עבור לתוכן

וויתרתי בצער רב על ה-GTX970 אילו חלופות עומדות בפני ?

Featured Replies

פורסם

א. לא לנסות לשכנע אותי שה-GTX970 גם לאחר הבאג (=רמאות) שווה יותר גם אם זה נכון לא מוכן שירמו אותי ויגלגלו עיניים לשמים.

ב. לא מעוניין בכרטיס של AMD

ג. מחיר להשקעה: 2000 ש"ח

ד. יעוד: גיימר + עיבוד ווידאו (SONY VEGAS)

תודה למסייעים

פורסם

מצד אחד אתה לא רוצה נווידיה כי עבדו עליך ומצד שני אתה לא רוצה amd.

אני אומר לך על המובנה במעבד ותחסוך 2000 שקל.

פורסם

קנה את ה960 GTX.

פורסם

gtx780

פורסם

אם כבר הוא כועס על נווידיה ומכר את ה970 כי הם עבדו עליו,למה שיקנה את ה960 שהתמורה לכסף שלו הרבה יותר נמוכה?

מה גם שהוא מכניס כסף לחברה שעבדה עליו עוד פעם.

פורסם
א. לא לנסות לשכנע אותי שה-GTX970 גם לאחר הבאג (=רמאות) שווה יותר גם אם זה נכון לא מוכן שירמו אותי ויגלגלו עיניים לשמים.

ב. לא מעוניין בכרטיס של

גישה אינפנטילית, ילדותית ותינוקית. כן, הכל ביחד! :P

GTX970 אתה לא מוכן, כי אתה מרגיש "מרומה". נו, זה מאוד ישראלי, להרגיש שדפקו אותו ולכעוס על כולם.

מצד שני, אתה לא מוכן לAMD (למה?), אז אתה כן מוכן לקנות כרטיס אחר של NVIDIA? לקנות מאותם אלה שכבר רימו אותך פעם אחת? נו, זה גם מאוד ישראלי. זכרון קצר למדי, הסתכלות רק דרך החור בגרוש.

אז כן - אין שום המלצה אחרת - לך על המובנה של אינטל, תחסוך 2000 שקלים והרבה חום / חשמל. :biglaugh:

מצטער על "קבלת הפנים" התוקפנית, אבל כל הדיון שלך טיפשי מיסודו, וחשוב שתבין זאת.

אם אתה מתעניין ב"תמורה לאגרה", מה שצריך לעניין אותך הוא איזה כרטיס יביא לך את המירב בתקציב הנתון או לחילופין את הביצועים המירביים לשקל. ואם זה עדיין GTX970, למרות המגבלה שהתגלתה לאחרונה, אז זה עדיין GTX970.

מצד שני אם אתה "איש של עקרונות", אז לא ברור איך אתה מוכן לקנות מוצר אחר של החברה שכבר "רימתה" להבנתך פעם אחת. עם זאת, להחרים חברות על בסיס עקרונות במצב של מונופול/דואופול בשוק, זה לא פרקטי.

פורסם

ב. לא מעוניין בכרטיס של AMD

ג. מחיר להשקעה: 2000 ש"ח

ד. יעוד: גיימר + עיבוד ווידאו (SONY VEGAS)

תודה למסייעים

כמו שכתבו לך פה אין עוד אופציות חוץ מהמובנה במעבד והוא לא כלכך מתאים לגיימינג. בכל מקרה ההודעה הזאת ילדותית, אני בתור גיימר קונה כרטיסי מסך לפי בנץ מרקים וביקורות ולא לפי התכונות של הכרטיס. הביקורות והבנץ מרקים היו ונשארו טובים ואמינים כמו בהתחלה וזה מה שחשוב הFPS פר דולר .

פורסם

שטויות אחי אם לא היית קורא על הבעיה הזאת בחיים לא היית מרגיש. תמצא אחד שקנה את הכרטיס והתאכזב מהביצועים

פורסם
  • מחבר

QttP

לא יודע מי נתן לך להיות אחראי פורום כלשהוא.

אבל השתן עלה לך לראש, כנראה זה שתן שמקורו ביהירות הידע הרב שלך בחומרה (ואולי זה רק מירז') אבל הקטנות והטיפשות שלך בהתנסחות.

מוותר על העזרה שלך ועל הידיעות שלך - לך תלמד להתנסח וחשוב מכל להיות בן אדם.

למד קצת ענווה מהחברים שהשיבו והגיבו לפוסט הזה בצורה נורמלית ואנושית.

פורסם

באופן הכי אובייקטיבי שיש, GTX 970 עם באג או בלי באג הוא עדיין האופציה הכי משתלמת וטובה שיש ל-1080P ו-1440P היום. אין דבר שיוכל לשנות את זה בעתיד הקרוב.

זה או שתלך דור אחד אחורה, או שתמתין לדור הבא.

פורסם

עדיין בתקציב הזה ה-970 הכי משתלם וכדאי.

אם בא לך על העיקרון אל תקנה כלום.

פורסם

בהתחשב בבאג, ה 980gtx הופך להיות אופציה קצת יותר ריאלית עבור 1440p

פורסם

1440p זה בעצם 2k?

פורסם

אין דבר כזה 2K. אנשים צריכים להתחיל להוציא את המונח המומצא הזה מהלקסיקון.

מי שרוצה להיות פוליטיקלי קורקט יכול לקרוא לזה 2.5K בגלל הרזולוציה הרוחבית של 2560

פורסם

אז 1440p זה 2.5k?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים