עבור לתוכן

ברוכים הבאים לבוסטון: Fallout 4 נחשף, והוא נראה מדהים

Featured Replies

פורסם

הפעם יהיה להם מתחרה שפחות כרגע נראה די מבטיח - Mad Max שאמור לצאת חודשיים לפני.

• תגובות 242
  • צפיות 47.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
יש בזה משהו.

מצד שני, לא GTA ולמרות געיות המעריצים הנלהבים, בהחלט לא Witcher 3, מתקרבים לקסם של בת'סדה. לפחות מבחינתי.

למעריץ Fallout ו-Elder Scrolls (לא אונליין) ממוצע, הדגש הוא ממש לא על גרפיקה. היא צריכה לכל הפחות להיות מתקבלת על הדעת (והיא כן!), אבל Hairworks, HBAO ושאר קשקושים פשוט לא רלוונטיים כאן בכלל. להפך, הם אפילו מפריעים. זה הטפל, לא העיקר.

למה מפריעים?

פורסם

יאללה 14.6 תגיע! אני רוצה עוד פרטים! ! D:

פורסם
למה מפריעים?

אני כרגע משחק ב-Witcher 3. להפעיל את כל הפיצ'רים האלה חונק לי את המחשב לחלוטין, והוא לא חלש. המשחק עצמו מלא בגליצ'ים של גרפיקה, בעיות אנימציה ומה לא (ולא, אני לא מאמין לאף אחד שאומר לי שאצלו הכל מעולה, בגרסה 1.05 אני עדיין רואה בלי סוף בעיות בכל סשן משחק) והוא מוערך יתר על המידה. אני חושב שאם הם היו נרגעים קצת עם הפגנת הכוח הזו, אולי היה להם יותר זמן להתעסק בתיקונים, בייעול וכו', אלא שהם משום מה נהנים מהעדפה בקרב הגיימרים והמבקרים שחברות אחרות לא.

חוץ מזה, אחרי כמה דקות משחק כבר לא מבחינים בגרפיקה הזו. אפילו כשהרצתי את הכל על מקסימום אף פעם לא נפלה לי הלסת מרוב תדהמה. גרפיקה טובה. מאוד. אבל באמת לא מדהימה ברמה שלא ראיתי. Skyrim עם מודים כבדים של גרפיקה ו-DSR מופעל נראה הרבה יותר טוב, לדוגמא, וגם זז הרבה טוב. לדעתי Far Cry 4 גם נראה יותר טוב, יותר משכנע ויותר איכותי מ-Witcher 3 ומצליח לעשות את זה בלי גליצ'ים ובעיות גרפיקה. אתה יודע מה? אפילו Assassin's Creed: Unity נראה פשוט מדהים ונראה יותר טוב מאשר Witcher 3. משחקיות לא טובה, אבל אין מה להשוות בכלל מבחינת גרפיקה ואווירה.

GTA, לעומת זאת, זה כבר סיפור אחר. Rockstar הם מעל ומעבר - ההיצ'קוק, השפילברג והפיטר ג'קסון של עולם המשחקים. רק להוריד את הכובע. מצד שני, הם משקיעים הון עתק במשחקים שלהם והסגנון שלהם שונה, אבל אי אפשר שלא להעריץ את היכולות שלהם. משום מה אני ממש לא אוהב את GTA ולא יכול לשחק יותר מכמה דקות במשחקים שלהם, אבל חייבים להעריך את הרמה - גם נראה טוב, גם תשומת לב לפרטים וגם איכות מכל כיוון.

אבל אני לא זקוק לרמה של Rockstar בשביל להנות מ-Fallout. אני לא חושב שמעריץ של בת'סדה זקוק לזה או מצפה לזה בכלל. המשחקים של בת'סדה מספקים משחקיות טהורה ובסיס טוב בשביל מודים לשיפור. וככזה, מה שראיתי הוא כבר מעל ומעבר ממה שציפיתי לו.

פורסם

אבל אני לא זקוק לרמה של Rockstar בשביל להנות מ-Fallout. אני לא חושב שמעריץ של בת'סדה זקוק לזה או מצפה לזה בכלל. המשחקים של בת'סדה מספקים משחקיות טהורה ובסיס טוב בשביל מודים לשיפור. וככזה, מה שראיתי הוא כבר מעל ומעבר ממה שציפיתי לו.

טוב בסדר הבנו שאתה אוהב FO.

יש לך את זה ביותר שפוט של בת'סדה?

אתה כמו זומבי...

פורסם
למה מפריעים?

דוגמה מ witcher 3:

[ATTACH]8690[/ATTACH]

באמת שרציתי לעקור לעצמי את העיניים כשראיתי את האפקט הזה בפועל. מייד כיביתי אותו.

גם עם כמה שהוא נראה יפה אי אפשר לראות כלום!

פורסם

מכל מה שהוא כתב הסקת שהוא שפוט של בת'סדה? מה שהוא כתב על Rockstar מעיד פי 100 על הערצה :D

בכל מקרה אני מסכים עם כל מה שהוא אמר, רק בקנה מידה מוקטן פי 10 בנלהבות :)

נערך על-ידי OvO

פורסם
אני כרגע משחק ב-Witcher 3. להפעיל את כל הפיצ'רים האלה חונק לי את המחשב לחלוטין, והוא לא חלש. המשחק עצמו מלא בגליצ'ים של גרפיקה, בעיות אנימציה ומה לא (ולא, אני לא מאמין לאף אחד שאומר לי שאצלו הכל מעולה, בגרסה 1.05 אני עדיין רואה בלי סוף בעיות בכל סשן משחק) והוא מוערך יתר על המידה. אני חושב שאם הם היו נרגעים קצת עם הפגנת הכוח הזו, אולי היה להם יותר זמן להתעסק בתיקונים, בייעול וכו', אלא שהם משום מה נהנים מהעדפה בקרב הגיימרים והמבקרים שחברות אחרות לא.

חוץ מזה, אחרי כמה דקות משחק כבר לא מבחינים בגרפיקה הזו. אפילו כשהרצתי את הכל על מקסימום אף פעם לא נפלה לי הלסת מרוב תדהמה. גרפיקה טובה. מאוד. אבל באמת לא מדהימה ברמה שלא ראיתי. Skyrim עם מודים כבדים של גרפיקה ו-DSR מופעל נראה הרבה יותר טוב, לדוגמא, וגם זז הרבה טוב. לדעתי Far Cry 4 גם נראה יותר טוב, יותר משכנע ויותר איכותי מ-Witcher 3 ומצליח לעשות את זה בלי גליצ'ים ובעיות גרפיקה. אתה יודע מה? אפילו Assassin's Creed: Unity נראה פשוט מדהים ונראה יותר טוב מאשר Witcher 3. משחקיות לא טובה, אבל אין מה להשוות בכלל מבחינת גרפיקה ואווירה.

GTA, לעומת זאת, זה כבר סיפור אחר. Rockstar הם מעל ומעבר - ההיצ'קוק, השפילברג והפיטר ג'קסון של עולם המשחקים. רק להוריד את הכובע. מצד שני, הם משקיעים הון עתק במשחקים שלהם והסגנון שלהם שונה, אבל אי אפשר שלא להעריץ את היכולות שלהם. משום מה אני ממש לא אוהב את GTA ולא יכול לשחק יותר מכמה דקות במשחקים שלהם, אבל חייבים להעריך את הרמה - גם נראה טוב, גם תשומת לב לפרטים וגם איכות מכל כיוון.

the witcher 3 נראה מדהים, יש לו גליצ'ים, קטנים אך הם ממש לא פוגעים בחוויה המשחק לא מוערך יתר על המידה הוא פשוט יצירת אומנות מהסיפור לעולם לסייד קווסטס הכל נהדר ומבחינת אווירה המשחק ה-ר-ב-ה יותר משכנע הוא נראה יותר טוב, וייראה ונראה הרבה הרבה יותר טוב עם מודים כמו sweetfx וכו', אין מה להשוות.

נערך על-ידי yoel12

פורסם

נו שיט... הכל יותר טוב בהשוואה ליוניטי :P

פורסם

מאחר והמשחק הושווה ליונטי הבאתי את הדוגמא

פורסם
מכל מה שהוא כתב הסקת שהוא שפוט של בת'סדה? מה שהוא כתב על Rockstar מעיד פי 100 על הערצה :D

בכל מקרה אני מסכים עם כל מה שהוא אמר, רק בקנה מידה מוקטן פי 10 בנלהבות :)

גם אני חושב שהמשחקים שלהם פשוט מעולים!!!

שיחקתי בFO3 (כמו שציינתי מקודם), שיחקתי באובליביון, שיחקתי בסקיירים שיחקתי בפייבל (אבל אני לא זוכר אם הוא היה של בת'סדה או של ליונהד - אין לי כח לבדוק)

בכל מקרה אני יודע שהרוב המוחלט של המשחקים שלהם פשוט מעולים (במיוחד בעידן של היום שהכל מסתובב סביב גראפיקה).

אבל יש הבדל בין לאהוב משחק (או סדרת משחקים) לבין ללכת על עיוור כמו איזה זומבי ולהיות פנאט מבלי שבכלל יש תאריך שחרור, או כל פיסת מידע אחרת במקרה הזה...

פורסם

למרות שאני יודע להעריך את מה שהם מציעים, אני בהחלט גם יודע מתי הם מפשלים ובמה הם ממש לא טובים (עדיף שיתנו למישהו אחר לבנות דמויות וטקסטים, למשל.) אם בזה אני שפוט של בת'סדה, אז אני מוכן בהחלט להחשב אחד, בשמחה.

אבל כבר הבנתי שאתה לא מת עלי מאז הוויכוחונצ'יק האידיוטי שלנו, תתקדם הלאה בבקשה.

בכל מקרה, אני חושב ש-Witcher 3 נראה טוב, אבל לא מדהים. אם כבר צויינו הקווסטים, אחרי שעשיתי מאות קווסטים משניים כבר ואני חורש עליו בלי הפסקה, אני יכול להגיד בוודעות שרובם הגדול הם משימות משעממות שחוזרות על עצמן שוב ושוב. ושוב. ושוב - להפעיל Witcher Sense, למצוא מפלצת, להרוג. להפעיל Witcher Sense, למצוא רוצח, להרוג/להשאיר חי. ראית אחד, ראית שני, ראית את כולם. אני לא חושב שמשחקים אחרים בהכרח עשו את הנושא זה טוב יותר, הנקודה שלי הוא שהמשחק הזה מוערך הרבה מעבר למידה וללא סיבה אמיתית. רק הקווסטים הראשיים והעיקריים טובים בו, נקודה.

לגבי השאר - האווירה מצויינת, ללא ספק, והעולם נהדר, אני אוהב איך שהם עשו את הערים וזה ללא ספק משחק משובח. אבל אם מדברים על גליצ'ים, הם לא קטנים ולפעמים מפריעים ממש במשחקיות, רק אתמול היו לי 2 קרבות שבהם באמצע קרב ממושך גראלט הפסיק להרביץ. לא חשוב מה ניסיתי, הוא רק היה יכול לברוח ולזוז, אבל שום התקפה לא קרתה. או שנתקעתי בתוך הקיר באמצע הקרב לפני יומיים בזמן שהמפלצת מפרקת לי את הצורה. ויש את ההצקות של לשלוף חרב, להחזיר אותה, לשלוף חרב לא נכונה, להחזיר אותה, בייחוד כשנלחמים נגד צבא מעורב של מפלצות ובני אדם. אתה יודע מה זה לנסות פתאום להרוג Master Vampire עם אגרופים? :)

אל תטעה, אני אוהב משחקי RPG, ואני אוהב את Witcher 3. אבל עדיין חושב שהוא מוערך יתר על המידה.

פורסם

אני כבר 50 שעות בתוך המשחק אני נהנה ממנו מאוד הוא נראה מדהים לדעתי הקווסטים אינטילגנטים ומגוונים מאוד ובאמת מרגישים כמו חלק איטגראלי במשחק אני אישית לא נתקלתי בגליצ'ים שתיארת אם כי המשחק קרס המון לפני 1.05 אתה תיארת חוזים על מפלצות אז נכון הם קצת חוזרים על עצמם אך זו העבודה שלו ולפעמים יש איזשהו טוויסט מעניין כך או כך אני תמיד נהנה לצוד איזשהו איש זאב אני חושב שהמפתחים עשו עבודה מדהימה

נערך על-ידי yoel12

פורסם

ל8

אם משחק לא משקיע בגרפיקה זו בעיה חמורה

אני מניח שאתה רוצה יותר מפסקול איכותי

כול הסיפור נהרס אם המשחק לא יוצא בגרפיקה איכותית

הכלב הזה נראה כמו האחד מCOD

פורסם

^ אני מקווה שאתה צוחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים