עבור לתוכן

GTA V - דיון טכני על תקלות ופתרונות

Featured Replies

פורסם

אם זה קורה לכם בדרך כלל מחוץ לעיר תוריד את הGRASS לHIGH למה זה טוחן את הFPS .

המשחק ממש לא עבר אופטימיזציה מושלמת כמו שהרוב אומרים ויש עוד הרבה מאוד מה לתקן עד שאולי ואני אומר אולי יחשיבו את האופטימיזציה למעל לטובה.

תנסו לשחק עם ההגדרות ותראו מה הכי יציב לכם.

• תגובות 186
  • צפיות 63.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש גם את האפשרות להוריד ל- DX10.1 שגם משפר קצת את הביצועים עם כמעט בלי שינוי באיכות הגראפית. (לא ניסיתי, לא לאשר)

אבל זה מבטל את האפשרות להעלות את ה- grass quality מעל normal וזה מוריד את הפירוט של הדשא והעשבים משמעותית (וטכנית זה די מבטל את ה- "כמעט בלי שינוי באיכות"...)

Vtx3rEi.png

פורסם

חטפנו טראומה מ-GTA IV. נכון, GTA V לא מושלם אבל לפחות רוב הזמן הוא רץ על 60 FPS ויותר. העבודה כאן הרבה יותר טובה ורואים את זה גם בהגדרות, שיש לך הרבה מה לתאם כדי להחליט מה אתה יותר מעדיף - FPS, גרפיקה או משהו בין לבין.

פורסם

ברור שהעבודה כאן הרבה יותר מושקעת וטובה אך צריך להבין שעדיין יש עוד הרבה מאוד מה לשפר עד שבאמת המשחק יהיה יציב מבחינה טכנית ובוא לא נדבר על האונליין :cognee:

פורסם

מישהו מעוניין להצטרף להייסט עכשיו

יש מקום ל2 משימה אחרונה בהייסט ה 3

במידה וכן תוסיפו - Gavrielll

פורסם

לא יודע אם כתבו את זה או לא.. אבל יש לכרטיסי AMD (אני מניח שגם לnvidia ) גרסאת דרייבר בטא מיועדת לGTA 5... עשה לי פלאים בFPS .. לא יורד מ55.

פורסם

עם המפרט שיש לך בצד? 290 ב- 55 FPS? על איזה הגדרות אתה משחק?? אתה אמור לקבל הרבה יותר... ה- 760 שלי מוציא יותר מ- 60 כמעט קבוע בהגדרות שברובן גבוהות

פורסם

ממש התאכזבתי.. המשחק לא עובד לי חלק ועל מפרטים חלשים יותר עבד בסדר.. ויש הרבה שיש להם ירידות FPS.

פשוט מאכזב שקניתי משחק כזה וזה מה שקיבלתי

פורסם

חברים יש לכם גישה לאונליין ביומיים האחרונים?

לא מצליח להחבר :\\

פורסם
עם המפרט שיש לך בצד? 290 ב- 55 FPS? על איזה הגדרות אתה משחק?? אתה אמור לקבל הרבה יותר... ה- 760 שלי מוציא יותר מ- 60 כמעט קבוע בהגדרות שברובן גבוהות

הגדרות הכי גבוהות שיש..

פורסם

מוזר על המפרט שלי אני משחק על high בלי פילטרים ובלי הגדרות מתקדמות ולפעמים יורד לי ל50

פורסם

תבדקו את ה- advanced graphics.

כל ההגדרות שם די כבדות אפילו לכרטיסים חזקים. אולי שווה לכם לבטל אותן.

ואולי שווה לוותר על MSAA אם מופעל לכם (יש הגדרה של MSAA גם להשתקפויות)

אלה ההגדרות שאני משחק עליהן. ברוב הזמן מעל 60 ולפעמים יורד לאזור ה- 50

SbkAYAR.png

kXfbhMu.png

* FXAA, VSYNC ADAPTIVE, ANISOTROPIC X16 מופעלים מהדרייבר

ב- advanced הכל כבוי

פורסם

מישהו יודע איך ניתן לעשות שהשלבים שאני עובר במשתמש אחד בווינדוס לא יישמרו במשתמש השני שיש במחשב?

פורסם

ולמה לעזאזל הפסיקו לעשות בכל המשחקים החדשים כמה משתמשים?! אני מת שחבר שלי ישחק אצלי.. הוא צריך להמתין עד שאני אסיים!!!

פורסם

אתה יכול עשות יותר מsave game אחד

רק הauto save יהיה של מי ששיחק אחרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים