עבור לתוכן

תעשו טובה כשאתם הולכים לקלפי במרץ 2015...

Featured Replies

פורסם

כן .

אתה יורד עליהם , כאילו ביבי אידיאלי ..

• תגובות 829
  • צפיות 194.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הקשר בין מחט לתחת?

ונניח שביבי גרוע ויצור מהתחת והבן של השטן - איך זה קשור / רלוונטי / סותר את מה שכתבתי עליהם?

פורסם

אם הייתי אלוהים הייתי מחליף את ביבי בחן טל.

רק לקדנציה אחת, רק בשביל לראות אם זה משנה בכלל.:ugly21:

פורסם

תאר לך סיסי ראש ממשלת ישראל . אחד המצחיקים . תוך שבוע עזה מגורענת , הפלסטינאים בורחים בהמוניהם לירדן . ויש לישראל חוף ים חדש להשוויץ בו .

:s0817:

פורסם

מנהיגים ערבים זה לא דוגמא. תוך כדי ארוחת בוקר הם חותמים על רצח של איזה עשרת אלפים איש בשביל הצחוקים ככה.

פורסם

יש כאן אנשים מנותקים מהמציאות שחושבים שהתנחלות = 2 קרוונים וחצי על איזו גבעה.

חלק עיקרי מהסכומים שמדברים עליהם כאן הולכים לגושים הגדולים - אריאל, גוש עציון, מעלה אדומים, בנימין. בנוסף, חלק עיקרי מתקציב הביטחון ש"מתבזבז" על התנחלויות, היה מתבזבז גם ככה. רק מה? במקום שהצבא ישב בבית אל, הוא היה יושב בפסגת זאב (השכונה הכי גדולה בירושלים ובארץ בכלל). אז, כנראה היית זקוק לכוח גדול יותר ותקציבים גדולים יותר.

פורסם

אם זה ככה למה לא מפרסמים את זה ?.

ד"א , אם תסתכל בסרטון שצירפתי אתה תראה שמהיישובים הגדולים יורדים , כי הם כן מפרסמים לאן זה הולך .

מהיישובים הקטנים אין שקיפות .

פורסם

ליברמן סתם ברברן. לא עושה כלום! רק מברבר כל היום

פורסם

בושה וחרפה. וזו טוענת על עצמה שהיא מועמדת לראשות הממשלה. מירי רגב לא מדברת ככה.

פורסם

ציפי ירדה מהפסים הרבה לפני כן. 4 מפלגות ב 10 שנים. את האשה הזו לא מעניין אף אחד חוץ מעצמה

פורסם

השאלה איפה עובר הגבול

כששטייניץ קורא ללפיד "הבלורית"?

כשאלקין קורא לבוז'י ולבני " היפה והחנון"?

כשכץ שואל (בתגובה לאתמול) אם לבני על סמים?

אני אגב חושב שזה היה מצחיק אבל מוגזם, גם לתכנית כמו מצב האומה. (גם אם אני חושב שהוא אפס/אימפוטנט וזבל בתור ראש ממשלה)

פורסם

האמת - כולם אמירות לא ראויות בעיניי. ציפי לבני פשוט שברה עוד מחסום בתוך השיח הדוחה הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים