עבור לתוכן

המלצה לספק שקט

Featured Replies

פורסם

א. אתה קורא משפטים בלי הקשר. בפירוש כתבתי "יכול להעיד" על שקט,מה הקשר רכיבים פנימיים לעדות על שקט? יש לי אוזן

ב. בעמוד הקודם הוא כבר כתב שבדק רכיבים אחרים במארז (כולל מאווררים), והוא יודע שהם מרעישים, אך הספק יותר מכל ולכן הוא כרגע מתמקד בזה.

• תגובות 58
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. קיבלתי, בכל זאת חיפשתי הזדמנות מתישהו להעביר את הנקודה הזאת החוצה :)

ב. אם האחרים מרעישים, מלחמת סרק על מה יותר שקט כמו חפץ דומם כנראה תגיע בעדיפות נמוכה לעומת פשוט ספק כח טוב עם יחס עלות לתועלת גבוה

פורסם

א. חח סבבה :)

שיבודד את הבעיה כמו שהוא רוצה, דבר דבר עד שיספיק

פורסם

שורה תחתונה ספק מחברה אמינה תמיד אבל תמיד יהיה שקט יותר מהרעש שמפיקים שאר הקירורים, מעבד, כרטיס מסך ומאווררים אחרים במארז.

לכן אין מה להתייחס לזה בכלל כשהוא יושב בתוך המכלול הזה שנקרא מערכת מחשב.

פורסם
  • מחבר

הי,

צירפתי תמונות של קירור המעבד וכרטיס המסך,

באוורור של כרטיס המסך לא נגעתי, והאמת די שקט.

למעבד היה אוורור סטוק שהחלפתי ב-80MM שהיה לי מאיזה מחשב ישן, זה מאוורר בעל מיסבים אשר מחובר ל-7.5V ועדיין מרעיש, כנראה כבר ישן...

חוץ מזה יש עוד שתי מאווררים 120MM שהגיעו עם המארז ANTEC ONE ולא נראה לי שיש להם מיסבים, אלה שרוול... אך עדיין לא בני שנה וגם מחוברים ל-7.5V ודי שקטים.

אחרי הספק כח, אני יחליף את קירור המעבד, הוא מרעיש כמעט כמו הספק, לא שאלתי פה על המלצה למעבד כי ניסיתי לפתוח דיון בפורום המתאים לכך אך לא קיבלתי תגובות עד כה.

לגבי הספקים שהמלצתם לי פה, נראה לי שה-GOLD יתאים לי בול, קצת יקר לסכום שהקצבתי אבל זה מגניב שהוא חצי מודולרי.

תודה.

אגב המאוורר של המעבד מחובר ללא ברגים, אלה עם גומיות אשר נתפסות על השיניים של צלעות הקירור.

פורסם

אוי לא, אני רואה פה משהו בדמות קומבינה, מאוורר noname על קירור מסריח של זלמן אם אני לא טועה=רעש.

בנוסף גם קירור ארקטיק לכרטיס מסך שנראה שהצטבר שם לא מעט אבק על צלעות הקירור=רעש.

פורסם
  • מחבר
אוי לא, אני רואה פה משהו בדמות קומבינה, מאוורר noname על קירור מסריח של זלמן אם אני לא טועה=רעש.

בנוסף גם קירור ארקטיק לכרטיס מסך שנראה שהצטבר שם לא מעט אבק על צלעות הקירור=רעש.

LOL זה נכון קומבינה וכן זלמן, אבל תאמין לי שאוורור הסטוק של הזלמן הזה היה הרבה יותר מרעיש, בכל אופן זו בדיוק הסיבה לשדרוג :)

אגב מאוורר ה-noname הזה הוא בן איזה 10 שנים ועובד טוב ביחס לגילו, שרוול לא היה מחזיק...

לגבי כרטיס המסך של SAPPHIRE זה סטוק ובמפתיע עובד שקט אפילו עם האבק.

פורסם

יכול אולי להיות שאחת מכנפי המאוורר ה-כחול הזה נוגעת בצלעות של הזלמן ומשמיעה רעש.

בנוסף, איזה מארז זה?

פורסם

אחרי שאני רואה את התמונות האלו, אני מתחיל לחשוב שהספק הוא הבעיה האחרונה שלך...

פורסם

מה שמצחיק שזה נראה בתמונות מחשב מלפני 8 שנים ופתאום אני רואה את שאר המפרט כמו samsung SSD 840pro ומגרד את הראש.

פורסם

למעבד קח משהו כזה

http://ksp.co.il/?uin=16227

או כזה

http://ksp.co.il/?uin=15559

מאוורר שמגיע עם גוף קירור בד"כ מרעיש אחרי שנה-שנתיים. אז משתלם יותר לקנות גוף קירור שהמאוורר בו ניתן להחלפה, לכל 92mm סטנדרטי (רצוי pwm, רצוי באותה מהירות כמו המקור שזה בד"כ עד 2200 rpm)

פורסם

עוד שאלה שפיספסתי, ביצעת אוברקלוק למערכת עם הקירור הזה ואם כן לאיזה תדר?

פורסם
  • מחבר

-מארז: ANTEC ONE

-במערכת הנ"ל לא בוצע OC.

-רק הפינות של המאוורר (איפה שנכנסים הברגים) נוגעות בצלעות הקירור, הכנפיים לא נוגעות... אם הן היו נוגעות היה זה רעש שונה לגמרי.

OR2OOO, אני מודה שאולי זה נראה כך (LOL) אבל יש לי לא מעט ניסיון בקירור, אומנם לא ממש "קונבנציונלי" אולי, אבל לפני איזה 15 שנה אני ומהנדס מהמפעל שלנו (מפעל שמייצר רדיאטורים למזגנים) פיתחנו מערכות של קירור מים למחשבים, חוץ מהמשאבה אנחנו ייצרנו את הכל, רדיאטורים מנחושת ונירוסטה, ובלוק מים מנחושת מלאה כמובן, וכמו כל אחד שמתעסק בקירור מים, יש גם ניסיון בקירור אוויר, אחרי הכל מאחורי כל מערכת מים יש רדיאטור עם קירור אוויר.

הפרוייקט נעצר עקב בירוקרטיה פנימית של הקיבוץ בו אני חי, זה היה מזמן לכן אני לא מתמצא בכל החברות והדגמים שיש כיום בשוק וזה בדיוק סוג הייעוץ שאני צריך, אבל הרעיון נשאר אותו דבר.

בכל אופן אם זה מעניין אתכם אני יכול להעלות כמה תמונות מהרכיבים שייצרנו אז, בעיקר את הבלוק אשר היה רעיון ממש נחמד, היינו רחוקים מגימור אסתטי אך זה עבד לא רע בכלל, אני בטוח שיש לי עדיין כמה רכיבים מהתקופה :)

פורסם
glacialtech זה לא בדיוק no name

טוב יש לו שם אבל בהשוואה למאווררים השקטים היום זה לא משהו (-:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים