיק לדבר על מה שלא קשור לFO4 וזהו...

יום טוב

פורסם
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שמועות אומרות שהמשחק יהיה נעול ל 30 fps. הייתכן שגם ה glorious master race יהיה נעול?

http://youtu.be/5ZI-5RwBU-w

פורסם

שיהיה מה שהוא רוצה, גם ככה המודרים ישנו לו את הצורה

פורסם

חוץ מזה שעם מנוע גראפי הנותן החלקת תנועה סבירה גם 30FPS זה מספיק.

פורסם
שיהיה מה שהוא רוצה, גם ככה המודרים ישנו לו את הצורה

בדיוק מה שחשבתי...

הרי בכל משחק (גם בFO וגם בES) כמות המודים שאנשים יוצרים פשוט עצומה.

יש כאלה שממש הופכים את המשחק למשהו אחר לגמרי וגם אם אתה מסיים אותו פעם אחת אתה יכול להתקין את המודים האלה ולשחק בו פעם נוספת וזה יהיה שונה לגמרי.

:jump:

פורסם
שמועות אומרות שהמשחק יהיה נעול ל 30 fps. הייתכן שגם ה glorious master race יהיה נעול?

זה שטויות, Pete Hines כבר הגיב על זה -

https://twitter.com/DCDeacon/status/612357233855332352

וגם אם איכשהו הם יגבילו את זה, למרות שכל משחק אחר בסדרה היה פתוח מבחינת FPS, מודרים ישנו את זה תוך שנייה.

נערך על-ידי Spacecowboy

פורסם

למרות המודים, נעילה ל 30 fps זה זלזול בשחקני pc ובספק מאוד שנראה דבר כזה מצד בת׳סדה, אני בטוח שגם אם יהיה אי פעם דבר כזה ״יתקנו״ אותו תוך שעות ספורות..

אבל אני שמח לשמוע שיש אישור רשמי שזה לא יהיה כך :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לפי התמונות עושה רושם שהם שמרו על אותו קו מfallout 3 ומvegas שזה + אדיר מבחינתי :)

אני כל כך חסר סבלנות שהמשחק יפתח לי בsteam !

אולי נשחק ב3 ובוגאס שוב בינתיים ? כדי לחמם מנועים :D

צריך לעשות מבצע ולסיים את TW3 בשביל זה .

נערך על-ידי OvO

פורסם

יש מצב תשימו פה את התמונות שאתם מדברים עליהן? אני רואה שם רק תמונות מהטריילר/הדגמה ב e3

פורסם

יש 20 תמונות אבל אפשר לצרף רק 5 כל הודעה אז יהיה פה קוואדרופל פוסט :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים