עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

פורסם

אל תקנה. תצביע ביבי - כי פרס יחלק את ירושלים.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעולם לא טענתי זאת, אבל כן - זו אחת הסיבות.

פורסם

בסופו של דבר גם הימין וגם השמאל צריכים להתמודד עם אותם בעיות וגם אם הפתרונות למראית עיין נראות פחות או יותר דומים. ההבדל העיקרי שביבי בעד רק היהודים ולא נכנע ללחץ מסיבי של העולם, ואילו השמאל גם מתחשב בכל מי שלא יהודי כי אכפת לו מה חושביםן עליו בעולם.

אני לא סומך על השמאל שיעמוד על האינטרסים של היהודים. זה ההבדל העיקרי. כמו שהשמאל דואג כל כך לשלומם של המסתננים בזה שהוא פסל את חוק הלאום וכמו שהשמאל טוען כשביבי עושה צעדים רק לטובת היהודים אז זה "לא דמוקרטי" כלשון ציפי, כך אני יודע שהשמאל לא יראה את טובת עם ישראל בעדיפות ראשונה אלא הוא יראה מעין צדק קוסמו פוליטי שבו כולם מאושרים.

לראיה לביבי אין בעיה לאמר שהוא "בעד היהודים" או "טוב ליהודים" וכשהוא אומר את זה השמאל קורא לו גיזעני.

לא ראיתי את השמאל אומר פעם אחת שהוא "בעד היהודים" הוא רק משתמש במכבסת מילים כמו "אנחנו ציונים" וכו.

פורסם

או אולי השמאל לא שומר על "ארץ ישראל השלמה" בקנאות כמו הימין ולכן לא פוסל תחום שלם של פתרונות בלי לשקול אותם בכלל.

אגב ישראל השלמה, מישהו יכול להסביר איך תוכנית ההרגעה של בנט (אוטונומיה ערבית בשטחי a וb) זה לא בדיוק ההפך מ"אני לא מוותר על סנטימטר ממדינת ישראל"?

פורסם

הימין לא שומר בקנאות על ארץ ישראל השלמה. ואתה מתחמק מהנקודה, מי פה בעד היהודים ומי לא?

פורסם

סמנטיקה ואזרחים מטומטמים .

כאילו אוטונומיה היא לא מדינה דה-פקטו .

אגב , למספר טענות שעלו פה :

" ירושלים לא מחולקת " - היא כן מחולקת . זה שאתה לא יכול להרים את עצמך וללכת לראות זו בעיה שלך . מחולקת למוות . פה .

"בוזי/לבני ייכנעו לפלסטינאים " - עם איזו קואלציה בדיוק ?. החרדים ?. יאיר ?. ליברמן ?. כחלון ?. העבודה , מרצ והרשימה הערבית לא מספיקים ...

בקיצור צאו מהסרט שתי הגאונים (ביבי/בוזי) הם אותו אחד , רק שהם רבים עכשיו על הגובים שהם יכולים לספק לפעילים שלהם ..

פורסם
הימין לא שומר בקנאות על ארץ ישראל השלמה. ואתה מתחמק מהנקודה, מי פה בעד היהודים ומי לא?

זה קל, בעד מי שרוצה שיישאר רוב יהודי במדינה.

פורסם

" ירושלים לא מחולקת " - היא כן מחולקת . זה שאתה לא יכול להרים את עצמך וללכת לראות זו בעיה שלך . מחולקת למוות . פה .

תמשיך לחיות על ויקיפדיה. במקרה ב5 שנים האחרונות יוצא לי להיות במזרח העיר בממוצע פעם בשבוע. כנראה שאתה זה שצריך להרים את עצמך ולראות.

פורסם
\ברק שיתף פעולה עם הרוב המוחלט של מהלכי נתניהו וצריך להודות לו על זה שהחזיק את גוויתו הפוליטית הרבה אחרי שהיתה אמורה לטבוע.

כמובן ששכחתי את פרשת העמותות. מביש שאדם שמילא פיו מים בקניית השלטון ב99 בכסף מוגדר כאן כאמין וישר.

פורסם
סמנטיקה ואזרחים מטומטמים .

כאילו אוטונומיה היא לא מדינה דה-פקטו .

אגב , למספר טענות שעלו פה :

"בוזי/לבני ייכנעו לפלסטינאים " - עם איזו קואלציה בדיוק ?. החרדים ?. יאיר ?. ליברמן ?. כחלון ?. העבודה , מרצ והרשימה הערבית לא מספיקים ...

בקיצור צאו מהסרט שתי הגאונים (ביבי/בוזי) הם אותו אחד , רק שהם רבים עכשיו על הגובים שהם יכולים לספק לפעילים שלהם ..

מסכים עם כל מילה, רק לגבי ביבי/בוז'י אותו דבר אני אסתייג כי למרות ששניהם פוליטיקאים ממולחים רודפי-דילים, להרצוג יש את ציפי לבני כמשקל נגד שאני מאמין יהיה לו השפעה ניכרת לשמירה על האינטרס הציבורי הרחב, כמו שהוכיחה ב2009 כשלא נכנעה לסחטנות החרדים כדי להרכיב קואליצייה בכל מחיר (אם כי הפעם זה יהיה קשה מאי פעם) ובממשלה הקודמת עם חוק הלאום וחוק עוקף בג"ץ. מי יש לביבי כמשקל נגד? ארדן וכ"ץ מייד אחריו לעומת בני בגין כקמע מזל במקום 11.... בעייתי משהו. להרצוג-לבני יש גם את לפיד כמעט בטוח בפנים שלמרות שלמרות כל הטקטיקות המניפולטיביות שלו הוא עדיין עדיף עשרות מונים על הליכוד המשיחי של ביבנט.

פורסם
תמשיך לחיות על ויקיפדיה. במקרה ב5 שנים האחרונות יוצא לי להיות במזרח העיר בממוצע פעם בשבוע. כנראה שאתה זה שצריך להרים את עצמך ולראות.

וואלה ?. בכפרים היית ?.

את המחסומים עברת ?.

פורסם

מה זה משנה הכפרים? מגבניקים ויהודים נדקרים בהר הבית האזור הזה מלא באוכלוסייה עויינת

פורסם

חלקם עם ת.ז כחולה , חלקם בלי . מלא כוחות מג"ב באזור . מלא מחבלים יוצאים משם . חומת הפרדה .

אם אני זוכר נכון , הם לא רשאים לבחור בבחירות לישראל .

לא יודע אם אפרטהייד , אבל די ברור שהם אזרחים סוג ז .

זה נשמע כמו ירושלים המאוחדת ?.

מה ישראל צריכה את זה ?.

חלק מהכפרים בכלל לא היו ירושלים , אלא סופחו אליה לאחר 1967 ..

פורסם

איזה מחסומים? איזה כפרים? על מה אתה מדבר? אתה מודע לזה שמזרח ירושלים זה 5 דקות הליכה מהמדרחוב?

פורסם

הוא מדבר על הכפרים הערביים לא מזרח ירושליים. הוא מנסה להעביר את הנקודה שיש אזורים שלמים בישראל שהם בכלל לא ישראל

זה שהם אזרחים סוג ז' זה פאשלה.הם לא צריכים להיות אזרחים בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים