עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

פורסם

עובדה, היוהדים באמריקה הצביעו לאובמה. הם לא בעד ישראל, הם בעד עצמם והם מנהלים את הקמפיין הזה נגד ביבי לטובת השמאל.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אני לא צריך את ביבי שיציג לי דברים. יש לי עיניים, אזניים ושכל.

כל הכבוד.

עכשיו אתה רק צריך לדאוג לממשק ביניהם כדי שהשכל יקבל את המידע .

פורסם

וכמו שכבר ציינתי בהזדמנות קודמת - אתה צריך לנסות לראות מעבר לשנאה שלך. מבצעים לראש הממשלה רצח אופי שלא היה כדוגמתו.

פורסם

אומרי, אם השמאל כל כך צודק למה היה צורך בקמפיין שמדבר לאנשים טיפשים וחוזר על אותו הדבר מליון פעם כמו שטיפת מוח? האם הצגת העובדות לא מספיקות?

הרמה של הקמפיין של השמאל מראה את הרמה של הבוחרים שלו.

אפילו אח שלי שרצה להצביע לבוזי אמר שהם מבטיחים כל כך הרבה דברים וצורה מוגזמת שזה רק פוגע בהם.

תוך שנה יפתרו את בעיית הדיור, זו הגזמה פראית.

פורסם
וכמו שכבר ציינתי בהזדמנות קודמת - אתה צריך לנסות לראות מעבר לשנאה שלך. מבצעים לראש הממשלה רצח אופי שלא היה כדוגמתו.

אני דווקא חושב שהוא הרוויח את זה ביושר. אולי זה פשוט אופי דפוק ולא רצח אופי? שקרן, פחדן, חסר יכולת וחסר בושה.

כל מי שחושב אחרת ממנו - בוגד או ממומן ע"י קרנות זרות.

לבן אדם יש תסביך רדיפה.

נערך על-ידי omrij

פורסם

חשבתי שאתה לא מקשיב לתקשורת...

קראת הכל או רק את הכותרת?

התעלמת מהתקשורת שממליכה אותו כל יום מחדש בתפוצה של מליוני עותקים בחינם?

מי שגר בבית מזכוכית, שלא יזרוק אבנים.

התקשורת המשודרת מאוזנת הרבה יותר. אבל אתם עסוקים בלהיתפס לנוני (מילת הקסם של בחירות 2015, ביחד עם מני נפתלי)

פורסם

קראתי מצויין. האמת - אני עוד פחות צופה בחדשות משודרות. בחדשות כתובות עוד אפשר לדלג לעניין, בשידור אתה תקוע עם השטויות של הכתב.

פורסם

אז אתה לא קורא עיתונים, עוד פחות צופה בחדשות, אבל קביעה חד משמעית אין לך בעיה לתת.

משכנע.

פורסם

על אינטרנט שמעת? למה לכל הרוחות אני צריך לקבל את המידע המועלה גרה של כתבי עיתונות סוג ד' כמידע מהימן?

פורסם

בעיתונות כתובה התכוונתי גם לאתרי אינטרנט. באיזה אתרים אתה צורך את התוכן השיווקי שלך :)

פורסם

רביב כתב דברים נכונים, והאמת שאני מזדהה איתם.

נעזוב רגע את ישראל היום בצד.

בסדר יש אתר חדשות+עיתון שלא צריך להתייחס למלה שיוצאת להם מהפה.

יש איזה מני נפתלי שלך תידע מי ממן אותו

אבל על כמה כתבים אתה יכול להגיד שהם מוטים? על כמה גנרלים? עד לאן מגיעה הקנוניה? די זה כבר זלזול באינטליגנציה.

כמו התגובה של גלעד ארדן לדברים של דגן ולתגובה שלו לטענה שהוא מונע מאינטרסים על כך שלא האריכו את כהונתו, "דיין הוא איש שמאל".

נו באמת עד כמה מטומטם אתה חושב שאנחנו? תגיד שהוא שקרן, תן הסבר אחר הגיוני אין לך טיעון יותר נורמאלי חוץ מ "הוא שמאלני נה נה בננה"?

פורסם

מאיפה הכסף לכל האירגונים הקיקיונים האלו? אתה באמת רוצה לומר לי שV15 ומפקדים למען בטחון ישראל לא מדליקים אצלך נורה אדומה?

פורסם

כל האלופים/ראשי שבכ/מוסד בעצם בוגדים במדינה בשביל בצע כסף. זה הרי ברור, לא?

פורסם

אויי למי אכפת מהדרעק הזה באמת. עד שלא העלתם את זה כאן לדיון בכלל לא שמעתי על זה.

בכל מקרה גם לביבי יש תורמים, וגם לביבי יש פעילים, וגם לביבי יש עיתון. מוזר שזה לא מפריע לאף אחד למרות שזה עובד 365 ימים בשנה.

אני אגיד לך משהו. אם היה עומד מול ביבי איזה מועמד כריזמטי, שנותן נאומים חוצבי להבות, עם נסיון צבאי עשיר ופרצוף של צ'רצ'יל הייתי אוכל אולי את הסרט הזה שתוצאות הבחירות הן תוצאה של פוטש.

בחייך הוא מתמודד מול בוז'י. אם הוא מפסיד זה נטו באשמתו, לא משנה איזה סיפורי אלף לילה ולילה תספר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים