פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים היי, אני מעוניין לתור אחר קבצים שתופסים לי מקום במחשב ואולי אין להם בכלל שימוש ואוכל למחוק אותם. התחלתי לסרוק קצת את התיקיות לראות מה ניתן למחוק ומה שגיליתי זה שיש בכלל פעם בין מה שהתפוסה של C מציג לתפוסה בפועל. אולי הבדיקה שלי בכלל לא נכונה אבל אני עדיין לא מבין למה יש פער של 27 ג'יגה והיכן הם נמצאים? תודה לכל העוזרים
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים האמת היא שלא. סתם ממליצים עליה פה כי איכשהו זה מה שכולם מכירים.אבל כל תוכנה דומה תעשה את העבודה.
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים אצלי זה בכלל הפוך.חסרים לי כ 5 גיגה...........אני צריך לדאוג ?הצגת קבצים נסתרים פעילה.מן הסתם הקבצים בהארד לינק ב WINSXS
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים נראה כאילו סימנת את כל התיקיות אבל לא סימנת את הקבצים שנמצאים ב root .pagefile.sys , hiberfil.sys .בהתאם להגדרות , יכולים לקחת לך בערך 14 גיגה אם יש לך 8 גיגה זכרון ואני מעריך שבערך כפול אם יש לך 16.
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים TreeSize יותר מומלץ מ WinDirStat ?לא מכיר את WinDirStat, אבל TreeSize עושה את העבודה עבורי.
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים מחבר נראה כאילו סימנת את כל התיקיות אבל לא סימנת את הקבצים שנמצאים ב root .pagefile.sys , hiberfil.sys . בהתאם להגדרות , יכולים לקחת לך בערך 14 גיגה אם יש לך 8 גיגה זכרון ואני מעריך שבערך כפול אם יש לך 16. ייתכן. זה הגיוני מה שאתה עובר בהתחשב בכך שיש לי 16 ג'יגה זכרון. היכן הקבצים האלה נמצאים לידע כללי? ומה תפקידם בכוח? - - - תגובה אוחדה: - - - אוקיי. התקנתי את WinDirStat שהראה קצת יותר בפירוט קבצים מסויימים במחשב. כמו שyoavke באמת מדובר על הקבצים האללו. כמו שכתבתי, יש לי 16 ג'יגה ראם במחשב. ומעניין אותי מה התפקיד של הקבצים האלו והאם הם חיוניים? אני מתעניין, כי יש לי מחשב נוסף עם כונן SSD של רק 120 ג'יגה ואני מניח שגם שם הקבצים הללו נמצאים ותופסים מקום. כך זה נראה במחשב עם הSSD ששם יש לי רק 8.5 ג'יגה פנויים: נערך 2014 באוקטובר 2311 שנים על-ידי Yotam.B
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים אצלי הקובץ הזה שוקל 200MB, שמתי את הSSD על מצב "מקסימום אמינות" במג'ישן, כך הוא "מבטל" את הזיכרון הוירטולי ומקטין את הקובץ. נערך 2014 באוקטובר 2311 שנים על-ידי shapin
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים נראה כאילו סימנת את כל התיקיות אבל לא סימנת את הקבצים שנמצאים ב root .pagefile.sys , hiberfil.sys .בהתאם להגדרות , יכולים לקחת לך בערך 14 גיגה אם יש לך 8 גיגה זכרון ואני מעריך שבערך כפול אם יש לך 16.וה ctrl+a לא מסמן אותם ??ו ה page שלי 200 מגה ואין היברנציה - כך המג"ישן של סמסונג מגדיר.
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים http://helpdeskgeek.com/windows-8/hdg-explains-swapfile-sys-hiberfil-sys-and-pagefile-sys-in-windows-8/
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים אני משתמש ב-SpaceSniffer, קובץ SpaceSniffer.exe קטן של פחות ממגה בלי התקנה ובלי כלום.http://www.makeuseof.com/tag/find-lost-space-on-your-hard-disk-with-space-sniffer/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.