עבור לתוכן

חברה אדובי יקרה מאוד מחירים לא שפויים.זה מכה לכולם.

Featured Replies

פורסם

איזה מכה מחירים גבוהיים לא יאומן.

ביררתי בטלפון בחנות מחשבים כמה עולה חבילה תוכנות גריפקה פוטושופ חדש?

אמרו לי שהמחיר 4500 ש"ח

והסבירו לי שזה כל התוכנות הם בענן מנויי שנה אחת.בסוף שנה ניגמר מנויי צריך לחדש

שוב מנויי שנה אחת ושלם שוב מחיר מנויי 4500 ש"ח כל התוכנות. איזה מכה אצל תוכנות אדובי.

אני לא מבין איך זה עובד אצל חברה אדובי מוכרת תוכנות גרפיקה יקרות בשמיים.

חבל חבל זה לא טוב.לא אקנה אחכה שחברה אדובי ירד מחירים לא שפויים.

אני מוכן לשלם רק 50 ש"ח מנויי שנה אחת כל התוכנות. אבל בתנאי שחברה שחברה יסתדרו

שהתוכנות לא יורדות מענן.אעדיף לקבל דיסק התקנה להתקין במחשב כל התוכנות גרפיקה מוכנות.

בלי סיפורים להגיע ל"ענן" ולהוריד מישם תוכנות בלגל.זה סיפור ארוך.

למה שקונים תוכנה לא מקבלים דיסק התקנה להתקין במחשב כל התוכנות גרפיקה?

זה יחסוך המון בלגל.

לגבי מנויי שנתית אם מפסיקים לשלם בסוף שנה התוכנות שהורדו מ"ענן" למחשב הם יפסיקו תוכנות גרפיקה.

זה ממש לא בסדר העניין הזה.

האם לחכות לשנה הבאה יסתדרו שינויים תוכנות אדובי שיאפשרו לנו רק להתקין תוכנות לתוך המחשב.

וגם ישנו מחירים מנויי שנה אחת לדוגמא במחיר 50 ש"ח זה מצויין בשבילי.

מה דעתכם?

בתודה!

פורסם

והינה השיר של ADOBE: :lol:

פורסם

אתה לא רוצה על תקנה, מה הקטע עם החמישים ש"ח?

אני מסכים שזה יקר, אתה חושב ששוה להם להחזיק צוותי פיתוח

כדי שתשלם להם 50 ש"ח בשנה?

פורסם

ADOBE שינו את שיטת הרישוי.העלות לפוטושופ בלבד עומדת על כ230 $ לשנה ועבורכל החבילה 600$ לשנה.

אם זה לא ממתאים לך לך על אלטרנטיבה http://www.creativebloq.com/photoshop/alternatives-1131641

מספק את רוב המשתמשים.

לא חייבים לגנוב

פורסם

במחיר כזה, הרי אף משתמש ביתי לא יקנה אותם.

לכן אם תשתמש בגרסאות פיראטיות של תוכנות ADOBE לא החסרת מהם כלום.

להיפך, רק הגדלת את הפופולריות והידע המקצועי של התוכנה בציבור הרחב.

כך שבעצם אתה עושה להם טובה.

וזאת האמת לאמיתה.

פורסם
במחיר כזה, הרי אף משתמש ביתי לא יקנה אותם.

לכן אם תשתמש בגרסאות פיראטיות של תוכנות ADOBE לא החסרת מהם כלום.

להיפך, רק הגדלת את הפופולריות והידע המקצועי של התוכנה בציבור הרחב.

כך שבעצם אתה עושה להם טובה.

וזאת האמת לאמיתה.

אולי תיכנס לסופר תקח בקבוק יין ותגדיל את הידע העולמי על יינות. אי אפשר להכשיר את השרץ. זאת גנבה בדיוק כמו לקחת מוצר מהסופר.

וזאת האמת לאמיתה

פורסם
אולי תיכנס לסופר תקח בקבוק יין ותגדיל את הידע העולמי על יינות. אי אפשר להכשיר את השרץ. זאת גנבה בדיוק כמו לקחת מוצר מהסופר.

וזאת האמת לאמיתה

לא, זאת לא.

מה שART כתב יותר קרוב לאמת מאשר מה שאתה כתבת.

פורסם
זאת גנבה בדיוק כמו לקחת מוצר מהסופר.

וזאת האמת לאמיתה

והנה הסיבה שקיימות הגבלות מטופשות על דברים כמו זכויות יוצרים למוזיקה.

כמה אתה חושב, שבהופעה חיה של להקה או זמר אנשים שקנו כרטיסים הם כאלה שהורידו בצורה פיראטית את השירים? אענה לך - הרבה, אולי הרוב. והנה, לזמר יש קהל והוא עושה כסף מההופעות שלו.

העתקה היא לא גניבה. היא העתקה.

אם מישהו שנכנס לתחום הגרפיקה מוריד בצורה פיראטית (ואני ממש לא בעד פיראטיות), הוא לא גונב כסף מאדובי, הוא פשוט לא מכניס להם כסף. אבל, (ופה נכנסת האנלוגיה), כשהוא יתקדם בתחום העיצוב ויקח דברים ברצינות - הוא ישלם כסף, וישלם הרבה כסף על רשיונות תוכנה. אני על המשחקים שלי למשל משלם כסף, לא תמצא אצלי מששחק שלא נקנה כדין, פשוט כי זה זול ואני מוצא דילים. תוכנה ב-1000 דולר? לא, לא לי ולא עכשיו. אם זה היה מקצוע שמכניס לי כסף? ברור כן.

אז מה עדיף, שלא ישתמש בכלל התוכנה ולא יכניס להם כסף עכשיו, או שיוריד אותה בצורה פיראטית עם פוטנציאל לא מבוטל לרכישת התוכנה ועזריה בעתיד?

פורסם

לאדם הפרטי זה אכן קצת יקר.

לנו בעבודה כל אחד קיבל חשבון משלו לפי מייל העבודה עם כל התוכנות של אדובי + 100GB לענן.

מה שטוב זה שהחשבון תומך להתקנה עד 2 מחשבים, אז התקנתי גם בבית כמו כל השאר (קיבלנו אישור).

אז יש גם בעבודה וגם בבית.

כל הקטע של הענן הוא מעולה, באמת. זה מוריד ומתקין לבד בלי שלבים ושאלות לענות עליהן, אבל המחיר באמת יקר לטווח הרחוק.

אם מישהו רוצה פוטושופ לחודשיים עבור פרויקט זה משתלם לו, אבל לכמה שנים זה לא מעט כסף.

פורסם

לפי החוק אתה צודק. מצד שני למה אתה חושב מיקרוסופט נותנת עדכונים לחלונות פיראטי ואופיס בקלות? הם יכולים לחסום אותם בקלות. כדי שלא תאלץ לעבור ללינקוס בבית ואז בעבודה ואז יתחיל פיתוח מסיבי של תוכנות ללינוקס ולא לחלונות והסוס שלהם ברח. ברור שהם יעדיפו שמישתמש ביתי ישלם אבל הם חיים יפה מאוד עם הפירטים.

פורסם

יש הבדל גדול בין "להעתיק ולהתקין" תוכנה שעולה 100 או 400 שקל באופן חד פעמי, לבין תוכנה שמיועדת רק לעסקים ועולה 800 שקל לחודש ומעלה!!!!

כאן אדם פרטי שמתקין זאת, שממילא לעולם!! בשום סיטואציה!!! לא ישלם על התוכנה, לא החסיר מהם דבר!

להיפך, הוא רק תרם בכך שהגדיל את הידע המקצועי בתוכנה, ואת כמות האנשים שאולי יעבדו בתחום, וכתוצאה מזה גם את כמות העסקים!!! שכן יכולים וישלמו על המוצר.

פורסם

אם כבר מדברים על מוזיקה הרי שישנם יוצרים שאינם זמרים ומתפרנסים מזכויות יוצרים. (אהוד מנור ז"ל, דורון מדלי, יוסי גיספן ועוד ועוד), איך הם יתפרנסו אם כולם יגנבו זכויות.

אם ישכפלו מוצר שלכם כאשר אתם לא רואים מזה שקל הטענה "העתקה זה לא גנבה" לא תהייה רלוונטית. יש אפשרות לשלם או לא להשתמש. עכשיו בעידן הקוד הפתוח ישנן אלטרנטיבות מספיק טובות למשתמש הביתי.

פורסם

זה לא אותו הדבר.

ADOBE בחרה במכוון ומתוך ידעה ברורה, לוותר על המשתמשים הפרטיים.

ולכן ממילא אתה לא מחסיר מהם דבר.

אפילו לא מהפוטנציאל.

להיפך, אתה רק מגדיל את הפוטנציאל שלהם במציאות הכללית.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם...

אני לא מיתכוון בגרסאות פיראטיות של תוכנות ADOBE .אני לא בעד על זה.

הכוונה שלי רק חוקי ומקורי כווונות טובות.

אבל מה מחיר גבוהה שנה אחת וגם לשלם סוף שנה ניגמר שוב לשלם שנה נוסף מחיר גבוהה לפי כל התוכנות גריפקה

במחיר שקנית כל התוכנות זה טירוף.

אני מבין שהם לוקחים מחיר גבוהה שווה מבית פרטי וגם לעסק ביחד.

מתי יהיה פיתרון ירדו מחירים זולים לבתים פרטיים ולעסקים. כדי שנוכל ליתרום לחברה טובה אדובי לישתמש בתוכנות שלהם?

וכך שיהיה לנו שקט טוב להמשיך עם אדובי חברה טובה.

רק חבל מחיר גבוהה זה לא קל.

בתודה מראש!

פורסם

ART, אתה צודק אסטרטגית, אבל טועה מוסרית.

גנבה בעיקרה היא מושג מוסרי, (יש גם פנים נוספים כמובן), והיא קיימת באותה המידה בין אם אתה גונב שקל ממיליונר שלא אכפת לו ובין אם זה מעני שהיה אמור לקנות עם זה סנדביץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים