עבור לתוכן

בואו נדבר על כסאות מחשב.

Featured Replies

פורסם

קח בחשבון שבסיסי הפלסטיק הזולים לא שווים כלום אם אתה שוקל מעל לממוצע ובמיוחד אם אתה יושב כמו שאתה מתאר (רגליים על השולחן). עדיף כבר להשקיע קצת יותר בחומר עמיד.

• תגובות 267
  • צפיות 379k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לא יודע מה איתכם אבל לי גם חשוב שהכיסא יראה כמו שצריך ולא כמו כיסא פקידה מסריח..
ללא ספק, עדיף שייראה כמו כיסא של ערס צעצוע. :)

במיוחד אחרי שהדמוי-עור ייסדק וייקרע (ואם חס וחלילה יש לך חתולים - עדיף שישר איך שאתה קונה את הכיסא תחתוך אותו עם סכין יפנית בכמה מקומות ותזרוק מהחלון).

פורסם

ערס צעצוע? האמת חיפשתי כזה במנומר אך ללא הצלחה :)

בכל אופן חתולים אין לי ואני שוקל בקושי 73 קילו.

פורסם

אני מתקרב ל-100.

כסאות הפלסטיק האלה לא שווים כלום. כבר שברתי ותיקנתי מספר כסאות כאלה כמה פעמיים (אוהב להישען).

טלאי על טלאי על טלאי.

הריפוד הולך, הידיות נשברות, המושב נמעך, בסיס הברזל מתעקם, מתפרק ונשבר.

היום עם מקלדות ועכבר אלחוטיים, מסכי 50 אינץ', בלוטופ וכו' מה יותר נוח מכורסת טלוויזיה נפתחת?

וזה באותו אזור מחיר אז טיפשי להתעקש בדקויות על כיסא יקר, מעפן ולא נוח, שלך תדע אם בכלל יתאים לך מעבר לרושם הראשוני.

רק צריך להתאים טיפה את סביבת העבודה לכורסא גדולה ומפנקת וזה יכול להיות מצויין!

BIGGER IS BETTER!

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא יודע על מה אתם מדברים, זה נקרא נוח, מעבר לכך לא קיים משהו אחר מבחינתי:

mumazavu.jpg

הגב מוטה מעט אחורה, מרפקים ישרים עם המגש של המקלדת ונשענים על הידיות בגובה הנכון, יש לי גם תמיכה/בליטה לגב בכיסא, רגליים על המדף, בקיצור שייח טורקי :biglaugh:

ידיות קמורות מפלסטיק זה ביג NO-NO.

יוצרות כאבים באמה. הידיות צריכות להיות ישרות או לפחות עם ריפוד

פורסם
אתמול הבאתי את הכסאות וקסמן F15 שרכשתי.

כשקונים בחנות הכסא כבר מגיע מורכב (חדש), אבל אני רכשתי באינטרנט ולכן הוא הגיע באריזת קרטון (ענקית) שמצריך הרכבה לבד, שהיא פשוטה נורא.

לא מדובר בהרכבה כמו של כל שאר הכסאות הסיניים (עם ברגים וכו'), אלא זה פשוט מגיע עם בסיס (רגליים) + משענת גב + הכסא עצמו. כל המנגנון עצמו כבר מורכב מראש בצורה איכותית במפעל ובלי כאבי ראש.

משימוש ראשוני, רואים שמדובר בכסא בליגה אחרת לגמרי. הבד איכותי ונושם, הספוג עבה ומלא, ישנן הרבה אפשרויות כיוונון, המנגנון באיכות טובה, ויש תמיכה טובה לגב.

כלל לא מדובר בכסאות תלמיד / סטודנט הפשוטים.

4NWnwOPm.jpg

האם יש אפשרות להישען בו ואולי גם להתנדנד?

קראתי הרבה דברים טובים על החברה עצמה ועל האחריות שלהם (3 שנים), ניראה לי שאני אעדיף כיסא שניראה פשוט אך יתן תמורה טובה יותר, כי אין דבר שאני שונא יותר מדמוי עור שנקרע, הדבר הכי לא נוח בעולם (חבר שלי קנה לפני 8 חודש כיסא דמוי עור במחיר יקר וכבר נקרע לו הרבה).

הידיות בכיסא שמתכווננות, האם זה כלפי מעלה?

פורסם

יש נדנוד אבל לא בזווית גבוהה (אי אפשר לשים רגליים על השולחן). הידיות מתכווננות לגובה.

פורסם

יש לי נסיון ממושך עם הכיסא הזה.

במילה אחת -זבל.

אפשר להישען, אין נידנוד.

פורסם

אולי אני מדבר על F17 אבל לא נראה לי שיש הבדל.

מראה זהה.

פורסם
תוכל לעלות תמונה?

זה הכיסא שיש לי, חשוב לי לציין שאני הורס כיסאות סדרתי ונדיר שכיסא מחזיק אצלי יותר מחצי שנה-שנה, חוץ מהקרע על הידית שקרה בשבוע האחרון הכיסא נראה ומתפקד כמו חדש.

DSC_2546.jpg

פורסם
יש נדנוד אבל לא בזווית גבוהה (אי אפשר לשים רגליים על השולחן). הידיות מתכווננות לגובה.

אני לא צריך משהו מוגזם, מימלא אין מקום לרגליים:

5748622.png

יש לי נסיון ממושך עם הכיסא הזה.

במילה אחת -זבל.

אפשר להישען, אין נידנוד.

האם תוכל לפרט למה בידיוק זבל? האם עדיף לדעתך לקנות חיקוי עור באותו מחיר?

פורסם

ריפוד נמעך, הברזל של המשענת נשבר וריתכתי אותו, הספוג של הידית נקרע והדבקתי אותו, כיוונון הגובה היה מחזיק טוב בהתחלה אבל עכשיו צונח (חשוב מאוד לבדוק בכיסאות!), ידיות קצרות ומסכנות, כיסא "תלמיד".

יש לציין שאלו בעיות שחוזרות על עצמן בכל הכיסאות בטווח המחירים הזה.

בהתחלה הם מרגישים 10!

אני אוהב כיסאות גדולים ורחבים עם משענת גבוהה עד לראש וגב וידיות ישרות בלי קימורים חדים ובעייתים.

הגעתי למסקנה שספה עונה על הדרישות האלה בצורה הכי עמידה ומלאה חח.

כשאתה חוזר הביתה אתה מתרווח על הספה הנפתחת בסלון לא על כיסא המחשב. תחשבו על זה.

כסאות זולים זה ברוך. הם מתבלים ומאבדים נוחיות יחסית מהר אם אתה משתמש כבד, pun intended, כמוני.

עד 1000 חבל על הזמן. קצרי מועד.

כסאות 300~400 ו - < 1000 זה אותו הדבר.

על תתאמץ לזרוק כסף סתם.

פורסם

הריפוד לא נמעך בכסאות עור למיניהם שיש בהן ספוג זול? לגבי כל הבעיות שתיארת, איפה האחריות בסיפור? לא פנית אליהם?

עברתי על כל הכסאות הזולים דמוי עור בחנויות הקרובות אליי ושום דבר לא נוח, רק כסא אחד ב600 ש"ח אך יש בו אפשרות רק לנעילה במצב זקוף (לא בדקתי, ככה אמרו) או רגיל שנשענים, וגובה, אין יותר אפשרויות מזה.

אם אני כבר משקיע 600 ש"ח לא עדיף את הF15?

לגבי ספה, אין לי ממש סכומים גבוהים להשקיע, אולי בעתיד, כרגע לא.

נכון לעכשיו אני יושב על כיסא פלסטיק זול, והוא נוח לי בגב יותר מכל הכיסאות הזולים שבדקתי בחנויות (שומר על הגב ישר), לא חשבתי שיש גרוע מזה, ניראה לי אני אסע לווקסמן ואראה מה יש להם.

פורסם
ריפוד נמעך, הברזל של המשענת נשבר וריתכתי אותו, הספוג של הידית נקרע והדבקתי אותו, כיוונון הגובה היה מחזיק טוב בהתחלה אבל עכשיו צונח (חשוב מאוד לבדוק בכיסאות!), ידיות קצרות ומסכנות, כיסא "תלמיד".

יש לציין שאלו בעיות שחוזרות על עצמן בכל הכיסאות בטווח המחירים הזה.

בהתחלה הם מרגישים 10!

אני אוהב כיסאות גדולים ורחבים עם משענת גבוהה עד לראש וגב וידיות ישרות בלי קימורים חדים ובעייתים.

הגעתי למסקנה שספה עונה על הדרישות האלה בצורה הכי עמידה ומלאה חח.

כשאתה חוזר הביתה אתה מתרווח על הספה הנפתחת בסלון לא על כיסא המחשב. תחשבו על זה.

כסאות זולים זה ברוך. הם מתבלים ומאבדים נוחיות יחסית מהר אם אתה משתמש כבד, pun intended, כמוני.

עד 1000 חבל על הזמן. קצרי מועד.

כסאות 300~400 ו - < 1000 זה אותו הדבר.

על תתאמץ לזרוק כסף סתם.

אני חושב שאנחנו לא מדברים על אותו כסא. הידיות חזקות ויציבות מאוד. כיוונון הגובה לא עושה בעיות. שברתי לו משהו במנגנון הגב כי במשך תקופה ארוכה שמתי רגליים על השולחן (למרות שהכסא לא בנוי לזה). הבעיה הזו טופלה באחריות. הספוג מצויין. אני כותב משימוש של כשנתיים+ בכסא הנ"ל.

פורסם

אותו כיסא חביבי.

ישבתי עליו איזה 4 שנים.

מנגנון הגובה דווקא מבין היותר טובים שהתנסתי בהם, אבל גם הוא תש כוחו עם הזמן.

הספוג של המושב עוד בסדר, אבל המשענת לא מה שהייתה בעבר. מרגישה דקה מאוד היום.

אף אחד לא אמר שהידיות לא "חזקות ויציבות", אמרתי שהן קצרות ומסכנות. בנייה פלסטיקית עלובה.

לפחות כשהידיות לא מחוברות למשענת הן לא נוטות להישבר.

כבר החלפתי את הכיסא פעם אחת במסגרת אחריות.

לא זוכר מה היה העניין בדיוק.

לפני כמה שנים רכשתי כיסא מנהלים כמו שתיארתי מ-ACE באזור ה-400 ש"ח, תנסה לבדוק אם תמצא משהו דומה.

החזיק דיי טוב בסה"כ.

כמו הכיסא של עידן רק עם משענת גבוהה יותר וידיות ישרות ובלי פתחי אוורור אם זה מה שזה היה חח.

שם, דרך אגב, הספוג של המושב נהיה פלטה (מרגישים קרש), אבל עדיין נוח מפסיק.

חשוב מאוד גם לבדוק גובה מקסימלי! יש כיסאות שלא מתרוממים מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים