פורסם 2015 בינואר 1610 שנים הבעיה אינה חום (סרט לדים לא מתחמם משמעותית), אלא שאיזולירבנד מ PVC מתכווץ ומאבד את ההדבקה וכו' אם הזמן. בסוף הוא יפול בתוך המארז ביחד אם הסרט לדים על חומרה אחרת, ויגרום לקצר במקום למנוע קצר...אם אתה רוצה את הסרטי לדים האלה תזמין אותם, וכשיגיעו תסתכל עליהם - יכול להיות שהם בעצמם כבר מבודדים מספיק ולא תצתרך להוסיף כלוםאם כן צריך בידוד נוסף (שהסרט לא יקצר בטעות מהקצה החתוך למארז וכו), אני מעדיף להשתמש בפולימיד - הוא חומר נפוץ בשימושים מקצועיים באלקטרוניקה, וגם אחרי הרבה זמן נשאר בדיוק כמו שהיה ביום שהדבקת אותו
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים מחבר לא עדיף לקנות פתרון מוכן כמו NZXT HUE ?צודק אבל איפה אני מכניס את הקופסא המרובעת הזאת ובתמונות באיבי אין תמונות של הרצועות לדים עצמם ורק של הקופסת בקרת שליטהוהלדים שמגיעים עם הקופסא הזאת מוכנים לשימוש ולא צריך להוסיף פולימיד? נערך 2015 בינואר 1610 שנים על-ידי ido135
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים אף אחד בדרך כלל לא מוסיף כלום בכל מקרהיש סרטי לדים שהבידוד שלהם עצמם מספיק, ויש כאלה שהוא דק מידי והקצה החתוך של הסרט וכו' יכול להילחץ ולגעת במארז. זה מקרה נדיר, אבל אם הוא קורה הוא יכול לעשות נזק גדול בתוך המחשב אז למה לא למנוע מראש
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים מחבר נראה לי שהלדים האלה מוכנים לשימוש בסרטון אחד שראיתי עם הלדים לא הוסיפו בידוד ולא קרה משהו.הציפוי השחור על הלדים הוא לא הבידוד?
פורסם 2015 בינואר 1710 שנים על כל סרט לדים יש בידוד כלשהוא - ואם תעצום עיניים ותדביק אותו למארז כמו שהוא כנראה שלא יקרה כלוםאבל אם יש מקום אחד לא מבודד שבטעות יקצר (למשל : בקצה שבו הסרט חתוך), יכול לקרות נזק לחומרה בתוך המחשב. לכן אם רואים שהבידוד על הסרט לא בדיוק מלא, הייתי בהחלט מוסיף פס פולימיד על המארז ליתר ביטחון - ובטח אם גליל של זה עולה 5 ש"ח....
פורסם 2015 בינואר 1710 שנים מחבר אני חושש שהדבק מאחורה של הלדים יוריד מהצבע של המארז המארז חדש קצת פחות מחודשיים קניתי את המחשב וזה לא נעים יהיה לראות צבע מקולף וואלה במארז הקודם הג'נרי לא היה לי אכפת לעשות את זה כי הוא גם ככה היה לא איכותימאיפה ניתן לקנות פולימיד?
פורסם 2015 בינואר 1710 שנים קודם כל תקבל את הלדים ואחרי זה תחליט ... להוריד את הצבע? כנראה שזה לא יקרה בחיים ...
פורסם 2015 בינואר 1710 שנים מחבר העניין של הבידוד מדאיג מאוד אתה הוספת בידוד ששמת את הלדים בתוך המארז?הקופסא של הבקר שליטה עם הרצועות לדים עולה 140 שקלים באיבי מחיר לא ממש גבוה והקופסא יושבת במפרץ כונני 5.25
פורסם 2015 בינואר 1810 שנים אני לא השתמשתי בשום בידוד פשוט ניקיתי את האיזור מאבק והדבקתי את הסטריפ ... אבל ואבל גדול קח בחשבון שהדבק שלהם ממש לא חזק ... אני כבר מוצא מקומות שהם מתחילים "להתקלף" אז כל מה שבינארי אמר גם צריך לשקוללגבי בקר אין לי מושג ... אני משתמש במפסק מאחורי המארז
פורסם 2015 בינואר 1810 שנים הדבהק הלא חזק הוא סיבה להשתמש בפס לדים "מוגן מים" - שמבודד בפלסטיק שקוף מקדימה. הבידוד השני הוא על הצד האחורי של הסרט, בין נקודות החיתוך/הלחמה הכמעט חשופות (חוץ מהשכבה של הדבק) על הסרט והמארז המתכתי
פורסם 2015 בינואר 1810 שנים מחבר אם יש לי פולימיד זה לא מהווה בעיה וללא בידוד עדיף להדביק את הלדים כלפי מטה ולא מעלה כי הדבק חלש
פורסם 2015 בינואר 1910 שנים ללדים יש את הדבק שלהם. אם אין נקודות מגע חשופות שיכולות לקצר, אתה מדביק אותם על המארז בלי פולימיד ובלי כלום. אם יש, אתה מדביק פס פולימיד מבודד על המארז, ועליו מדביק את סרט הלדים כך שהפולימיד יפריד בינו למארזעדיף להדביק את הלדים כלפי מטהעדיף להדביק את הלדים בכיוון שהם יאירו על החומרה ולא לתוך הקיר.....
פורסם 2015 בינואר 2210 שנים מחבר מדובר בפוליאמיד הזה? - http://www.ebay.com/itm/20mm-100ft-Gold-High-Temperature-Heat-Resistant-Kapton-Tape-Polyimide-BGA-G-/191128874171?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c802b2cbbכמה עובי צריך ?
פורסם 2015 בינואר 2210 שנים זה הסוג - אבל אם תחפש אוליי תמצא אפילו קצת יותר זולהעובי (מיקרון) לא קריטי, הפולימיד יכול לעמוד במתחים הרבה מעל 12V אפילו בשכבה דקההרוחב (mm) - כזה שתוכל להדביק עיו את הסרט לדים ויהיה רווח מכל הצדדים, כלומר קצת יותר רחב מהסרט לדים עצמו. לא צריך רוחב ענקיבכל מקרה אוליי הוא יהיה מיותר בסוף, תן ללדים להגיע ותראה מה יש שם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.