עבור לתוכן

Dragon age inquisition

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לשאול..

מה שקצת ביעס אותי זה שחייבים להיגרר עם שאר הקבוצה ולשים להם ציוד ולשפר להם מתקפות..

בא לי פשוט לשחק לבד ולהשקיע נטו בעצמי יש מצב כזה במשחק?

• תגובות 92
  • צפיות 33k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף אחד לא מחייב אותך לקחת איתך קבוצה. פעם הבאה שאתה ב party selection אל תבחר אף אחד. אבל שים לב שהמשחק מותאם לשחק עם קבוצה כך שהוא יהיה קשה יותר.

כמובן יהיה גם מצבים שהמשחק יחייב אותך לקחת דמות מסויימת איתך

אם סתם אין לך כוח לשפר את הדמויות כל רמה יש לך כפתור auto level up שיעשה את זה בשבילך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך..עכשיו יש לי עוד שאלה..אני משחק עם מקלדת ועכבר..ומה שמעצבן זה שצריך ללחוץ על הכפתור הימני כל הזמן בשביל להזיז את המצלמה..

וזה לא נוח..יש דרך לבטל את זה בהגדרות אולי?

פורסם

לא. זה גם היה ככה במשחקים הקודמים בסדרה אז אני גם בספק שהם יוסיפו אפשרות לבטל את זה בפאטץ'

פורסם
  • מחבר

טוב בסדר המון תודה אחי אני יעבור לשלט XBOX חח=]

פורסם

איך המשחק עובד אצלך מבחינת הגדרות, כמה fps מקבל? על איזה מערכת?

פורסם

עם המפרט שבצד בהגדרות מקסימליות מקבל באיזור ה-100.

רזולוציה 2560X1440. הוא לא מוכן לעבוד ב-EYEFINITY על שלושת המסכים משום מה.

פורסם

מפרט בצד. הגדרות בינוני-גבוה (עדיין משחק עם זה קצת, בעקרון אפשר הכל על גבוה) ב- 1920x1080

ה- FPS פשוט בכל מקום, מינימום 40-45 ממוצע 50-60 ותלוי במקום גם עולה ל- 70-80 (כשהכל על גבוה כמעט ולא עובר את ה- 60, רוב הזמן על אזור ה- 45-50)

המשחק גם מסרב לעבוד אצלי על מסך מלא, אני צריך לשחק על borderless windowed כדי שיעבוד.

פורסם

וואלה סוף סוף משחק שיוצא אפוי גמו שצריך מהתחלה! כל הכבוד להם.. אילן, אפשר כבר לקנות unity? או להמתין?

פורסם
  • מחבר

תאמת שאני מריץ אותו על אולטרה חלק ולא נתקלתי בשום בעיות..

חוץ מכמה קריסות של directx 11 שאין לי מושג מאיפה באו ואם זה משו שמכירים?

פורסם

אני משחק כבר כמה ימים יש הרבה קריסות. נהיה פחות כשהורדתי את ההגדרות למינימום ועדכנתי ל BETA DRIVER.

69502GB על 1440P

פורסם

אני מריץ עם mantle אז אין לי מושג לגבי DX11

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל, אני לא מבין איך למשחק כזה יש דיון רק עם 2 עמודים.

מכל המשחקים שיצאו בחודש האחרון - זה ה-משחק.

שרפתי עליו כבר 30 שעות ואני עדיין פאקינג בהתחלה!!!

דבר שני. יש לי בעיה עם דיאלוגים. קווסטים צדדיים דוקא סבבה, מושקעים ברמות מטורפות עד הפרט הקטן ביותר.

אבל. בקווסטים הראשיים תמיד יש באגים שחלק מהדיאלוגים פשוט נתקעים, ואני נאלץ ללחוץ על SKIP ומפסיד חלק גדול מהשיחה.

זה קורה לכם בגרסת הPC? אני משחק בXBONE.

פורסם

מה זה נתקעים? תמונה קופאת אבל הסאונד ממשיך? - כי זה מה שקורה לי (pc). ויש כפתור סקיפ?!! אני פשוט עושה alt-f4 ומתחיל את הדיאלוג מחדש

פורסם

סיימתי אותו ב-85 שעות בערך. לא נתקלתי בבעיות חוץ מפעם שהשארתי אותו עובד יום שלם והיו כל מיני באגים מוזרים. איתחלתי והכל נפתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים