עבור לתוכן

GTX 980 SLI (בעיה)איפה ניתן למצוא קונקטור SLI

Featured Replies

פורסם

naki, כי אני מטומטם והאמנתי להייפ עד כמה שה-980 הוא 'מפלצת' ופשוט קניתי בלי חשבון ובלי לחשוב על העלות-תועלת בהנחה שאם אני אשפוך כסף יהיה לי שקט לשנה-שנתיים. וכי אני מטומטם.

אבל לפחות יש בזה יתרון - ה-gsync שומר על המשחק זורם גם ב-25-30 פריימים וגם כשהוא עולה ברגעים שבהם אין אקשן, כך שאין microstutters ושאר מרעין בישין.

עריכה: dj, מסכים בהחלט, בדיוק בגלל זה אני אני אומר שהטענה ש-SLI ב-1440p היא 'בזבוז' לא מדוייקת.

עריכה 2: עכשיו שמתי לב שהכוונה הייתה ל-FHD ולא ל-QHD. אופס. כן, ב-FHD מדובר ב-Overkill.

פורסם

זה נכון שבכללי מערך sli פחות ממולץ בגלל בעיות תאימות תוכנה וכאלה? עדיף להמתין לדור הבא לכרטיס בודד חזק?

פורסם

יש לך אחד GTX 980 על 3.6 מגה-פיקסל, ולו יש שניים על 2.0 מגה-פיקסל. פי 3 ביצועים בפוטנציה.

פי 3.56 בחישוב מדוייק.

פורסם
  • מחבר

אוקי לפי התמונה של הלוח הכרטיסים אכן מחוברים ככה : הכרטיס הראשון ב PCI 1 והשני ב PCI 2 (רווח של סלוט PCI 1 גודל ושניים קטנים ביניהם).

אין שום בעיה עם SLI באופן כללי , היה לי לפני כן SLI של GTX470 ואחריו CF של 7970 , ולא היו לי בעיות אף פעם.

הקונקטור של ה SLI נראה תקין (אני לא מומחה ויכל להיות שאני מפספס משהוא).

מה יכל להיות ?

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי להחליף ביניהם מבחינת מיקום אך בנפרד שנייהם עובדים מצוין.

באופן כללי אבל מה זה משנה איזה כרטיס עומד איפה ? (כלומר למה ואיך זה יכל להשפיע?)

פורסם

לפעמים דברים כאלה יכולים לעבוד א ו לא לעבוד בלי הסבר, והחלפה בין השניים יכולה לסדר תקלות מהסוג הזה.

זה קרה בעבר

פורסם

במידה ולא עובד הייתי מנסה ב2 האחרים אפילו אם זה x8

פורסם
  • מחבר

אוקי אנסה להחליף ביניהם במידה ולא יעזור אנסה גם את שני הסלוטים האחרים בלוח (X8).

פורסם

יש לי כבל SLI חדש זרוק פה.

אני יכול לשלוח לך אותו אם אתה רחוק.

חינם.

פורסם
  • מחבר

טוב הבעיה נפתרה , לא ברור למה אבל באחד הכרטיסים הייתה בעיה כל שהיא ואחרי שהתחלתי לבדוק לעומק ראיתי שהוא קורס בבאנצ'ים ואחרי הרבה חפירות הגעתי לתובנה שצריך לצרוב ביוס , על הכרטיס היה ביוס חדש יחסית ורק אחרי צריבה של גרסה ישנה יותר הכל הסתדר.

כרגע הכל עובד פיקס , הרצתי באנצ'ים כמה פעמים עם SLI דלוק , תוצאות באזור ה 18K ב firestrike הכל על סטוק ללא שום אוברקלוק בינתיים :)

אז תודה לכולם.

פורסם

אולי תפרט קצת יותר. ניסית ביוס ישן יותר אקראי או אחד ספציפי שהמליצו לך?

ניסית קודם את הביוס החדש ביותר?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הגיעה עם ביוס עדכני (B4) , כאשר צרבתי את אותה גרסה ומחשב הפסיק לקראות את הכרטיס השני (ככל הנראה גרסת ביוס זהה) אך בנפרד כל אחד מהם עבד מצוין כולל באנצים ומשחקים.

לכן לקחתי ביוס אחד לפני (B1) צרבתי אותו , התקנתי מחדש את הדרייברים והכל הסתדר.

כמובן שכל הביוסים שניסיתי הם ספציפית של הכרטיסים שלי (asus gtx980 strix).

האמת שיש גרסה חדשה אף יותר ויש קובץ התקנה באתר של אסוס אך משום מה אני לא מצליך לעדכן איתו.

בכל אופן כרגע אני לא רואה שום השפעה שלילת לכך שגרסת הביוס לא הכי עדכנית לפחות בשלב זה ככל הנראה לא אמשיך להתעסק עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים