עבור לתוכן

winamp מת, סופו של עידן?

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה איתכם. אך בשבילי וינאמפ הוא הנגן היחידי שאני מתשמש בו למוזיקה או לסטרימינג של רדיו.

על פניו זה לא נורא שהחברה נסגרת, כי כמה כבר וינאמפ השתנה ב-15 שנים בהן הוא פעל?

אני אישית הייתי עם 2 עד לפני כמה שנים כאשר נאלצתי לשדרג ל-5 לייט בגלל ש-2 הציג שפות שאינן אנגלית בסיסית על ידי ג'יבריש ואני עם אותה גירסת 5 לייט נשארתי ולא עדכנתי אותה עד כיום. עם זאת, אני שוקל לאור הסגירה להתעדכן לגרסה האחרונה (הוספה של עוד מגה לא נחוץ כנראה למערכת)

מצד שני, אותי זה מפחיד שלא תהיה עוד תמיכה לתוכנה הנפלאה הזאת . דעתכם?

פורסם

הסגירה של ווינאמפ היא עצובה בעיקר סימבולית.

בפועל, התוכנה לא באמת התעדכנה כבר 10 שנים, ובנינו היום כבר אף אחד בכלל לא משתמש בה - רוב המוזיקה של אנשים נשמעת דרך יוטיוב. אלבומים שלמים וכו' נשמעים בעיקר דרך שירותים מבוססי ענן/אינטרנט אחרים (למשל גוגל מוזיק).

מי בכלל זוכר שבתקופת השיא של ווינאמפ חיינו בעולם שיוטיוב בכלל לא היה קיים בו?

בכנות לא הפעלתי את הווינאמפ שלי כבר כמה שנים טובות...

פורסם

גם אני מאלה הבודדים שמעולם לא עזבו את הוינאמפ, בין היתר בגלל שאני מתחזק באופן שוטף ספריית מוזיקה גדולה על המחשב ובכך נמנע מלנגן ביוטיוב

כל פעם שאני מפרמט זו אחת התוכנות הראשונות שאני מתקין באופן אוטומטי, ביחד עם winrar ו- mpc-hc

סגירת החברה קצת צורמת לי בגלל שהנגן הזה משרת אותי נאמנה מעל 10 שנים

עם זאת, מעולם לא נזקקתי לתמיכה טכנית וגם באתר שלהם לא בדיוק השתמשתי חוץ מלינק ההורדה לגרסה החינמית (שניתן להשיג בעוד מליון מקומות ברשת מלבד האתר הרשמי)

כך או כך, סגירת החברה לא בהכרח תביא למותו של winamp. לפחות לא בדור הזה

פורסם

תמיד העדפתי את הוינאמפ על כל נגן מוזיקה אחר(והשתמשתי בו אך ורק למוזיקה), בגלל הקומפקטיות, הפונקציונליות הרבה, והתמיכה בכל הפורמטים.

לעומתו הMEDIA PLAYER של הוינדוס ענק מגושם וסתם תקוע עם גישה שלא מתאימה למה שאני רוצה מנגן מוזיקה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא יהיה אסון גדול אם לא יהיה לי וינאמפ.

אפשר למצוא נגן שימושי אחר.

בנתיים על כל התקנת וינדוס שהתקנתי מאז שהוינאמפ יצא התקנתי את הוינאמפ.

וזה לא ממש משנה שהם סגרו כרגע, כי בכל מקרה אני משתמש בגרסה מ2010.

פורסם

השם יקום דמו.

אם כבר נגן

אני משתמש ב 1BY1 כולה 185K (קילובייטס.)

http://mpesch3.de1.cc/1by1.html

פורסם

אין על GEISS לWINAMP, הוויזואליזציה הכי טובה שיש למוסיקה. בעיקר בגלל זה אני עדיין איתו.

אכן סופו של עידן, it really kicks the lama's ass !!!!

פורסם

אומנם אני גם צורך לא מעט מהמוזיקה שלי מ"הענן" - אבל כן, עדיין יש לי לא מעט מוזיקה על המחשב ואותה אני משמיע דרך Winamp. יש חלופות לא רעות, כפו Foobar, לדוגמה. אבל לא יודע, יש לתוכנה הזו משהו שהוא קצת מעבר. שימושיות מעולה, המון פיצ'רים, העיצוב והעיצוב החזותי מעולים.

בהחלט מסמל את המעבר לעידן הענן, או משהו כזה. אנשים, בטח בטח אנשים שהם לא Power Users, לא משתמשים יותר בתוכנות אלא ב"שירותים".

אני בטוח שיהיו מלא שרתים שיאחסנו את הגירסה האחרונה של התוכנה, שבהחלט מספיק טובה. הרי כבר שנים שמעט מאוד השתנה שם (כי פשוט כבר אין מה לשנות בהרבה). אז פרקטית, אין להודעה המון משמעות, כפי שכבר נאמר פה.

פורסם

אגב ווינאפ, הגרסה לאנדרואיד שווה משהו?

מה קורה עם פירסומות, איכות שמע, ווידאו, פרסומות.

מה קורה שם בכלל?

כדאי להורידה ?

אגב, לא השתמשתי בנגן הזה כבר שנים, ובגרסה לאנדרואיד מעולם לא.

פורסם

איזה עוד נגנים יודעים לעשות rip לקבצי flac?

פורסם

אפשרי ב foobar2k אם אני לא טועה.

אגב ווינאפ, הגרסה לאנדרואיד שווה משהו?

מה קורה עם פירסומות, איכות שמע, ווידאו, פרסומות.

מה קורה שם בכלל?

כדאי להורידה ?

אגב, לא השתמשתי בנגן הזה כבר שנים, ובגרסה לאנדרואיד מעולם לא.

חברה שלי משתמשת בנגן כבר יותר משנה ומרוצה מאוד. גם מנגן Flac.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אני עדיין כועס שאין את Amarok המושלם לחלונות בגרסה נורמאלית. עוד לפני עשור הנגן הזה עשה מה שרבים התחילו רק לאחרונה

פורסם

נסה clementine שהוא המשכו של amarok 1.x. הורידו את התלות ב-KDE (רק QT) ויש גם גירסה לחלונות ושומרים על ממשק יחסית פשוט לעומת הממשק של amarok העכשווי.

פורסם
  • מחבר

כאשר אמרתי תמיכה, התכוונתי בעיקר לשדורוגים לתוכנה, אני כל יום (כל יום עם וינאמפ) ויהיה ממש עצוב לי אם תופיע צורת קידוד חדשה אשר תהיה טובה יותר מ-mp3 וווינאמפ לא תדע להפעיל... אני היחידי שלא יודע מה זה google music?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים