עבור לתוכן

Project ReDwarf - 29/5/2014 - עדכונים בעמוד 12

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה אבל הניקל נראים די דומים לכסופים כאשר כל השאר שחור , בקשר לסליבינג ,חסרים לי כמה פינים של ATX ( צריכים להגיע לי בקרוב ) ואז אני אסיים הכבלים של ה8PIN והPCI-E .

Blader

• תגובות 115
  • צפיות 55.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה פצצה.

אבל כמו שארקדור אמר, צנרת דקה יותר הייתה מחמיאה יותר לבנייה הזאת, משהו כמו 1/2 5/8 או אפילו 3/8 1/2

פורסם
  • מחבר

מסכים אתכם , המחשבה נכונה , לופ קצר ומארז קטן עם צנרת דקה אולי יראה מעט טוב יותר ( תלוי בטעם אישי , אני אוהב את הצינורות 3/4OD ) , אך כבר יש לי את כל החלקים ( למעט מספר מחברים ) ולHARD TUBES אני לא אחזור לסיבוב נוסף ( כמעט הפסדתי מערכת בסיבוב הראשון ) בניות עם COMPRESSION FITTINGS יותר מוכרות לי ואני סומך יותר עליהן מאשר על הצינורות הקשיחים אשר מוחזקים במקום ע"י מעט לחץ והרבה רצון טוב :undecided:

אני עדיין חושב שנראה טוב , ואם יקרר גם קצת יותר טוב ( כמה מעלות לכאן או לכאן ) מה טוב .

Blader

פורסם

זה באמת נראה טוב , אני אהבתי :xyxthumbs:

מה שכן בסיבוב הבא (אני מהמר שיהיה כזה בעתיד) תן צ'אנס לאקרילית אם צריך תרביץ קצת כיפופים סתם בשביל להתרגל לחומר (הוא לא כזה יקר בארץ) אחרי שמתרגלים זה הולך יותר בקלות. ואת המחברים כבר יש לך..

פורסם

ההבדל אגב נע בין חצי מעלה למעלה.

פורסם

אנשים פה בג'ננה על פרויקטים הא חחח

נעלמתי לכמה זמן.. הייתי עסוק עם פרויקט אחר (לא קשור למחשבים).

פורסם
  • מחבר

תופעה קצת מוזרה , הרכבתי את המערכת , המחשב עבד נהדר כחצי שעה ואז נכבה ונכנס ללופ של הדלקה וכיבוי מידיים , כנראה שמשהו עדיין היה רטוב או קצר כלשהו , פרקתי הכל שוב לאחר ניקוז הנוזלים ועברתי שוב עם אוויר דחוס על הלוח בכל חריץ ומחבר , חיברתי את המערכת ללא קירור המים והכל עובד רגיל כבר מאתמול , אני כנראה ארכיב שוב הכל חזרה היום אבל השאלה היא , אם אני חוזר לקירור מים והבניה האקרילית : האם עדיף ללכת על מחברים של פרימוצ'יל שהם יותר קלים לחיבור ובגלל הCOMPRESSION FITTINGS שלהם הם גם מאובטחים יותר מאלו של EK שסתם יושבים שם ללא אבטחה נוספת .

המחיר לא רציני , אפשר להביא 10 מחברי REVOLVER ומספיק צנרת 10/13 בערך ב260 ש"ח , כדאי ?

Blader

פורסם

ראיתי כמה buildlogs של אנשים שהשתמשו במחברים של ek והכל היה טוב , ההעדפה ללכת על compression היא די בגלל המראה כי גם אם זה תפוס קצת יותר חזק מה ek עדיין האטימה של ה ek חזקה יותר ממה שצריך כדי שלא יהיו נזילות...

יכול להיות שיהיה יותר קל עם compression כי אולי יש יותר מרווח לאי דיוקים (ברמת המילימטרים לא להגזים כן) בגלל הטבעת שנועלת\לוחצת את כל החיבור בסוף, אני הייתי מנסה שוב לאט לאט ומשתדל לדייק יותר בכיפופים והחיתוכים לעומת הסיבוב הראשון ואין סיבה שלא יהיה טוב.

פורסם

לא הצלחתי להבין. אתה רוצה לעבור לקומפריישן עם צנרת רגיל או להשתמש בצינורות אקרילים?

פורסם
  • מחבר

יש לי compression עם צנרת רגילה 1/2 ID בנוסף למחברים לצינורות אקריליים של EK שעשו לי קצת צרות , השאלה אם לקנות חיבורי compression לצינות אקריליים של primochill וצנרת 10/13 ? או לחילופין לקנות עוד צנרת 10/12 ולנסות שוב את המחברים של EK ? או להשאר עם הצנרת הרגילה והאמינה ( מבחינתי לפחות ) ?

פורסם

אה אוקי. עצה שלי, לך על צנרת רגילה פרימוצ'יל LRT "מתקדם" 13-10. באינצ'ים זה 3/8 ID ו 1/2 OD.

פיטינג, אם אתה רוצה משהו זול וגם יפה. תסתכל יש פיטינג מיוחד של ביטספאוור, שהוא גם מאד זול, זה בארב (לא קומפריישן) סטאבי (קצר) 3/8. זה נראה מאד יפה, אמין וזול.

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה הבארב המדובר:

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=26451

BP-MBWP-C13_01.JPG

אני עוד מעט מזמין לי כאלה מ PPCS. יש יותר בזול אצל גארי אבל הבנאדם הזה אף פעם לא עונה. אם אתה מזמין, אז תקנה גם שקית גומיות o-ring שחורות.

פורסם
  • מחבר

טוב , אולי אני אתן עוד נסיון לצנרת האקרילית , יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות בארץ צנרת 10/12 במחיר סביר ?

Blader

פורסם

אלי (ארקדור) יודע איפה קונים, אבל בכללי, טיפה קשה להשיג.

שכחתי לציין.. אתה לא צריך לשים טבעת\אזיקון על הבארב הזה. פשוט שמים את הצנרת וזהו. בגלל זה אני אומר שלדעתי זה אחלה פתרון.. פשוט ואלגנטי.

פורסם
  • מחבר

שטויות , אני אחכה עוד כמה ימים , הזמנתי 3 מטר מSPECIALTECH , כמעט תמיד מגיע לאחר שבוע וחצי , נשאר לי עוד מטר , אז אלא אם אני אצליח בכל הכיפופים בפעם הראשונה .... כנראה לא יספיק המטר הזה .

שוב ההמתנה

Blader

פורסם

אם תהיה בירושלים - תן קפיצה ואשאיל לך מטר או 2. כשתגיע החבילה שלך - תחזיר לי.

בנוגע למחברים, אני מתכנן על אלו של BP מהסדרה החדשה. נראים מעולה, לא מגושמים מידי ועם אבטחה כמו שצריך.

הפרימוצ'יל נראים לי מגושמים מידי, לא עושה לי את זה.

אם אתה הולך על צנרת רגילה, תקנה BARBS של 1/2" ותלביש עליהם צינור של 7/16" , כך לא תהיה זקוק לכלום לצורך אבטחה, זה יישב הדוק למדי.

יש סיכוי שיהיה צורך להעזר במים חמים כדי לרכך את הצינור טרם ההלבשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים