פורסם 2015 ביוני 110 שנים אינסוף תמונות דחוסות (איכות של פלאפון טוב), או תמונות מקורית על חשבון ה GOOGLE DRIVE שלכם.סנכרון אוטומטי בין כל המכשירים.זיהוי לפי מיקום / תמונה של עצמים, מקומות ובני אדם.ממשק לכל המכשירים.http://www.theverge.com/2015/5/28/8683305/google-photos-now-available-ios-android-webסרטון נחמד שמראה את היכולות. האם ניסתם אותו כבר ?
פורסם 2015 ביוני 110 שנים מחבר למה עדיף פליקר ? הם שמים לך פרסומות בגרסא החינמית וגם אין להם את כל יכולות הקיבוץ האוטומטיות של גוגל...
פורסם 2015 ביוני 110 שנים מחבר זה מופרד מגוגל פלוס ומושק כשירות עצמאי לכל הפלטפורמות. בראם, בדקת בכמה האיכות של התמונות מהפלאפון שלך נפגמות אם בכלל ?
פורסם 2015 ביוני 110 שנים מה זה משנה? אם אני מגבוה, אני מגבה במקסימום איכות.גם אם זה יהיה 1%,אם יש לי אופציה טובה יותר ובחינם אז למה שאני לא אעדיף אותה?
פורסם 2015 ביוני 110 שנים ניתן לבחור גיבוי לדרייב בלי כיווץ.2. גם האחסון הבלתי מוגבל דוחס רק תמונות מעל 16MP ל16 בחזרה. מספיק לי.- - - תגובה אוחדה: - - -החידוש הפעם הוא ביכולות הגלריה, זה די נוח ובטח יותר טוב מהמובנה.
פורסם 2015 ביוני 110 שנים אנשים פה מגיבים בלי שיש להם מושג על מה הם מדברים בכלל, חבל.כמו שנכתב מעליי, האכסון החינמי הבלתי מוגבל הוא לתמונות עד 16MP. מעל זה הוא מקטין את התמונות ל-16MP.אני לא מכיר הרבה טלפונים שמצלמים ברזולוציה גבוהה יותר, ואם יש טלפון שעושה את זה - אז הוא טלפון דפוק וזה מפגר. 16MP זה לא רק מעל ומעבר, אלא גם הרבה יותר מדיי.אני מנסה את האפליקציה כבר כמה ימים, ואוהב אותה מאוד.מהירות הסינכרון מצויינת ומופיעה מיידית בענן ובשאר המכשירים (כלומר, במקרה שלי, במחשב..).הממשק נוח ונחמד מאוד, דבר אחד שחסר לי זאת חלוקה לתמונות/וידאו. כרגע הכל מוצג ביחד (לפי תאריכים כמובן) אבל אני רוצה אפשרות לסנן ולראות רק את הוידאויים...ה-assistant שמזהה אנשים ו"אירועים" הוא אחד מהדברים הכי מגניבים שראיתי בחיים שלי.לדוגמה, כשנסעתי עם המשפחה לחופשה בים המלח צילמתי תמונות לאורך הדרך וכמובן במלון וכו'. הוא זיהה את זה אוטומטית ובאופן דיי מדהים הכין לי "סיפור" בשם "Trip to Dead Sea" שכלל מפות של הדרך, תמונות וסרטונים משם מסודרים לפי הימים וכו' (כלומר הפרדה של "day 1", ואז עמוד חדש של "day 2" וכו' .... הכל אוטומטי ובצורה דיי מעוררת התפעלות.בנוסף לזה הוא יודע לזהות קבוצות של תמונות דומות ולהכין מהן קולאז'ים או animated gif.הוא יודע לזהות קבוצות של סרטונים (!) קצרים שיש ביניהם קשר, ולהכין מהם סרטון קצר ערוך שמחבר ביניהם בצורה חלקה. פשוט תענוג.אני יודע שכל הדברים האלה אלו לא טכנולוגיות חייזריות, הכל כבר קיים בתוכנות כאלו ואחרות.ועדיין, גוגל נותנים את הכל ביחד, בחבילה אחת, שכוללת סינכרון אוטומטי בין כל המכשירים + המחשב, בחינם וללא הגבלה.זה גם פינה לי כמה ג'יגות בדרופבוקס כי הפסקתי לגבות לשם את התמונות מהטלפון, אין יותר צורך.אני אוהב מאוד.
פורסם 2015 ביוני 210 שנים הקולאז'ים והאנימציות זה Auto Awesome, בכל מקרה אני גם נורא אוהב את זה ואפשר גם ליצור אם רוצים לגבי האחסון הבלתי מוגבל. קישור למקור נערך 2015 ביוני 210 שנים על-ידי rony2
פורסם 2015 ביוני 210 שנים הדף שקישרת אליו פשוט לא מעודכן, זה הכל.המגבלה היא 16 מגה פיקסל לתמונות, ו-1080p (בלי קשר לאורך) לסרטים.אין לך מה להתווכח, זה לא שאני מבסס את הטענה הזאת על "שמועות מהאינטרנט".זאת הצהרה רישמית של גוגל מהימים האחרונים.חוץ מזה שעובדתית העלאתי לשם לפני יומיים בערך 8GB (של סרטים 1080p/720p ותמונות 10MP) וזה לא הוריד לי כלום מהנפח הזמין בחשבון. נערך 2015 ביוני 210 שנים על-ידי Milford Cubicle
פורסם 2015 ביוני 210 שנים צודק הקישור לא עדכני, ואני ממש לא הולך להתווכח אלא ההפך. קישור למקור(עדכני)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.