עבור לתוכן

הוט או בזק - מה עדיף?

הוט או בזק 31 הצבעות

1. 1. הוט או בזק

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

50 מגה של בזק - יציב

או

100 מגה של הוט - לא יציב

• תגובות 69
  • צפיות 34.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקטע עם בזק זה כמו עם האגדה האורבנית שמכוניות יפניות שלא מתקלקלות ...

אני שנים גולש עם התשתית של בזק - והתשתית שלהם רחוקה מלהיות יציבה ומושלמת והאינטרנט דיי על הפנים לפחות ממה שאני הרגשתי אני מדבר בשם עצמי

יציבות ?

גם שם המהירות לא בדיוק יציבה כל מהירות שהייתי איתם בעבר לא הייתה יציבה בלשון המעטה

אז עברתי ל HOT אז נכון ה TV שלהם על הפנים מדי פעם פריזים אבל זה לא בגלל התשתית אלא בגלל הממירים המשומשים שעברו התעללות ... אבל האינטרנט ממש לא רע ... היה לי ניתוק אחד במשך חודש שאני מחובר אבל גם בבזק היו לי עשרות ניתוקים אני חושש שזה מהספק אורנג'

אני עם 100 מגה הנפילה הכי גדולה שהייתה לי הגיע ל 93 מגה ביט נחמד טוב יותר מבזק שם הגעתי בשיא ל 52 מגה

מה שכן מה שאני לא מבין את העוצמות של הוט

נכנסתי לראוטר רשום : הורדה 44.6 ו POWER ? מה זה ? העלאה 47 , 48.5 DB לא יודע אם זה תקין , בבזק אין עוצמות רק נורה של התשתית

פורסם

מצחיק שהסקר הזה הוא יותר מ-100 אחוז...

אל תשכח שלבזק יש בעיות תשתית בלא מעט מקומות בהן אין אפשרות לקבל מהם מהירות גבוה מ-15 מגה ולפעמים 40.

אז ההשוואה שלך לא רלבנטית תמיד.

פורסם

אני גר במרכז הארץ לא בתקוע או איזה התנחלות ... תאמין לי האינטרנט לא כזה שוס' של בזק

בקשר לבזק בינלאומי ספק זה בדיוק כמו אורנג רק שבאורנג יש לי ניתוקים מוזרים שבבזק בינלאומי לא היו

אבל מבחינת גלישה זה אותו דבר אחד לאחד כבל תת ימי וכל הבלוף השיווקי הזה לא הרגשתי הבדל בגלישה , רוצים סכומים מטורפים על אינטרנט כמעט פי 2 מהמתחרים אם לא יותר .

בקשר לעוצמות מסקרן אותי מה העוצמות המדוייקות טלויזיה / אינטרנט איך בודקים כמה צריך לקבל וכמה יש בפועל

כל אחד כותב משהו אחר

ברגע שהתשתית של חברת החשמל UNLIMITED תהיה מוכנה באיזור שלי אני עוזב את שני התשתיות בלי לחשוב פעמיים נמאס לי מהתשתיות המיושנות האלה שיש לבזק והוט .

פורסם

הוט לא תשתית מיושנת. לא בכל המקומות.

פורסם

וובכן,

כשהיה לי את האינטרנט של בזק סגרנו על 40 מגה שבסוף הסתבר שהם 'שכחו לבדוק' שבאיזור שלי, בירושלים, התשתית לא עודכנה ואני מקבל בפועל 30 מגה.

האינטרנט היה פחות או יותר יציב, לא היו בעיות היסטריות אבל היו לאגים במשחקים.

עכשיו אני בהוט, עם מאה מגה אינטרנט, וזה לא מרגיש לי כזה שונה.

הקטע שלפעמים יכול להיות שממאה מגה זה יורד לחמישים או שישים מגה ואין לך שום דבר לעשות בנוגע לזה. אחרי חצי שעה, בד"כ, זה חוזר למאה מגה וכולם מבסוטים.

מה שכן, בהוט תדרוש רק את ההוטבוקס 2 שהוא הרבה יותר יציב מההוטבוקס הרגיל, ואם אתה משתמש בוייפי אז אני ממליץ לך לקנות ראוטר חיצוני איכותי.

פורסם

אני לא משתמש ב WIFI זה לא בריא " קרינה וכל השיט הזה " רק קווי

הבעיה שאני בודק מהירות ממחשב מרוחק אני מקבל 60 מגה ומהמחשב הישיר 100 מגה למה כזה הבדל ?

זה אמור להיות רק בגלישה אלחוטית ההפרשים האלה לא ?

פורסם

על מה אתה מדבר, הקרינה בסדר גמור. השומות הללו הן לא מהקרינה :D

סתם צודק,

חוץ ממחשב אחד כל המחשבים אצלי מחוברים בוויפי. שלושה מתוך הארבעה, בוייפי, מקבלים מהירות מלאה. לא יודע איך זה עם קווי.

פורסם
הקטע עם בזק זה כמו עם האגדה האורבנית שמכוניות יפניות שלא מתקלקלות ...

אני שנים גולש עם התשתית של בזק - והתשתית שלהם רחוקה מלהיות יציבה ומושלמת והאינטרנט דיי על הפנים לפחות ממה שאני הרגשתי אני מדבר בשם עצמי

יציבות ?

גם שם המהירות לא בדיוק יציבה כל מהירות שהייתי איתם בעבר לא הייתה יציבה בלשון המעטה

אז עברתי ל HOT אז נכון ה TV שלהם על הפנים מדי פעם פריזים אבל זה לא בגלל התשתית אלא בגלל הממירים המשומשים שעברו התעללות ... אבל האינטרנט ממש לא רע ... היה לי ניתוק אחד במשך חודש שאני מחובר אבל גם בבזק היו לי עשרות ניתוקים אני חושש שזה מהספק אורנג'

אני עם 100 מגה הנפילה הכי גדולה שהייתה לי הגיע ל 93 מגה ביט נחמד טוב יותר מבזק שם הגעתי בשיא ל 52 מגה

מה שכן מה שאני לא מבין את העוצמות של הוט

נכנסתי לראוטר רשום : הורדה 44.6 ו POWER ? מה זה ? העלאה 47 , 48.5 DB לא יודע אם זה תקין , בבזק אין עוצמות רק נורה של התשתית

על נושא העוצמות ב-מודמים של HOT אתה יכול לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2064

פורסם

צ'יף , הנתונים נכונים גם למהירות 200 מגה עם הוטבוקס 2?

פורסם

בקשר ללינק שהבאת , יש פורום גדול שדוחה את הנתונים של האתר הזה 8 / -8 וכותב 15 / - 15 אי אפשר לדעת מה נכון ומה לא

פורסם

כן.

פורסם

שווה לשדרג 200 מגה בהוט ? למישהו יש פה 200 מגה בהוט ? זה יקר ?

ומה המקסימום גלישה בהוט ? 200 ?

פורסם

אני נמצא בחבילת 200M בהוט ומקבל 200M באופן קבוע. יחד עם זאת הבחירה ב-200M לא נבעה מהצורך במהירות ה-DOWNLOAD הזו אלא בעיקר במהירות ההעלאה שהחבילה מספקת - 5M.

פורסם

מרגישים את ההבדל ב UPLOAD בין 2 מגה ל 5 מגה בגלישה צפיה בסרטים וכו' או רק בשליחה של תמונות סרטים וכו' ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים