עבור לתוכן

Project ReDwarf - 29/5/2014 - עדכונים בעמוד 12

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לאחר פירוק הTRI-X והדבקת הפדים של EK :

- - - תגובה אוחדה: - - -

מזכיר למישהו את האובליסק מ2001 אודיסאה בחלל ???

• תגובות 115
  • צפיות 55.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המוצר המוגמר :

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכונים :

הבניה העיקרית החלה אתמול : המערכת הושבתה ( SYSTEM IS DOWN FOR MAINTENANCE ) :hi:

-הבלוק הורכב כבר על ה290X כפי שראיתם ( שוקל טון )

-הבלוק של לוח האם הורכב אתמול בערב ( תמונות מצורפות למטה )

-בדיקת תאורה קדמית אדומה עם פסי לד ( תמונות מצורפות )

-התקנת שני פסי לד לבנים להארת איזור לוח האם בחלון העליון ( תמונות ייצורפו בהמשך )

-הותקן מאוורר BITFENIX SPECTRE PRO 200MM בקדמת המארז ועליו עם מתאמים הותקן רדיאטור 140 ומאוורר 140 של CORSAIR ׁ( תצורת PUSH/PULL עם 200מ"מ ו140מ"מ )

-הותקן הרדיאטור הצדדי 240 מ"מ עם שני מאווררי 120SP של CORSAIR ( תצורת PULL )

-הותקנו שני מאווררי 80 מ"מ של COOLERMASTER בעובי 1.5 ס"מ עם פילטרים עליהם בצידו החיצוני של המארז לעזור בהוצאת האוויר החוצה .

-בוצע בהצלחה כיפוף נסיון ראשון לצינור אקרילי , קלי קלות עם אקדח חום , לקח דקה לכופף .

-התקנת בקר המאווררים מקדימה ומאחוריו המאגר/משאבה של EK ( בוצע חיתוך בתושבת בכדי להכיל את שניהם בלי לחרוג לאיזור לוח האם .

עדכונים בהמשך .

Blader

פורסם
  • מחבר

אהה , כמעט שכחתי ......

טיזר לרכש החדש :cool2:

פורסם

נראה מעולה!

תתחדש על המסך.

יש תמונות של פנים המארז?

פורסם
  • מחבר

תודה , אני אצלם היום בערב , הכל עדיין מבולגן בפנים מבחינת הכבלים אבל לוח האם , כרטיס המסך והרדיאטורים במקום בכדי למדוד את אורך צינורות הACRYLIC t אז הרעיון הכללי של הסידור יהיה ברור מספיק .

Blader

פורסם

מעקב.

מדהים, רמה מטורפת.

פורסם

יפה מאוד.. , בהמשך ובכלל אחרי פז"מ של שימוש עם המסך ספר קצת איך זה מרגיש (אם בא לך כמובן).

פורסם
  • מחבר

טוב , עיכוב קטן ....

אחרי כל הכיפופים וההתאמות , חבל שלא יצא לי לצלם ,הloop הופעל לבדיקת נזילות ,ועל כמה שהצינורות היו מחוברים נכון ומכופפים בדיוק היו 2 נזילות די רציניות , כמובן שכל החומרה לא עבדה באותו זמן אז נשאר לי רק לנגב , אבל המערכת פורקה ומתחילה בניה שניה , אני שוקל בחום לוותר על acrylic tubes וללכת עם הצנרת והcompression fittings האמינים והטובים

אשוב בקרוב מאוד עבדתי עד 4 לפנות בוקר על פירוק ייבוש וניקוי

Blader

פורסם

הנזילות היו בין המחבר לרכיב או בין המחבר לצינור?

באיזה מחברים בחרת? כמה טבעות אטימה?

האם הפיניש אחר חיתוך הצנרת היה תקין? נתת שיוף לפני החיבןר כדי שלא יחתוך את הo ring?

קצת סבלנות ותוכל להתגבר על זה.

אם ויתרת על זה, שלח לי פרטי אם מדובר במחברים 12mm

אני גם ככה צריך כאלה לפרוייקט שלי, לחילופין, אתה מזומן לקפוץ אלי לצורך חיבור מחדש של הצנרת.

שבוע טוב.

פורסם

מחזק את מה שארקדור אומר , לא אמורה להיות בעיה אם לא פספסת משהו (וזה קורה כל הזמן) בדוק טוב מה פספסת אם מעולם לא ראית סרטון של כיפוף והרכבה של אקרילית מומלץ בחום לצפות באחד כזה , כשאני עבדתי זה לא היה כזה קל ודרש סבלנות אבל אם לא מפספסים את ה"או רינג" הפנימי ואת החיצוני לא אמורה לקרות תקלה אפילו אם החיתוך לא ישר פלס (לא באופן מוגזם כן..) כל עוד ה"או רינגים" במקום שלהם זה אטום לגמרי.

עוד קצת סבלנות תפתור לך את הבעיה , התוצאה לדעתי שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות וההצעה לעזרה :)

הכיפופים נעשו במדוייק , מחברים של EK עם 2 O RINGS , צנרת 12MM השיופים גם כן נעשו במדוייק ונבדקו על 2 מחברים ספייר שקניתי בדיוק בשביל זה , עם הרטבה של הקצוות בכדי לגרום לצינור להתאים בקלות , הכל היה נראה תקין , אני אתן להכל יותר זמן להתייבש ואבדוק שהכל עובד , אתמול סתם בדקתי והמחשב נדלק ונכבה לאחר 2 שניות ( מקווה שלא נשרף משהו לגמרי ) היום בבוקר הוא נדלק לדקה ואז נכבה , אני אתן לזה יותר זמן להתייבש למרות שעברתי על כל חלקיק בלוח אם לבדיקת רטיבות , אני אשתמש קצת באוויר דחוס להעיף נוזלים ממקומות חבויים .

אם מישהו רוצה לקנות בזול מתאמי HD של EK בצבע שחור אז יש לי למכירה :-)

תודה שוב , עדכונים בהמשך

Blader

פורסם

האמת שבניתי על bp בגימור ניקל.

האם עשית שימוש במחדד של פרימוציל? הוא מעולה למטרה זו

אני מקווה שהלוח תקין ואין צורך להתעסק עכשיו במימוש אחריות.

הייתי אפילו עובר על הלוח עם פן או בלואר, אולי שם קצת בשמש.

פורסם
  • מחבר

חדשות טובות ופחות טובות , הלוח תקין :)..... המעבד לא :undecided: , כנראה שקרה משהו בנסיון להוריד את הIHS , הבעיה שעשיתי הרבה שינויים ביחד ככה שהיה יותר קשה לאתר את הבעיה עם הנזילה והכל , כרגע עם 4670K במקום והכל תקין , הייתי מעדיף לסיים את הבניה השבוע אך חסרים לי מספר מחברי זווית בצבע שחור , אני אנסה לחפש קצת ( למה אין לנו חנויות מודינג נורמליות בארץ ??? )

הנה כמה תמונות מהבניה השניה , המוצלחת , עם הCOMPRESSION FITTINGS וצינורות 3/4OD 1/2ID חוץ מהחיבור בין המשאבה לכרטיס המסך שכרגע אני מנסה לפתור ( החיבורים שנשארו לי היו בצבע כסף מה שלא ממש מתאים לי ) הכל נכנס נורא יפה ולא צפוף , התכנון של הלופ נשאר כשהיה :

מאגר --> משאבה --> כרטיס מסך --> רדיאטור 240 --> בלוק לוח אם --> רדיאטור 140 --> חזרה למאגר וחוזר חלילה .

נ.ב KSP התחילו למכור את ה250D ( הם פרסמו אותו כ230T בטעות כנראה באתר ) אז קדימה , שיהיו עוד כמה בניות יפות וקטנות ( יחסית קטנות )

Blader

פורסם

נראה טוב!

הצנרת נראית עבה מדי לטעמי, העיקר שאתה מרוצה.

בקשר לזוויות, יש לי כמה של bp, אבל בניקל.

מה עם הסליבינג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים