עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם
הנה שוויון האישה בתרבות "המוסר" היהודי:

midracha1.jpg

כל הדתות הן זבל ויש להן אחריות לא מבוטלת לתחלואים הכי גדולים של המין האנושי, המעשים האכזריים ביותר נעשו בשם דתות. הנוצרים של ימי הביניים לא היו טובים במאום מהמוסלמים הקיצוניים של היום.

המצב ישתנה לא כאשר האסלאם ישתנה, אלא כאשר האסלאם ייזנח לטובת תורת מוסר אוניברסלית של צדק טבעי.

דמגוגיה.

תסתכל על מדינת ישראל.

על רוב היהודים.

על מה שמקובל.

על העולם הנוצרי שנולד ומחזיק עדיין באותם ערכים בסיסיים של היהדות כמו עשרת הדברות.

לרצוח לגנוב לאנוס ולשקר מותרים על פי האיסלם.

לא רק שהם מותרים, הם חובה על פי הקוראן ומשנתו של מוחמד.

לשקר היא אסטרטגיה הכתובה בקוראן.

התנהגות המוכתבת מתוך המציאות, כל עוד אותה מציאות אינה מאפשרת את כיבוש האוייב בשם האיסלם.

לעזאזל!!! אפילו להיות חברים של שאינם מוסלמים הוא איסור על פי הקוראן.

אתה קולט?!?!?!?!

לרצוח את כל מי שכופר באיסלם(במיוחד מוסלמים).

לשעבד ולהשפיל את כל מי שמסרב להתאסלם, ולמרר את חייו.

להתייחס לנשות הכופרים כשלל מלחמה.

ולנשות המוסלמים כרכושם המשליך על כבוד ביתם.

אלו לא סעיפים לא מובנים דו משמעותיים.

זהו לב ליבו של מהות האיסלם ודרכו.

זהו דרכו של מוחמד, ועיקרי מעשיו.

גוף ההיסטוריה המוסלמית, מלחמתה וניצחונותיה.

אי אפשר לשנות את אופיו התוקפני והאכזרי של האיסלם.

הערבים לעולם יהיו שבויים בין האשליה הקולקטיבית שהאיסלם הוא הצדק, והרצון לשנות את המציאות המחורבנת שהאיסלם מוליד.

שינוי שאינו יכול להתרחש מתוך ועל בסיס האיסלם מצד אחד, ואינו מורשה להתקיים בתוך מדינה מוסלמית כעלבון לה מצד שני.

המוסלמים המודרנים במדינות מערביות הם אינם אלה שקר בו חצאי אמיתויות.

אשליה זמנית של מודרניות וכבוד הדדי לערכי אדם.

שקר זה לא יחזיק במדינה עם רוב מוסלמי.

גם במדינות מוסלמיות הצעירים והאינטלקטואלים והסטודנטים ושאר הלא מרוצים, הם מיעוט שנמצא בהתנגשות עם הרוב המוסלמי.

עם לב ליבה של התרבות המוסלמית.

אין אפילו מדינה אחת מוסלמית שהצליחה להשתנות מספיק כדי להפוך להיות מסוגלת לקיים דמוקרטיה וזכויות אדם.

היחידה שהתחילה להתקרב לכך היתה טורקיה.

והסיבה היחידה שהיא הצליחה לעשות זאת היא בגלל אטאטורק שהיה שליט לו כוח מוחלט, והוא החליט על דעת עצמו לשנות את טורקיה ולהבטיח את עתידה כמדינה מודרנית.

והוא נכשל למרות מאמציו והמנגנוני הגנה שהוא הקים בראיית העתיד.

למה? כי המוסלמים הצביעו למפלגה מוסלמית, ומרגע שזו עלתה לשלטון ופירקה את כוחו של הצבא להגן מפני שלטון מוסלמי, הרצון האמיתי של האיסלם קיבל את החופש לרמוס שוב זכויות אדם ולקדם טימטום בשם האיסלם.

במצרים הליברלים רצו מהפכה כדי לקדם זכויות אדם ודמוקרטיה.

מה קיבלו?

דמוקרטיה בה האחים המוסלמים עולים לשלטון כדי לרמוס את זכויותם של מיעוטים ולהשליט סדר איסלמי.

ומה הדרך היחידה לעצור אותם? כוח צבאי ודיקטטורה בשם העם.

נראה כמה זמן זה יחזיק עד שהם יאכלו אחד את השני במאבקי דיקטטורה כוחנית ואלימה לרמוס את זכויותיהם של אלו שרוצים לרמוס את זכויותיהם.

האירוניה הגדולה היא שזו בדיוק הבעיה עם האיסלם מאז ומתמיד, מתחילתו ועד היום.

מהות האיסלם היא כיבוש ושליטה על גופם ונפשם של אחרים, קבוצות, אומות, מדינות, והעולם כולו בסופו של דבר אם רק יתאפשר(רק שאלה של זמן מבחינתם, לא שאלה של רצון כי הרצון תמיד היה ועדיין קיים).

האיסלם משליט על אחרים פחד ויראה בפני כוחו ו"צדקתו" של האיסלם.

מבחינה רבה מאוד! צדקו של האיסלם נמצאת בכוחו.

נצחונותיו וכיבושיו הם ההוכחה לצדקתו.

ולכן הדבר תמיד קשור אחד בשני.

נערך על-ידי Art Tatum

• תגובות 1.2k
  • צפיות 298.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ארט מאשים מישהו בדמגוגיה, זה באמת משעשע...

פורסם

ART,

אם אתה מאשים אותי בדמגוגיה, כנראה שלא הבנת כלל את כוונתי.

אני מסכים עם דבריך לגבי האסלאם, אין לנו כאן וויכוח. ברור לי שלא יכול לצמוח שינוי לטובה כל עוד האסלאם נמצא בלבבות האנשים. לכן כתבתי במפורש ש"המצב ישתנה לא כאשר האסלאם ישתנה, אלא כאשר האסלאם שאנו מכירים ייזנח לטובת תורת מוסר אוניברסלית של צדק טבעי". אני מקווה שקדמה, נאורות, אוניברסליות וזכויות אדם יחליפו ברבות הימים את עקרונותיו המאוסים של האסלאם.

אני פשוט לא מסכים עם הערת האגב שלך בדבר "שוויון זכויות האישה במוסר היהודי-נוצרי". שוויון הזכויות לאישה במדינת ישראל הוא לא בגלל המוסר היהודי, אלא למרות המוסר היהודי. היהדות מכפיפה את האישה לבעלה גם בטרמינולוגיה ("בעל") וגם במהות (עדות אישה אינה קבילה, אין סמכות רבנית או פסיקתית נשית וכו').

הגבתי כדי לרמוז שבחרת דוגמה מאוד לא מוצלחת כדי להראות את נחיתותו המוסרית של האסלאם ביחס לנצרות וליהדות. יש דוגמאות טובות הרבה יותר, כמו קדושת החיים ביהדות, ה"לחי השנייה" והפייסנות של הנצרות, החמלה, העזרה לגרים ולזרים וכו'.

פורסם
ארט מאשים מישהו בדמגוגיה, זה באמת משעשע...

תמחק את המילה הראשונה מהתגובה שלו.

עכשיו תגיב למהותו של עניין. בוא נראה אותך.

פורסם

^^

עוד אחד שרואה "Animor" ונאטם מבלי לנסות להבין מה אני כותב. גם במקרים בהם אני מסכים עם עיקר דבריו ועמדותיו. אני משוכנע שאם Art היה כותב בדיוק את מה שכתבתי, הוא היה מקבל ממך Like.

נערך על-ידי Animor

פורסם
ART,

לכוונתך אין שום קשר להיות הדברים שהבאת דמגוגיה.

כשאדם עושה שימוש בטפל כדי להציגו כעיקר, המצגת היא דמגוגית.

נכון יש עדיין שוביניזם ופטריאכליזם גם בחברה המערבית, ובתרבות היהודונוצרית.

אבל לשלול זכויות בסיסיות, לכלוא אותן בבית, לחתוך להם את הדגדגן כדי שלא יהנו מסקס, ולהרוג אותם אם הם לא מצייתות או מביישות את "כבוד" משפחתם?

זה רק בעולם המוסלמי קיים כחלק רחב מתרבות ודת.

וצריך לראות את הדברים בהקשרם הרחב וההיסטורי.

האיסלם כבש עשרות מדינות והשתלט על יבשות.

אנס ובזז ומכר לעבדות ולקח לשפחה ונשא לאישה את נשות האוייבים.

עד כדי כך שהותר לגבר כמה וכמה נשים(כי הכיבושים הובילו לבעלות על פי כמה נשים מגברים, מהרגע בו כנופיות מוחמד התחילו במלחמתם), וכתמריץ ופרס ללוחמים.

יש קשר חזק מאוד בין הדברים.

לאיסלם יש יותר חיבור ומסורת ובסיס מוסרי דתי וערכי עם כיבוש אחרים וראיית המעשה כצודק ונכון, מכל דת אחרת בעולם.

פי 1000!!!

האיסלם הוא ברבריזם מאורגן ומעוגן בחוקים הנועדים להרחבת וחיזוק שליטתו.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

מסתנני העבודה בדרום תל אביב:

גם הם איסלמים והעובדות מדברות בעד עצמן.

אין קשר לכיבוש ולא לכלום. זו התרבות שלהם, זו המציאות שהם רוצים ליישם בעולם.

אלימות ושגעון

השמאל זו "חיה" חלשה, טבע חלש, מחפש היגיון איפה שאין ואז מתאמץ להתפשר. אין לראש השמאלני את האינטיליגנציה מהסוג המסויים שקשורה בהישרדות והבנת איום, הנדרשת, את ההבנה הבסיסית הנדרשת כדי לדעת מה המצב שלו ואיזה סוג של בחירות עליו לעשות כדי לשפר את מצבו.

לשמאלני אין את היכולת השכלית (שוב, פגם ב DNA), להבין שכאשר יהיה פה רוב ערבי שיבחר בממשלה ערבית, יהיה פה בעצם מדינה כמו עירק, כמו איראן.. כמו.... פלסטין.

ואז שיחליף מנעול בדלת ויתקין סורגים, או שיטוס לקנדה, כי את הילדות שלו יאנסו ברחוב או בבית, וברחוב יעשו עליו פוגרומים, ושופט אריתראי מוסלמי יחייב את הבת הנאנסת שלו להתחתן עם האונס כמקובל באפריקה.

שופט ערבי ישחרר את האנס כי דם יהודי הוא גם ככה טמא וכופר, שתגיד תודה בכלל שעושים משפט ולא תולים אותה על מנוף בכיכר העיר כמו באיראן שהיא ממציאה שקר כזה היהודיה הכופרת.

תצעק בבית המשפט שהיית שמאלני זה כבר לא יעזור לך.

אתם השמאלנים, נתנו לכם גוגל כדי שתקראו על האיסלם. נתנו לכם ספרי היסטוריה כדי שתדעו מה האיסלם עולל ועדיין מעולל בעולם.

נתנו לכם עיניים ושכל כדי שתוכלו להשוות ולראות שאין הבדל, בכל גזע ובכל מין, וכאשר האיסלם מעורב יש רוע.

אבל אתם בשלכם.

עכשיו תשאל פותח הדיון, למה קשה לך להיות שמאלני במדינת ישראל, כי אתה טיפש שאתה בוחר להיות שמאלני, זו הסיבה. ולאנשים טיפשים קשה יותר.

טיפש, כהפך מחכם, לא בתור קללה שנועדה להעליב.

רק ימין אמיתי יהודי, שמה שמניע אותו זה ערכים יהודים, יוכל להוות הגנה ויריב שקול לאיום האיסלמי.

כי ככה או אחרת תצתרך להילחם, כי אתה יהודי.

עדיף עכשיו עם צה"ל כאשר אתה עדיין בעמדת כוח חזקה יותר.

פורסם
ART,

אני מסכים עם דבריך לגבי האסלאם, אין לנו כאן וויכוח. ברור לי שלא יכול לצמוח שינוי לטובה כל עוד האסלאם נמצא בלבבות האנשים. לכן כתבתי במפורש ש"המצב ישתנה לא כאשר האסלאם ישתנה, אלא כאשר האסלאם שאנו מכירים ייזנח לטובת תורת מוסר אוניברסלית של צדק טבעי". אני מקווה שקדמה, נאורות, אוניברסליות וזכויות אדם יחליפו ברבות הימים את עקרונותיו המאוסים של האסלאם.

אני פשוט לא מסכים עם הערת האגב שלך בדבר "שוויון זכויות האישה במוסר היהודי-נוצרי". שוויון הזכויות לאישה במדינת ישראל הוא לא בגלל המוסר היהודי, אלא למרות המוסר היהודי. היהדות מכפיפה את האישה לבעלה גם בטרמינולוגיה ("בעל") וגם במהות (עדות אישה אינה קבילה, אין סמכות רבנית או פסיקתית נשית וכו').

הגבתי כדי לרמוז שבחרת דוגמה מאוד לא מוצלחת כדי להראות את נחיתותו המוסרית של האסלאם ביחס לנצרות וליהדות. יש דוגמאות טובות הרבה יותר, כמו קדושת החיים ביהדות, ה"לחי השנייה" והפייסנות של הנצרות, החמלה, העזרה לגרים ולזרים וכו'.

אני דווקא חושב שהוא הבין את כוונתך מצויין. בעוד שאכן "זכויות האישה" הן לא הדוגמה הכי מוצלחת ל"עליונות המוסרית" של היהדות, מדבר אחד התעלמת: בעוד שאכן זה נבלה וזה טריפה, המצב באסלאם גרוע בהרבה מהמצב ביהדות. הזרמים הכי קיצוניים ביהדות בקושי משתווים בתחומים מסויימים למיינסטרים המוסלמי. מתי לאחרונה שמעת על יהודי שהרג את בתו על שהתרועעה עם גבר? היכן ראית בתורה או בכל הספרות הנלווה ציווי (לא היתר, ציווי!) על הבעל להכות את אשתו אם אינה נשמעת לו? האם החרדיות בישראל מתלבשות כמו הנשים באפגניסטאן ומוכות בשוטים אם הפרו את קוד הלבוש?

שוב, אני מסכים עם הקביעה ש"כל הדתות הן רעה חולה", אבל אנא, אל תתמם ותנסה להציג את כל הדתות כחוטאות בכך במידה שווה. זה ממש לא מוסיף לטיעוניך נקודות זכות.

פורסם
מסתנני העבודה בדרום תל אביב:

גם הם איסלמים והעובדות מדברות בעד עצמן.

אין קשר לכיבוש ולא לכלום. זו התרבות שלהם, זו המציאות שהם רוצים ליישם בעולם.

אלימות ושגעון

השמאל זו "חיה" חלשה, טבע חלש, מחפש היגיון איפה שאין ואז מתאמץ להתפשר. אין לראש השמאלני את האינטיליגנציה מהסוג המסויים שקשורה בהישרדות והבנת איום, הנדרשת, את ההבנה הבסיסית הנדרשת כדי לדעת מה המצב שלו ואיזה סוג של בחירות עליו לעשות כדי לשפר את מצבו.

לשמאלני אין את היכולת השכלית (שוב, פגם ב DNA), להבין שכאשר יהיה פה רוב ערבי שיבחר בממשלה ערבית, יהיה פה בעצם מדינה כמו עירק, כמו איראן.. כמו.... פלסטין.

ואז שיחליף מנעול בדלת ויתקין סורגים, או שיטוס לקנדה, כי את הילדות שלו יאנסו ברחוב או בבית, וברחוב יעשו עליו פוגרומים, ושופט אריתראי מוסלמי יחייב את הבת הנאנסת שלו להתחתן עם האונס כמקובל באפריקה.

שופט ערבי ישחרר את האנס כי דם יהודי הוא גם ככה טמא וכופר, שתגיד תודה בכלל שעושים משפט ולא תולים אותה על מנוף בכיכר העיר כמו באיראן שהיא ממציאה שקר כזה היהודיה הכופרת.

תצעק בבית המשפט שהיית שמאלני זה כבר לא יעזור לך.

אתם השמאלנים, נתנו לכם גוגל כדי שתקראו על האיסלם. נתנו לכם ספרי היסטוריה כדי שתדעו מה האיסלם עולל ועדיין מעולל בעולם.

נתנו לכם עיניים ושכל כדי שתוכלו להשוות ולראות שאין הבדל, בכל גזע ובכל מין, וכאשר האיסלם מעורב יש רוע.

אבל אתם בשלכם.

עכשיו תשאל פותח הדיון, למה קשה לך להיות שמאלני במדינת ישראל, כי אתה טיפש שאתה בוחר להיות שמאלני, זו הסיבה. ולאנשים טיפשים קשה יותר.

טיפש, כהפך מחכם, לא בתור קללה שנועדה להעליב.

רק ימין אמיתי יהודי, שמה שמניע אותו זה ערכים יהודים, יוכל להוות הגנה ויריב שקול לאיום האיסלמי.

כי ככה או אחרת תצתרך להילחם, כי אתה יהודי.

עדיף עכשיו עם צה"ל כאשר אתה עדיין בעמדת כוח חזקה יותר.

לא יאומן שתגובה כזו נכתבת ועוברת כאילו כלום. אני פשוט לא מאמין שאדם מצליח להעלות בדעתו דעות חשוכות כאלו לכתוב אותם בפורום ציבורי עם חוקים ולצאת מזה בלי אף גינוי.

amitr אתה בושה, אתה מבייש את עצמך ואת העם שלנו. לא אגזים אם אומר שאתה מצטייר בעיני כ"היטלר יהודי" פשוט כך. איך אתה לא מתבייש לחשוב להאמין ולשתף דעות כאלו גזעניות וחשוכות?

פשוט בושה וחרפה שיהודי מדבר ככה על יהודים אחרים. אתה פשוט בזיון לך לפסיכולוג תבקש עזרה, לך תבקר ביד ושם.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם
לא יאומן שתגובה כזו נכתבת ועוברת כאילו כלום. אני פשוט לא מאמין שאדם מצליח להעלות בדעתו דעות חשוכות כאלו לכתוב אותם בפורום ציבורי עם חוקים ולצאת מזה בלי אף גינוי.

amitr אתה בושה, אתה מבייש את עצמך ואת העם שלנו. לא אגזים אם אומר שאתה מצטייר בעיני כהיטלר יהודי פשוט כך. איך אתה לא מתבייש לחשוב להאמין ולשתף דעות כאלו גזעניות וחשוכות?

פשוט בושה וחרפה שיהודי מדבר ככה על יהודים אחרים. אתה פשוט בזיון לך לפסיכולוג תבקש עזרה, לך תבקר ביד ושם.

הפסקתי לקרוא את התגובות ההזויות והמטופשות שלו, אז אני גם לא מגיב. מציע גם לך לא להתרגש ופשוט לדלג.

אבל לך אני כן רוצה להגיב, בתקווה שאתה לא חסר תקנה כמוהו: לכנות מישהו "היטלר" זה זילות השואה ומעשה שלא ייעשה ע"י יהודי שמכבד את זכר קורבנות הנאצים. זה מעשה שמבייש גם את עושהו. אני מבין שהזדעזעת מההבלים שלו, אבל הלכת רחוק מדי.

אני דווקא חושב שהוא הבין את כוונתך מצויין. בעוד שאכן "זכויות האישה" הן לא הדוגמה הכי מוצלחת ל"עליונות המוסרית" של היהדות, מדבר אחד התעלמת: בעוד שאכן זה נבלה וזה טריפה, המצב באסלאם גרוע בהרבה מהמצב ביהדות. הזרמים הכי קיצוניים ביהדות בקושי משתווים בתחומים מסויימים למיינסטרים המוסלמי. מתי לאחרונה שמעת על יהודי שהרג את בתו על שהתרועעה עם גבר? היכן ראית בתורה או בכל הספרות הנלווה ציווי (לא היתר, ציווי!) על הבעל להכות את אשתו אם אינה נשמעת לו? האם החרדיות בישראל מתלבשות כמו הנשים באפגניסטאן ומוכות בשוטים אם הפרו את קוד הלבוש?

שוב, אני מסכים עם הקביעה ש"כל הדתות הן רעה חולה", אבל אנא, אל תתמם ותנסה להציג את כל הדתות כחוטאות בכך במידה שווה. זה ממש לא מוסיף לטיעוניך נקודות זכות.

אני ממש לא מיתמם ואני מסכים לחלוטין עם הקביעה הזו. עצם הבסיס עליו מושתת האסלאם הוא רקוב, מושחת ושולל זכויות אדם. גם האסלאם המתון שואף להשתלט על שאר העולם, פשוט רוצה לעשות זאת בדרך מתוחכמת יותר ובאמצעים פחות אלימים.

בשם הנצרות נגרמו זוועות בל תתוארנה, משום שהשליטים מעלו בעקרונות הנוצריים הבסיסיים והובילו את נתיניהם למלחמות ולאכזריות במשך מאות שנים. אבל במקרה של הנצרות, הפגם אינו בעקרונות הדת אלא ביישום ובעיוות שלהם.

היהדות האורתודוכסית שוללת זכויות אדם אלמנטריות, אבל לפחות לא הביאה למותם של מיליוני בני אדם.

כן, כל הדתות חולות, אני עומד על עמדתי זו: אבל בעוד שליהדות יש שפעת, לנצרות יש דלקת ריאות והאסלאם סובל מסרטן חשוך מרפא.

ויחד עם כל זאת, להביא בתור דוגמה למוסר היהדות את שיוויון האישה, זה פשוט מגוחך. זו אולי הדוגמה המובהקת ביותר לצד החשוך והפרימיטיבי שביהדות.

פורסם

פרקש, חוץ מטענות לגופו של אדם, יש לך מה להגיב לדבריו מלבד לקרוא לו "היטלר"?

אני לא בהכרח מסכים עם סגנון הכתיבה שלו, אבל מסכים עם תוכן דבריו. אם היית עוצר לחשוב על התוכן, במקום ישר להעלות קצף בפה ולצרוח "ימני פאשיסט", אולי היית לומד משהו.

פורסם

תחסוך לי את ההתייפייפות שלך. אדם כזה צריך לגנות ולהוקיע בלי קשר לאם הוא מחזיק בדעות שאתה מסכים איתם או לא.

זה בושה שאתה בכלל ממשיך להחזיק איתו מחנה משותף כלשהו.

הבנאדם הזה והדעות שלו מסוכנות, פוגעניות, ואם היית מחליף את המילה "שמאלנים" ב"יהודים" אז כולכם הייתם תוקפים אותו בדיוק כמוני. אז מה שמאלנים הם לא יהודים?

בנוסף אתה חצוף, "תלמד ממנו", מאיפה לך איזה דעות רצות לי בראש, במה אני מאמין ובמה לא? האם אני ימני או שמאלני?

מאדם כזה אני לא רוצה ללמוד שום דבר. אם בכלל מעניינן אותך מה דעתי היית יכול לשאול במקום לתקוף, ולנסות להוציא אותי טיפש/דביל.

תפסיקו עם היוהרה הזו שלכם, שכול מי שלא מסכים אתכם הוא טיפש/צריך ללמוד.

Animor אני האחרון שיזלזל בשואה, יחד עם זאת הדברים שלו פשוט מזעזעים. אני חושב שמדובר בבנאדם מסוכן מאוד, ההבדל בין מחשבה שאתה מאמין בה בלב שלם למעשה הוא קצר.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

ויחד עם כל זאת, להביא בתור דוגמה למוסר היהדות את שיוויון האישה, זה פשוט מגוחך. זו אולי הדוגמה המובהקת ביותר לצד החשוך והפרימיטיבי שביהדות.

אתה לא מדבר לעניין.

לא מדובר על היחס לאישה בכתבי היהדות, או בקבוצות חרדיות.

למרות שגם שם המצב פי כמה וכמה עדיף על היחס של האיסלם לאישה.

מדובר על היחס לאישה של התרבות המערבית.

התרבות המערבית היא תוצאה של המוסריות היהודונוצרית.

תרבות שמקדשת את החיים.

שרוצה להציל נפשות ולהשכין שלום.

תרבות שעליה התפתחה התרבות הליברלית המערבית.

שבלעדיה לא היתה קיימת.

תרבות בה לנשים ואנשים יש את החופש הכי גדול בהיסטוריה של העולם להיות אינדיבידואלים ולהביע את עצמם.

האיסלם היא תרבות שמקדשת את המוות.

מאמיניה אינם אלה בשר תותחים במלחמתה בכופרים.

אנוסים מתוך כיבוש ופחד ללכת בדרכה ולהגדיל את מעגל הקורבנות.

מדוכאים וכועסים ומוטרפים יותר מכל תרבות אחרת בהיסטוריה של העולם.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

אבל על זה בדיוק אני מדבר - התגובה הפבלובית הזו של "אלו דעות שצריך להוקיע" (ולא חלילה להרהר בהן), כשהדעות הללו בסה"כ רוצות את טובתך כחלק מעמינו.

לא משנה כמה תוקיע דעה זו או אחרת, אם היא מבוססת על אמת, האמת תוותר בעינה.

פורסם

"

לשמאלני אין את היכולת השכלית (שוב, פגם ב DNA), להבין שכאשר יהיה פה רוב ערבי שיבחר בממשלה ערבית, יהיה פה בעצם מדינה כמו עירק, כמו איראן.. כמו.... פלסטין."

נשמע כמו קטע מתוך "תורת הגזע לשמאלנים"

אם אלו לדעתך דעות שלא צריך להוקיע, ולא רק אפילו צריך ללמוד מהם אתה מחורפן לא פחות ממנו, ואני לא מתדיין עם אנשים מחורפנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.